pułapki motocyklowe
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
pułapki motocyklowe
witam
chciałem sie zapytać o wasze doswiadczenia z niebezpieczenstwami motocyklowymi jak np sypki piasek w luku koleiny itp
jak ktos chce niech pisze nikogo nie zmuszam bo to dosc dziwny temat ale moze sie przydac
ja np niespodziewalem sie ze jadac ostatnio po desczowej pogodzie iz kaluza na drodze expresowej okazala sie zalanym ubytkiem w drodze o glebokosci ok 20 cm malo co a bym zaliczy efektowne stoopie co gorsze kaluza wygladala na naprawde mala poniewaz woda w tej glebiniebyla zrownana z asfaltem
pozdro

chciałem sie zapytać o wasze doswiadczenia z niebezpieczenstwami motocyklowymi jak np sypki piasek w luku koleiny itp
jak ktos chce niech pisze nikogo nie zmuszam bo to dosc dziwny temat ale moze sie przydac
ja np niespodziewalem sie ze jadac ostatnio po desczowej pogodzie iz kaluza na drodze expresowej okazala sie zalanym ubytkiem w drodze o glebokosci ok 20 cm malo co a bym zaliczy efektowne stoopie co gorsze kaluza wygladala na naprawde mala poniewaz woda w tej glebiniebyla zrownana z asfaltem
pozdro

- nitro8888
- Świeżak
ja ostatnio przejechałem kota, ktory juz byl martwy <mam nadzieje> leżał na ulicy i "wyskoczył" spod samochodu poprzedającego mnie i nie bylo szans ominąć trupa... powiem ze wystraszylem sie troche... a podskoczylem jakbym wjechał na dosc spory kraweznik...
...wiec uwaga na koty
...wiec uwaga na koty

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
nic związanego z motorami ale coś opowiem
. mój kumpel jechał z dość stromej górki na rowerze około 50km/h i w szprychy wpadła polna mysz [bleee] Bogu dzięki ze nie wypierdolił ale na całym ciele były szczątki myszy
:). naprawde nie życze nikomu 

PoZdRo.
-
Mrwito - Świeżak
Re: pułapki motocyklowe
nitro8888 napisał(a): jak np sypki piasek
A jest jakiś NIE sypki piasek??

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
biedne zwierzatka!!sadysci!!!hehe. za to ja raz wchodzilem w zakret i byl pisek na drodze i mnie wyrzucilo z zakretu i cemtralnie piedolnolem w plot betonowy a reszte to sie domyslcie co bylo noga zlamana motor rozbity ja w szpitalu i mandat. pozdro dla tej myszy:D
- xj600
- Świeżak
Re: pułapki motocyklowe
HANS napisał(a):nitro8888 napisał(a): jak np sypki piasek
A jest jakiś NIE sypki piasek??![]()
Tak-błoto:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
xj600 napisał(a):cemtralnie piedolnolem w plot betonowy a reszte to sie domyslcie co bylo noga zlamana motor rozbity ja w szpitalu i mandat. pozdro dla tej myszy:D
Ciesz się że i tak miałeś szczęście...byś pozdrowił tę mysz osobiście NA TAMTYM ŚWIECIE...
1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
Mokre liście na łuku..... 10-15 metrow szlifu po asfalcie.....i jeb do rowu :/
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
mandat 500zl:(. komornik do tej pory mnie sciga za niego
. mialem jeszcze taki fart ze ze lezalem na tym motorze normalnie sie zlorzylem na baku bo jak bym podniusl glowe to walnal bym nia w znak. a myszek i innych zwierzat nie am zamiatu rozjerzdzac:D

- xj600
- Świeżak
mandat 500zl:(. komornik do tej pory mnie sciga za niego
. mialem jeszcze taki fart ze ze lezalem na tym motorze normalnie sie zlorzylem na baku bo jak bym podniusl glowe to walnal bym nia w znak. a myszek i innych zwierzat nie am zamiatu rozjerzdzac:D

- xj600
- Świeżak
no dobra chlopaki juz wam mowie szczerze jak mi bog mily tak to bylo ze uciekalem policj ominolem jeden zakret i zostaly mi jeszcze 3 ale na 2 sie wyglebilem a najgorsze to bylo to ze ten mandat dostalem za toze nie mam prawka na motor i nie dostosowanie predkosci do panujacych warunkow atmosferycznych czy jakos tak, mozecie nie wierzyc ale tak bylo naprawde.ale to bylo juz dtoszke dawno,ale jestem glupek co??:D
- xj600
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3