Co na pierwszy moto?
• Strona 1 z 1
Co na pierwszy moto?
Witam wiem ze juz jest taki temat, ale on cos chyba juz nie dziala bo do szescdziesiatej ktorejs strony sie wyswietla a dalej nie :/
wiec poze przedluzymy go tutaj?
jesli to zly pomysl to usune ten temt a raczej prosze moderatora zeby to zrobil..
co do tematu jestem na kupnie cbr f 4 z 2005r za 22000zł z przebiegiem 2800km , ale zauwazylem ze za taka kase mozna spokojnie kupic suzuki gsxr 600 k5 , 6 a nawet 7 co myslicie o takim moto w alternatywie cbrki?zamierzam duuuzo jezdzic, wiec wygoda jest wazna, ale przyciaga mnie estetyka bardziej rasowych scigaczy np rr co powiecie?
wiec poze przedluzymy go tutaj?
jesli to zly pomysl to usune ten temt a raczej prosze moderatora zeby to zrobil..
co do tematu jestem na kupnie cbr f 4 z 2005r za 22000zł z przebiegiem 2800km , ale zauwazylem ze za taka kase mozna spokojnie kupic suzuki gsxr 600 k5 , 6 a nawet 7 co myslicie o takim moto w alternatywie cbrki?zamierzam duuuzo jezdzic, wiec wygoda jest wazna, ale przyciaga mnie estetyka bardziej rasowych scigaczy np rr co powiecie?
- OgorOgorek
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Obydwa to nie za szczęśliwy pomysł na pierwsze moto, ale jakby już na upartego ci doradzić to gsxr jest ciekawszym motocyklem od cbr.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
A skąd wiesz że zamierzasz duzo jeżdzic . Jak to twoje pierwsze moto . Może jazda motocyklem ci sie nie spodoba , znam takich ludzi , którzy duzo mówili a jak troche pojedzili to wkońcu stwierdzili że ich to nie podnieca .
No taki sprzed na pierwsze moto to troche nierozsÄ…dne .
Ale jak już to polecam suzuki k5 eygląda bosko .
No taki sprzed na pierwsze moto to troche nierozsÄ…dne .
Ale jak już to polecam suzuki k5 eygląda bosko .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
troche juz jezdzilem.. ale nie na scigaczu..
lubie jezdzic poprostu...
autem tez... i robie to czesto odkad mam prawko..
dlaczego piszecie ze gsxr? honda nie jest lepsza propozycja na poczatek? tak slszalem.. wiele uzytkownikow tak twierdzi...
mozecie poprzec swoje wypowiedzi? bylbym wdzieczny..
aha i nie chodzi mi o wyglad o gustach sie nei dyskutuje, ale gsxr ladniejszy
:P..
lubie jezdzic poprostu...
autem tez... i robie to czesto odkad mam prawko..
dlaczego piszecie ze gsxr? honda nie jest lepsza propozycja na poczatek? tak slszalem.. wiele uzytkownikow tak twierdzi...
mozecie poprzec swoje wypowiedzi? bylbym wdzieczny..
aha i nie chodzi mi o wyglad o gustach sie nei dyskutuje, ale gsxr ladniejszy

Miec marzenia, doczekac ich spełnienia...
CBR f4 05r

CBR f4 05r

- OgorOgorek
- Świeżak
Z tego co piszesz, to przy twoich umiejętnościach jaką 600 byś nie kupił to nie będzie dla ciebie różnicy ale jakbyś potrafił wykorzystać możliwości takiego moto w 100% to gixerem można zaszaleć troche bardziej niż cbr.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid o to chodzi ze tej mocy nie bede wykorzystywal.. zalezy mi na fajnym wygladzie i przyjemosci z jazdy..
podobno na cbrf jest nieporownywalny komfort jazdy, tj wygodny jest strasznie i pozycja jest fajna mozna na niej duzo kilometrow nabic i po zejsciu z motoru moc dalej na niego patrzec..
Przymierzalem sie do cbr f sport tej z dzielonym siedzeniem ale jest strasznie twarde i nie wygodne:/ wole laczone siedzenie.. na gsxr nie siedzialem wiec nie wiem jak jest...
kupuje motor i raczej szybko go nie zmienie a chce czerpac przyjemnosc z jazdy.. wiec nie chce dokonac zlego wyboru :/
podobno na cbrf jest nieporownywalny komfort jazdy, tj wygodny jest strasznie i pozycja jest fajna mozna na niej duzo kilometrow nabic i po zejsciu z motoru moc dalej na niego patrzec..
Przymierzalem sie do cbr f sport tej z dzielonym siedzeniem ale jest strasznie twarde i nie wygodne:/ wole laczone siedzenie.. na gsxr nie siedzialem wiec nie wiem jak jest...
kupuje motor i raczej szybko go nie zmienie a chce czerpac przyjemnosc z jazdy.. wiec nie chce dokonac zlego wyboru :/
- OgorOgorek
- Świeżak
Mialem cbr 600f (01) i moge potwierdzic ze jest to moto super do szybkiej turystyki nawet we dwoje. Ja rowniez jezdzilem nia po torze i niejeden gixer mial klopot..., ale honda jest tak skonstruowana, ze sama sie wlasciwie prowadzi, nie bola ja zaniedbania w serwisie i jezeli ma to byc moto bardziej turystyczne niz sportowe to wg mnie nie ma dyskusji. Co prawda nie jezdzilem gixem, ale jakies pojecie mam bo z powodu nieodpartego pociagu do jazdy po torze zmienilem moja honde na R6(wg mnie ta sama polka co suzuki). W cebrze raczki sa troche wyrzej, siedzenie i podnozki z kolei nizej. To wszystko daje bardziej odprezona pozycje. Wg mnie lepiej wybrac model ciut starszy ale z regulowanym przednim zawieszeniem(chyba od zeszlego roku honda robi je bez regulacji). Poza tym cbr600f4i klepana jest bez wiekszych zmian(o ile w ogule jakies byly) od 2001r bodaj do dzis, wiec wybor uzywanych czesci zamiennych jest duzy.
Powodzenia!
Powodzenia!
Ostatnio edytowano 4/3/2008, 14:31 przez PrzemoR6, łącznie edytowano 1 raz
- PrzemoR6
- Świeżak
jak Tobie twardo na f4i sport, to na k6 odpadnie Ci dupa
Miałem okazję przejechać się zarówno na f4i sport jak i k6 600..
Twaaaardo pod dupą, nie ma co porównywać do pojedynczej kanapy z f4i.
Ale każdy lubi inaczej.

Miałem okazję przejechać się zarówno na f4i sport jak i k6 600..
Twaaaardo pod dupą, nie ma co porównywać do pojedynczej kanapy z f4i.
Ale każdy lubi inaczej.
cbr 600f4i - czarna kochanka
| | www.ostrajazda.com

- open
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości