Mały problem proszę o pomoc :)
• Strona 1 z 1
Mały problem proszę o pomoc :)
Witam wszystkich mam taki mały problem
Chciał bym zdemontować oryginalne mocowanie blachy i migaczy w gs500f ponieważ będzie fajniej wyglądać
I teraz moje pytanie gdzie zamontować blachę i migacze (strzałki) a dokładniej w jaki sposób
Ponieważ zaglądałem tam pod spód ale nie za bardzo widzę do czego można było by to przy montować . Chodzi mi o montaż bardziej solidnie czyli jakiś stelaż (nie chciał bym wiercić ramy to tylko osłabi konstrukcje) w grę wchodzi małe spawanie
Proszę o waszą pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam

- Wicek-KrK
- Świeżak
toooo jak już chcesz trafić do szerszej rzeszy ludzi
ktorzy nie posiadajÄ… GSa a jednak chcÄ… pomoc
to pyknij fotke zadupka jak juz zdejmiesz tamto mocowanie... to sie cos wymysli:D

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Za Motoman.
A na przyszłość radzę trochę dokładniej opisywać temat wątku bo tytuł typu "Mały problem..." jest niezgodny z regulaminem forum
A na przyszłość radzę trochę dokładniej opisywać temat wątku bo tytuł typu "Mały problem..." jest niezgodny z regulaminem forum

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
- fandzoilisz
- Bywalec
A pro po nazwy tematu nie umiałem tego jakoś barwniej w słowa ubrać
Też właśnie myślałem żeby ja tak schować tylko teraz pytanie czy nasi kochani panowie policjanci nie będą mieć jakiegoś ale co do tak zamontowanej tablicy? I pozostaje sprawa migaczy 

Pozdrawiam i Na Gazie 

- Wicek-KrK
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
po co ci migacze w szwajcari jezdza bez kierunkow i bez lusterek i zyja haha:) no to u nas w polsce czemu nie moze byc bez kierunkow i bez tablicy hah:)a tablice na plecy se przyklej a jak bedziesz skrecal to reke wyciagnij:) ....... taki maly zarcik:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
najpierw jechac podbic a pozniej blacha na plechery...a tak swoja droga to ja kazde przeglady wykonuje bez motocykla jakos nigdy mi problemu nie robili....
ale dobrym rozwiazaniem jak juz te tablice tak koniecznie musisz miec jest alcesoryjny uchwyt 

habba babba!
-
Do takich rzeczy to fantazje trzeba mieć. I trochę wiary w to co się chhce robić. Bo rozwiązań jest tyle, ile się wymyśli/podpatrzy. Byle nie przesadzać z ciężarem stelaża, bo czasem może odpaść od wibracji. Generalnie, trzeba dążyć do lekkości. Reszta jest tylko Twoją fantazję 

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
-
Zapodaj cos takiego
8)8)8)

- Załączniki
-
blacha.JPG
- i nie trzeba żadnych Fended eliminatorów 8)
- (186.76 KiB) Pobrane 117 razy
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Wicek-KrK napisał(a):A pro po nazwy tematu nie umiałem tego jakoś barwniej w słowa ubraćTeż właśnie myślałem żeby ja tak schować tylko teraz pytanie czy nasi kochani panowie policjanci nie będą mieć jakiegoś ale co do tak zamontowanej tablicy? I pozostaje sprawa migaczy
Apropo tylnego blotnika.Moj kolega w R1 mial uciety ze zostalo okolo 7cm to mu zabrali dowód rej.
Gsxr 600
- Rafal111
- Świeżak
- Labiss
- MEGA TROLL
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości