honda transalp - pytanie
• Strona 1 z 1
honda transalp - pytanie
moze ktos mi pomoze, doradzi
juz prawie sie zdecydowalem na honde transalp, ale caly czas mam watpliwosci
na allegro jest sporo ogloszen - ale zastanawiaja mnie:
- cena (za 7k mozna cos 'sensownego' kupic) - to akurat mnie cieszy
- przebieg, dla sprzetu z 92r. 50tys km to troche malo - wiadomo, ze moze sie trafic jakis niedzielny motocyklista, ale szanse chyba male
jakich rocznikow generalnie nie warto juz kupowac?
moze ktos doradzi - czy szukac na polskim rynku, czy lepiej moze rozejrzec sie troche zagranica?
kasa jaka moge wydac, to maks. 9tys zl, ale gdy znajde cos naprawde fajnego, to moge wydac troche wiecej - wole dac wiecej, ale zeby pozniej nie miec klopotow
moze ktos moglby podeslac (np. na PW) jakies sprawdzone kontakty firm, handlarzy, ktorzy zajmuja sie sprowadzaniem motorow na zamowienie - nie chcialbym sie naciac na jakiegos oszusta?
z gory dziekuje za pomoc,
przemek

juz prawie sie zdecydowalem na honde transalp, ale caly czas mam watpliwosci
na allegro jest sporo ogloszen - ale zastanawiaja mnie:
- cena (za 7k mozna cos 'sensownego' kupic) - to akurat mnie cieszy
- przebieg, dla sprzetu z 92r. 50tys km to troche malo - wiadomo, ze moze sie trafic jakis niedzielny motocyklista, ale szanse chyba male
jakich rocznikow generalnie nie warto juz kupowac?
moze ktos doradzi - czy szukac na polskim rynku, czy lepiej moze rozejrzec sie troche zagranica?
kasa jaka moge wydac, to maks. 9tys zl, ale gdy znajde cos naprawde fajnego, to moge wydac troche wiecej - wole dac wiecej, ale zeby pozniej nie miec klopotow

moze ktos moglby podeslac (np. na PW) jakies sprawdzone kontakty firm, handlarzy, ktorzy zajmuja sie sprowadzaniem motorow na zamowienie - nie chcialbym sie naciac na jakiegos oszusta?
z gory dziekuje za pomoc,
przemek
- buba
- Świeżak
www.kiteclub.pl | transalp xl650v | | ALOHA
-
kargul - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości