SUZUKI: V-STROM 650 czy BANDIT 650
• Strona 1 z 1
SUZUKI: V-STROM 650 czy BANDIT 650
Cześć, w przyszłym tygodniu zamierzam zmienić motor. Wybór padł na SUZUKI (z różnych względów). Decyzja zawężyła się do DL 650 vs Bandit 650. Co Waszym zdaniem lepiej wybrać?
Z góry dzięki.
PZDR
Z góry dzięki.
PZDR
- chrzaszcz
- Świeżak
W mojej calkowicie subiektywnej i niepodpartej zadnymi racjonalnymi argumentami opinii wynikajacej z czysto indywidualnych pobudek bierz Bandziora 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
DL na turyste nadaje sie o wiele bardziej niż bandzior. Nie jest może tak ładny ale na nasze dziurawe drogi lepszy niż GSF. Z pewnością będzie wygodniejszy na dalekie wypady. Ale bandit jest motorem który można zaopatrzyć w kufry i pojechac na wycieczke i możne też solo fajnie polatać w mieście.
Proponuje udać sie do dealera i przejechać sie tymi motorami. Przecież kupujesz moto pod siebie.
Proponuje udać sie do dealera i przejechać sie tymi motorami. Przecież kupujesz moto pod siebie.
- bandit'a
- Świeżak
ze wzgledu na v-ke wzialbym vstorma.tak jak pisze bandyta, przejedz sie obydwoma i zobaczysz, ktory ci bardziej odpowiada.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Ja polecam storma.Przejechałem sie na nim i bardzo mi sie podobał.Ma wyżej położone siodło,ale i tak w mieście się sprawdzi.Dobrze chroni przed wietrem i deszczem.Zawsze możesz wjechać na szutrowe i leśne drogi...silnik V dłużej pociągnie...
www.kiteclub.pl | transalp xl650v | | ALOHA
-
kargul - Świeżak
dzieki za opinie... umowilem sie po weekendzie ze wezme sobie oba na testy. (mam nadzieje ze pogoda znowu bedzie sprzyjac jedynym slusznym pojazdom) Podziele sie tez wtedy swoja opinia. Ale chyba czynnik zewnetrzny mocno zasugerowal wybor. Kobieta powiedziala mi ze na Bandyte nie wsiada a nad Stormem sie zastanowi...
)

- chrzaszcz
- Świeżak
Kedar-88 napisał(a):chrzaszcz napisał(a): Kobieta powiedziala mi ze na Bandyte nie wsiada a nad Stormem sie zastanowi...)
pantoflarz
hahaha

Chcialem GSRa ale nie widze pasazera na tej maszynie. Dlatego eliminujac inne opcje zostaly DL i Storm
- chrzaszcz
- Świeżak
miałem podobny wybór i kupiłem bandita. v-storm odpadł bo wcześniej miałem tdm850, który jest podobny pod względem założeń konstrukcyjnych. chciałem moto nadające się do turystyki, ale jednak bardziej sportowe. dlatego bandyta. ale v-storm to też fajna maszynka, szczególnie jak pokombinujesz przy wydechu 

-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości