Yamaha street
• Strona 1 z 1
Yamaha street
Witam mam pomysł (z braków środków do kupna orginalnych części) ay przerobić yamahe tzr 50 1 2005 roku bez przedniej owiewki czachy lamp na strreta i tu moje pytanko czy zostawić stelaż (owiewka diablo 4 lampy)czy ściągnąc (i kolejny kłopot gdyż jak ściągne stelaż nie wiem jak zamontować zegarów i lusterek gdyż kolega ma derbigrp z 2004 r i ma do wkręcenia lusterek a ja w tzr -ce niemam) pomocy pliz WAŻNE !!!!!!!
ps.wiem że musze kupic owiewkę ale niewiem jakie lusterka i jak je zamontowac bo orginalnie są w stelazu u góry :/
[/img]
ps.wiem że musze kupic owiewkę ale niewiem jakie lusterka i jak je zamontowac bo orginalnie są w stelazu u góry :/

- keraj
- Świeżak
http://www.allegro.pl/item119990379_lam ... wosc_.html a gdybym taką lampę kupił i zamontował do stelaża po przeróbce by pasowała co o tym sądzicie ?? lusterka w tedy bym do stelaża (tak jak orginalnie)są
- keraj
- Świeżak
a jach chcesz koniecznie jakiegos streeta 50ccm to kup za marne pieniadze jakies Suzuki RG 80 czy cos w tym stylu a takiego sprzeta zostaw w spokoju bo szkoda:P

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj się STUNTU
Trzymaj się STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
lampy już mam i owiewki boczne te duże ale tylko teraz te lagi musze wyprostować bo nie bede kupywał nowcyh (rur teleskopowych) i tu moja proźba aby ktoś mi powiedział czy jak je wyprostuje to bedzie mi ciekł olej bo one nie wchodzą do tego oleju bo to zgiecie jest jakieś 5 cm wyżej ??
- keraj
- Świeżak
• Strona 1 z 1