inicjatywa boduglawskiego i inni importerzy
• Strona 1 z 1
inicjatywa boduglawskiego i inni importerzy
nadeszla wreszcie ta chwila za 2,5 tygodnia kupuje nowe moto i wciaz zastanawiam sie miedzy salonem a importerami czy ktos z was kupil moto w ten sposob martwia mnie pewne posty ktore znalazlem na forach internetowych mowiace ze kilka osob mialo problemy z zarejestrowaniem zakupionych moto a chcialbym tego unikanac bylbym dzwieczny za wszelkie informacje.
-
michalf84 - Świeżak
Nie miej takich dylematów. Jeśli stać Cię na moto salonowe i nie odbije się to na jakości Twojego życia to nie ma się co zastanawiać. Fakt, zapłacisz trochę drożej, ale obejmują Cię wszystkie akcje serwisowe, masz międzynarodową gwarancję, brak problemów z rejestracją i komfort, że przy najmniejszym felerze motocykla masz prawo jechać do najbliższego dealera i zostawić go bez obaw do roboty, a nie zapieprzać do jednego z bodajże 4 punktów bogusławskiego gdzieś w Polsce.
Ja tych dylematów nie miałem i na 2 moto kupione w ubiegłym roku obydwa były nowe. Jest to także duży atut przy sprzedaży (sprzedałem V-Stroma w ubiegłą niedzielę).
Pozdrawiam i udanych wyborów
Ja tych dylematów nie miałem i na 2 moto kupione w ubiegłym roku obydwa były nowe. Jest to także duży atut przy sprzedaży (sprzedałem V-Stroma w ubiegłą niedzielę).
Pozdrawiam i udanych wyborów
DL1000 -> Yamaha MT01 -> Hayabusa
-
Hube - Świeżak
rzeczywiscie masz racje nie ma co oszczedzac paru groszy jak moze spowodowac to tylko pozniejsze problemy...
nie orientujesz sie czy przypadkiem przy zakupie nowego salonowego moto nie dostaje sie pelnego pakietu ubezpieczen bo wlasnie na to chcialem przeznaczyc oszczedzone pieniadze
nie orientujesz sie czy przypadkiem przy zakupie nowego salonowego moto nie dostaje sie pelnego pakietu ubezpieczen bo wlasnie na to chcialem przeznaczyc oszczedzone pieniadze
-
michalf84 - Świeżak
jak się potargujesz może Ci dadzą. jednak większe prawdpodobieństwo, że tak się stanie będzie jeśli wybierzesz model rocznikowy 2007...
-
SQ - Mieszkaniec forum
Ja osobiście polecam Bogusławskiego. W tym momencie jak to pisze to jestem jedną z kilku osób które oczekują na moto od tego właśnie importera. Co mnie skłoniło do zakupu u niego? 1. Cena niższa 10000zł. 2.Można się targować (a kto powiedział, że u niego niemożna). 3. Alarm w cenie motocykla (MAT-450). 4.Transport gratis. Pewnie wszystko zależy od ceny motocykla, ale na to nie tylko patrzyłem. Kuzyn kupował rok temu u niego żadnych problemów nie miał. Pozdrawiam
GSX-R 1000
-
erell - Świeżak
A co z serwisem?
Z tego co się dowiedziałam serwis wyłącznie u niego, rozmawiałem z tym Panem wczoraj. Jestem z krakowa więc troszkę bym miał daleko :/
Jakiego importera polecacie? Bardzo proszę o odp. Co sądzicie o UNION MOTO ? Chciałbym kupić GSR 600 2 sztuki jedną na raty.
Jakiego importera polecacie? Bardzo proszę o odp. Co sądzicie o UNION MOTO ? Chciałbym kupić GSR 600 2 sztuki jedną na raty.
- no_name
- Świeżak
Re: A co z serwisem?
no_name napisał(a):Jestem z krakowa więc troszkę bym miał daleko :/
Na slasku dziala jego konkurent... motoimporter
http://www.moto-importer.eu/
Do Katowic masz rzut beretem

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Moto importer
Myślisz że warto skorzystać z jego oferty? Miałeś do czynienia już z tym importerem? To dość poważny zakup ( ok. 50 tys ) nie chciałbym sie jak to mówią "przejechać" ?THX za odp. pozdrawiam
- no_name
- Świeżak
Jeśli chodzi o Bogusławskiego to myślę, że sporo na forach o nim było. Co do innych moto-importerów to nie mam pojęcia. Nie brałem moto od Pana, który mieszka w moim województwie, bo jakoś nie chce mi się sprawdzać, czy robi to po raz pierwszy, a potem latać po urzędach i się denerwować. Bogusławski się tym zajmuje zawodowo myślę, że na tym forum są użytkownicy, którzy korzystali z jego usług i może się wypowiedzą o ile tu zaglądają. Jak wcześniej pisałem dla mnie cena i bezpieczeństwo to kluczowy element. Jak dostane swoje k7 to postaram się napisać o swoich odczuciach. Pozdrawiam
ps. znam osobiście osoby, które u niego kupowały i są zadowolone.
ps. znam osobiście osoby, które u niego kupowały i są zadowolone.
GSX-R 1000
-
erell - Świeżak
Ja mam już zamówionego GSR-a 600 od Bogusławskiego, i jak na ten moment nie mogę powiedzieć złego słowa. Szerzej będę mógł się wypowiedzieć jak już dostane moto, które z tego co wiem powinienem mieć w ciągu trzech tygodni 

CZARNY GSR 600 K8
SUZUKI, albo nic!
SUZUKI, albo nic!
-
kłębek - Świeżak
no wlasnie za 3 tygodnie mam zamiar zamowic moto znalalzem dlugi watek na forum slaskich motocyklistow ale chcialbymz ebrac wiecej opinii bo duzo osob pisalo ze 3 widzialem ze sie przyznaly ze motor zakupily ale nikt naprawde nic rzeczowego nie napisal...no ja rowniez mysle o gixerze ale wpadl mi tez ostatnio w oko bmw ale to juz salon w takim wypdaku jak dostaniecie moto to napiszcie cos wiecej dzieki
-
michalf84 - Świeżak
U bogusławskiego nie trzeba robic przeglądów u niego, wymóg jest taki żeby robic je w autoryzowanych stacjach danej marki. Bogusławski czy Moto Importer jedno lichi. Union Moto najlepszy wybór ale i ceny ciut droższe. Pozdrawiam
- tra
- Świeżak
dobra wiec jak obiecalem daje update nie bylo mnie troche czasu to moj ostatni post wiec tak moto zmaowilem u pana boguslawkskiego jest to nowy suzuki gixer kolor czarny model K7 w zwiazku z problemami z rejestracja pojazdu w plocku zamowilem zarejestrowany motor
wsyzstko pieknie ladnie szybko i profesjonalnie motor juz byl pod moim domem po 2 tygodniach kontakt ze sprzedawca swietny pelen profesionalizm moto 12 tys tansze niz w salonie naprawde sie oplaca goraco polecam!!
wsyzstko pieknie ladnie szybko i profesjonalnie motor juz byl pod moim domem po 2 tygodniach kontakt ze sprzedawca swietny pelen profesionalizm moto 12 tys tansze niz w salonie naprawde sie oplaca goraco polecam!!
-
michalf84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości