Yamaha FJR 1300
• Strona 1 z 1
Yamaha FJR 1300
Witam,
Niedawno zostałem szczęśliwym właścicielem FJR z 2007r. Pojazd jest piękny i zdrowy, muszę tylko wymienić pęknięty panel (nakładkę, osłonę) z prawej strony, ten nad akumulatorem. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak on się nazywa, żebym mógł gdzieś go kupić.
Niedawno zostałem szczęśliwym właścicielem FJR z 2007r. Pojazd jest piękny i zdrowy, muszę tylko wymienić pęknięty panel (nakładkę, osłonę) z prawej strony, ten nad akumulatorem. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak on się nazywa, żebym mógł gdzieś go kupić.
- podroznik
- Świeżak
Re: Yamaha FJR 1300
Na stronce Yamahy (otwórz link) jest link do katalogu czesci, gdzie (znajac dane motocykla) jestes w stanie wyszukac kazdy potrzebny element.
W katalogu, Twoja czesc wyglada mniej/wiecej tak (otwórz link) - do sprawdzenia masz czy wybrany przezemnie motocykl jest poprawny. Jesli zamawiasz w Yamaha, to wystarczy podac numer czesci.
W katalogu, Twoja czesc wyglada mniej/wiecej tak (otwórz link) - do sprawdzenia masz czy wybrany przezemnie motocykl jest poprawny. Jesli zamawiasz w Yamaha, to wystarczy podac numer czesci.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Re: Yamaha FJR 1300
Dziękuję bardzo, znalazłem w katalogu Yamaha.
pozdrawiam
pozdrawiam
- podroznik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości