wyscigi na siekierkowski za 500 PLN
• Strona 1 z 2 • 1, 2
wyscigi na siekierkowski za 500 PLN
witam,
tydzien temu postanowilem sie przejechac wieczorkiem.
na ulicach bylo pusto. wjechalem na siekierkowski i ledwo co
zaczalem przyspieszac dupnely mnie psy.... dostalem 10 pkt. 500 PLN
skurwiele przechwycili mnie, jechali na dwoch motorach. nie wiem skad sie tam wzieli. jechalem zaledwie 124 km/h...
co za kretyn postawil znak ograniczenia do 70 KM na tak dobrej trasie ????
jest to jedna z lepszych dróg w wawie, bez kolein itd... paranoja.
powiedzieli ze dostali cynk , ze na mostach sa tego wieczoru urzadzane jakies wyscigi. zadne prosby i tłumaczenia nie pomogly. sukinsyn , ktory wypisywal mandat nawet zartowal , że dostanie premie za to. teraz mam 16 pkt
.
ciekawe czy by mnie dogonili gdybym chciał zwiac?
mam jezdzic kurwa 70 km/h na 3 pasmowej drodze o parametrach autstrady??? no nie moge sobie tego darowac. po czesci byla to moja wina bo sie zamyslilem poniewaz bylo pusto i nie spojzalem w lusterka , moze bym ich zobaczyl...
tydzien temu postanowilem sie przejechac wieczorkiem.
na ulicach bylo pusto. wjechalem na siekierkowski i ledwo co
zaczalem przyspieszac dupnely mnie psy.... dostalem 10 pkt. 500 PLN

skurwiele przechwycili mnie, jechali na dwoch motorach. nie wiem skad sie tam wzieli. jechalem zaledwie 124 km/h...
co za kretyn postawil znak ograniczenia do 70 KM na tak dobrej trasie ????
jest to jedna z lepszych dróg w wawie, bez kolein itd... paranoja.
powiedzieli ze dostali cynk , ze na mostach sa tego wieczoru urzadzane jakies wyscigi. zadne prosby i tłumaczenia nie pomogly. sukinsyn , ktory wypisywal mandat nawet zartowal , że dostanie premie za to. teraz mam 16 pkt

mam jezdzic kurwa 70 km/h na 3 pasmowej drodze o parametrach autstrady??? no nie moge sobie tego darowac. po czesci byla to moja wina bo sie zamyslilem poniewaz bylo pusto i nie spojzalem w lusterka , moze bym ich zobaczyl...
SV650 S / cbr 600 rr
-
mic - Świeżak
mnie dupneli i dowalili 19ptk chcieli dac okolo 28. i nie liczyl prędkości i jakis dupereli
i z 28ptk i 1000zł zszedl na 19ptk i 500zł. co fart to fart;)

-
sopel - Świeżak
potem tak. wyjechal mi suka z podporzadkowanej NIE NA SYGNALE. z naprzeciwka TIR, z tylu radiowoz i ganem;/ i tyle mej radości
-
sopel - Świeżak
Bardzo prawdopodobne.
bieg w dół i tyle cie widzieli...

Według mnie dobrze zrobiłeś, mimo wszystko, że nie uciekałeś, bo byś stracił prawko, a tak to zawsze możesz się punktów pozbyć bez przerwy w jeździe na motorze

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Wątpie w to czy byś zwiał, juz słyszałem o takim cwaniaku co chciał ziwac przed policja i od 3 lat gryzie glebe (mialby teraz 21 lat)... a co do pkt. to mozna je zbic na kursach na prawko.
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
Wyścigi
No nie wiem, nie wiem... na Rowerze można uciec przed radiowozem... hehe... ale lepiej sie zatrzymac niz kukle dostać hah! Decyzje w takim momencie podejmuje sie pod wpływem emocji... ja sobie nie wyobrażam zatrzymania motocykla przez motocykl... mogą Cie gonić w nieskończoność... aż wymiękniesz albo zwiejesz, zaskoczenie... po prostu potrzebujesz pewności siebie co do umiejętności i wiadomo KM
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
raz na pół roku, możesz zdjąć 6 pkt, na takim kursie weekendowym. koszt tego kursu to coś koło 300 zł.
- antywiewiorka
- Świeżak
a na jakich oni moto byli?? bo u nas maja Yamahy SR 250 no paranoja doslownie. Takimi chasplami to moga ganiac dzici na 3 kolowych rowerkach
Znam gosci ktorzy uciekaja przed policja od zawsze i zawsze im sie to udaje.
no coz fart i tyle

no coz fart i tyle

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj się STUNTU
Trzymaj się STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
PTB_PL napisał(a):a na jakich oni moto byli?? bo u nas maja Yamahy SR 250 no paranoja doslownie. Takimi chasplami to moga ganiac dzici na 3 kolowych rowerkach![]()
no coz fart i tyle![]()
![]()
![]()
Chyba nie ogladasz telewizji. Kulka leci szybciej niz R1 z instalacja nitro...
A gliniarze nerwowi jacys ostatnio.

gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
zrobilo bym tak samo jak ty zatrzymal bym sie i hu. im w dupe!niech daja mi ten mandat.raz uciekalem policj i malo co sie nie zabilem motor rozwalilem noge zlamalem a wszystko to bo na zakrecie byl piach i mnie wynioslo prosto w betonowy plot a mandat dostalem 500zl nie wspomne ze nie mialem prawka! i dostalem pala jak lezalem zalany krwia na ziemi!!skuwr....!! ale tez jest w tym moja wina bo moglem sie zatrzymac a nie pomyslalem. jestem pewny swoich umiejetnosci na motorze i na bank bym im uciekla na motrach jezdze od 2podstwowki.pozdro
- xj600
- Świeżak
PTB_PL napisał(a):a na jakich oni moto byli?? bo u nas maja Yamahy SR 250 no paranoja doslownie. Takimi chasplami to moga ganiac dzici na 3 kolowych rowerkach![]()
no coz fart i tyle![]()
![]()
![]()
1 byl na Yamaha sr 250
2 na czyms mocniejszym, tez yamaha
wkurwiony bylem na maxa i nie zwrocilem uwagi...
na moto jezdze od marca 2006, przejechalem ponad 7 tys dopiero, wiec ze spierdalaniem byloby raczej kiepsko, ale w pierwszej chwili o tym pomyslalem jak mi adrenalina skoczyla.
SV650 S / cbr 600 rr
-
mic - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2