Niewiem czy warto kupić....
• Strona 1 z 1
Niewiem czy warto kupić....
Witam. Mam pytanie odnośnie tego czy w cenie do 6.500tys. zł można kupić fajny motocykl?? Mam na oku suzuki gs500, ale za te pieniądze są około 12-letnie, a nie wiem jak u nich z awaryjnością, bo nikt z moich znajomych nie miał takiego motocykla... Moglibyście mi pomóc w tej sprawie???
- pawelwydra-18
- Świeżak
witam. jeżeli miałeś już styczność z jakimś motocyklem to radził bym Ci dołożyć z 500 PLN i kupić np. F2..ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z wyboru i napewno nie znudzi się tak szybko jak 500 ccm...chyba że to bedzie pierwszy motocykl to kup właśnie coś z tej klasy...nigdy nie jeździłem Gsem ale słyszałem że jest mało awaryjny, posiada prosty silnik chłodzony powietrzem, pozatym skorzystaj z google.pl a tam piszą bardzo bardzo dużo na temat tego motocykla
-
maatiaas - Świeżak
gs 500 jest prostą i bezawaryjną konstrukcją....ale także szybko nudzącą się...jest fajną propozycją jeśli nie miałeś żadnej styczności z motocyklami...jeśli jeździłeś czymś np. etz, jawa....to weź jakąś 600....
odnosząc się do twojego pytania...6,5 tyś to trochę mało żeby kupić coś fajnego w klasie 600....natomiast gs 500 znajdziesz, ale do bardzo młodych też nie będzie należała
fajnym sprzętem dla początkującego jest bandit 600...
odnosząc się do twojego pytania...6,5 tyś to trochę mało żeby kupić coś fajnego w klasie 600....natomiast gs 500 znajdziesz, ale do bardzo młodych też nie będzie należała
fajnym sprzętem dla początkującego jest bandit 600...
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
honda cb 500, suzuki gs 500, yamaha xj 600, honda nx 650 dominator, ntv 650
to sÄ… malo awaryjne sprzety dobre na poczatek w tej cenie. No i licz sie ze beda co sprzety 11 letnie i starsze za taka kwote.
to sÄ… malo awaryjne sprzety dobre na poczatek w tej cenie. No i licz sie ze beda co sprzety 11 letnie i starsze za taka kwote.
Nienawidzę głupich ludzi.
- marcinhc
- Świeżak
Za 6,5 tyś rozejrzał bym sie za cb 500 to jednak troche wieksze i lepsze moto od gs . Sam taką miałem i musze powiedziec fajny sprzet , przedewszystkim bezawaryjny , dość wygodny . Przejeżdziłem nim troche i jakos mi sie nie znudził .
Teraz przesiadłem sie na bandita , ale za te pieniadze raczej nie znajdziesz dobrego egzemplarza .
Nie sugeruj sie ponad 10 letnim wiekiem , miałem honde z 97 roku i prawie 50 tys przebiegu, mozna powiedzieć sporo ale przebieg prawdziwy a motocykl napewno przejedzie spokojnie jeszcze drugie tyle ,
Teraz przesiadłem sie na bandita , ale za te pieniadze raczej nie znajdziesz dobrego egzemplarza .
Nie sugeruj sie ponad 10 letnim wiekiem , miałem honde z 97 roku i prawie 50 tys przebiegu, mozna powiedzieć sporo ale przebieg prawdziwy a motocykl napewno przejedzie spokojnie jeszcze drugie tyle ,
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
siemasz
ja kupilem w lublinie fzr-e z 95r za ta kase i jestem bardzo zadowolony
widze ze i ty z lublina to pewnie ci ja zawinąłem sprzed nosa hehe
dodali mi stojak, pokrowiec, gume, na tył,itp itd
a stan super
wiec zalezy od okazji bo czasem trafia sie dobre moto w spoko cenie
pzdr
p.s jezeli masz olej w glowie to kup 600ccm a jak jestes niepewny swoich umiejetnosci to bierz jakas 500tke
pzdr
ja kupilem w lublinie fzr-e z 95r za ta kase i jestem bardzo zadowolony
widze ze i ty z lublina to pewnie ci ja zawinąłem sprzed nosa hehe
dodali mi stojak, pokrowiec, gume, na tył,itp itd
a stan super
wiec zalezy od okazji bo czasem trafia sie dobre moto w spoko cenie
pzdr
p.s jezeli masz olej w glowie to kup 600ccm a jak jestes niepewny swoich umiejetnosci to bierz jakas 500tke
pzdr
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości