Jaki moto najlepszy do stuntu??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki moto najlepszy do stuntu??
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć jaki sprzęcik według was jest najlepszy tzn nie za często sie psuje nie jest wymagający w utrzymaniu
i można do niego bez problemu dostać części
)
InteresujÄ… mnie streety
w koncu koleś z góry po to je stworzył
cena tak do 7 8k:)
PS: sprzęcik dla początkującego stuuntmana

Chciałbym sie dowiedzieć jaki sprzęcik według was jest najlepszy tzn nie za często sie psuje nie jest wymagający w utrzymaniu

InteresujÄ… mnie streety

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
LukasBST napisał(a):Z opini spolecznej polecal bym ci f2/3 jednakze osobiscie nie mam pojecia jak ten sprzet sie spisuje.
hmm wkońcu co Honda to Honda

a taka yamaszka??
http://moto.allegro.pl/item303414989_je ... html#photo
Albo nap Bandzior albo Hornecik to i ładne i ma moc

na derbiku poducze sie jazdy typowo stuntowej

-
Bostorn - Moderator
niczego wielkiego ci nie trzeba, chcesz cos do 600 ccm a pokazujesz nam przerobiona r1? 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ajj pomyliło mi sie tu cos mam ciekawego
P
tylko dziwi mnie jedno znowu moto z krakowa i znowu ma przebieg 30k ana taki rocznik?? hmmm nie za mało ??;>:)
http://moto.allegro.pl/item304016855_ho ... html#photo
ta mi sie podoba
przygotowana odrazu do zabawy
http://moto.allegro.pl/item300773549_ho ... html#photo
a tak apropo na co trzeba zwracac uwage na takie roczniki bez przebiegu bo zadko kiedy mowi nam prawde

tylko dziwi mnie jedno znowu moto z krakowa i znowu ma przebieg 30k ana taki rocznik?? hmmm nie za mało ??;>:)
http://moto.allegro.pl/item304016855_ho ... html#photo
ta mi sie podoba

http://moto.allegro.pl/item300773549_ho ... html#photo
a tak apropo na co trzeba zwracac uwage na takie roczniki bez przebiegu bo zadko kiedy mowi nam prawde

-
Bostorn - Moderator
wydaje mi się kolego ,że ty jeszcze masz za mało oleju w głowie aby przesiadać się na jakiekolwiek 600ccm...pytasz jaki motocykl dobry do stuntu do 600 ccm to pokazujesz nam r1, a w drugim linku bardzo ładna F2 która aż żal przerabiać na psa......
-
maatiaas - Świeżak
Heh widziałem gdzieś ostatnio filmik jak koleś pomykał na kole MZ 251 przerobioną na psa, pizza jak pół koła. Naprawde fajny pomysł i nie szkoda rozbić
:D

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Myślę ze Honda by była najlepsza do tych spraw.
Ps. O kawasaki nawet niemyśl (bardzo ramy pękają), chyba ze te nowsze po 2004 roku, ale to juz nie są za 7-8 klocków
Ps. O kawasaki nawet niemyśl (bardzo ramy pękają), chyba ze te nowsze po 2004 roku, ale to juz nie są za 7-8 klocków

- igor46
- Świeżak
icid napisał(a):Heh widziałem gdzieś ostatnio filmik jak koleś pomykał na kole MZ 251 przerobioną na psa, pizza jak pół koła. Naprawde fajny pomysł i nie szkoda rozbić:D
Chętnie bym to zobaczył

-
Felus6 - Świeżak
igor46 napisał(a):Myślę ze Honda by była najlepsza do tych spraw.
Igor pokaż mi kawasaki za 7-8 tys w którym jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo pęknięcia ramy podczas normalnego użytkowania (łącznie ze stuntem, nie mówię tylko o wypadkach)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Cagiva mito w podpisie i wiedza o mistycznych pekajacych ramach w kawie ?...
Prosze na temat, bez mitow
Prosze na temat, bez mitow
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Re: Jaki moto najlepszy do stuntu??
Bostorn napisał(a):Chciałbym sie dowiedzieć jaki sprzęcik według was jest najlepszy tzn nie za często sie psuje nie jest wymagający w utrzymaniui można do niego bez problemu dostać części
)
Interesują mnie streetyw koncu koleś z góry po to je stworzył
![]()
Tak to tylko w Erze.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Wszyscy tak mówią ze stare kawy i ich ramy maja tendencje do pękania, moj tata miał zx6r z 96 roku po szlifie, i pytał sie takiego kolesia czy niechce tego do stuntu, to mówił że te stare kawy są nie dobre do tych spraw. kumpel mial zx9r z 99 roku model C i dzwonil do firmy www.plastbike.pl i pytał sie o te sprawy to tez mu odradzali kawasaki do gibania na kole.
edit: cagivy mito juz niema
edit2: kurde, to już sam niewiem jak z tym kawasaki jest. może to tylko jakieś bzdury krązyły? bo w przyszłości chciałem na kawie smigac, ale po tych wszystkich historiach o kawach zniechęciłem sie. może jednak da się na kawie?
ale to dopiero za jakieÅ› 2-3 lata 
edit: cagivy mito juz niema

edit2: kurde, to już sam niewiem jak z tym kawasaki jest. może to tylko jakieś bzdury krązyły? bo w przyszłości chciałem na kawie smigac, ale po tych wszystkich historiach o kawach zniechęciłem sie. może jednak da się na kawie?

- igor46
- Świeżak
to nowość że w zx6r z 96r. pękały ramy. Przypuszczam że w tym momencie wszyscy właściciele zygzaka z tego roku będą zaskoczeni.
Pozatym wiesz ile jest modeli kawasaki? a Ty uogólniasz.
PS zaraz zrobi się kolejny temat o pękających ramach, bo ktoś coś kiedyś przeczytał na forum, potem następny to powtórzył, a jeszcze następny który to usłyszał będzie udawał, że on to wie z doświadczenia i nawet widział. W ten sposób znowu zrobi się temat o pękających ramach
PS2 chyba już lepiej te wszystkie posty o kawasaki usunąć w pień.
Pozatym wiesz ile jest modeli kawasaki? a Ty uogólniasz.
PS zaraz zrobi się kolejny temat o pękających ramach, bo ktoś coś kiedyś przeczytał na forum, potem następny to powtórzył, a jeszcze następny który to usłyszał będzie udawał, że on to wie z doświadczenia i nawet widział. W ten sposób znowu zrobi się temat o pękających ramach

PS2 chyba już lepiej te wszystkie posty o kawasaki usunąć w pień.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
a ja bym polecił Tobie Honde CB 500.Tani i akurat w sam raz do stunu,nawet zadużo przerabiać nie trzeba.Oczywiście chodzi mi o młodsza CB ok 2000 roku pozdro.
""":::: ooo weź to poczuj ten wiatr tą moc ::::"""
-
moveing - Świeżak
CB 500 ?? Kto by chciał paradować z 200 kg przy mocy 50 koni?
Najleprze są olejaki jak ktoś juz wspomniał Motory te są bardzo trwałe...
GSXR 1100 wydaje sie dosyć ciekawy ale jest troche ciężki...
Kawasaki z seri ZX6-R mają podobno słabe smarowanie bo w sumie nie służą do takich zabaw...
Pozatem to roczniki 1998 miały wadliwe ramy a nie poprzednie pierwotny model... Podobno chodziło o to że w jeździe na kole umiejętnej kiedy motor schodził z koła płynnie nie tłukąc wystarczały natomiast zbyt częste udeżenia przodem powodowały to co powodowały... i obiło mi sie o uszy że któryś z modeli nowszych 2005 2006 któryś rocznik też miał jakiś defekt ramy podobno...
A moze to dotyczyło ZX10R nie pamiętam
Bandit??? Na oryginalnej zebatce nawet na koło z gazu nie stanie... 80 koni i coś około 200 kg apropo właśnie kupiłem 00 rok na czesci takze troche bedzie mozna porozbijać go jak go rozbiore bez prawa rej jest takze zobacze dokladniej co potrafi jak bedzie ciepło... A puki co planuje jescze kupić ZX6R 04 na wakacje... teraz mi sie troche plany pogmatwały z wyjazdami za granice i nie obawiam sie żadnego peknięcia ramy...
Dobry stunter każdy motor na koło postawi ale ty pewnie chciałbys zeby było coś łatwego do tych zeczy...
Nie siłowałem sie zabardzo w tym stuncie nie wiem jak to bedzie latać z zebatkami o srednicy koła
Szukaj motorów które maja w miare mocy i wagi maja dosyc krotki wachacz i momet obrotowy dobry..
Ja bym sie decydował miedzy Hondą CBR 600 F1 F2 F3 a GSXR 1100 lub brać przykład z USA i kupywać CBR 900 bo tam co drugi lata na takim moto... i mniej wiecej dostaniesz za taką kase takie moto po szlifie lub dzwonie...
Kawasaki z seri ZX6-R mają podobno słabe smarowanie bo w sumie nie służą do takich zabaw...
Pozatem to roczniki 1998 miały wadliwe ramy a nie poprzednie pierwotny model... Podobno chodziło o to że w jeździe na kole umiejętnej kiedy motor schodził z koła płynnie nie tłukąc wystarczały natomiast zbyt częste udeżenia przodem powodowały to co powodowały... i obiło mi sie o uszy że któryś z modeli nowszych 2005 2006 któryś rocznik też miał jakiś defekt ramy podobno...
Bandit??? Na oryginalnej zebatce nawet na koło z gazu nie stanie... 80 koni i coś około 200 kg apropo właśnie kupiłem 00 rok na czesci takze troche bedzie mozna porozbijać go jak go rozbiore bez prawa rej jest takze zobacze dokladniej co potrafi jak bedzie ciepło... A puki co planuje jescze kupić ZX6R 04 na wakacje... teraz mi sie troche plany pogmatwały z wyjazdami za granice i nie obawiam sie żadnego peknięcia ramy...
Dobry stunter każdy motor na koło postawi ale ty pewnie chciałbys zeby było coś łatwego do tych zeczy...
Nie siłowałem sie zabardzo w tym stuncie nie wiem jak to bedzie latać z zebatkami o srednicy koła
Szukaj motorów które maja w miare mocy i wagi maja dosyc krotki wachacz i momet obrotowy dobry..
Ja bym sie decydował miedzy Hondą CBR 600 F1 F2 F3 a GSXR 1100 lub brać przykład z USA i kupywać CBR 900 bo tam co drugi lata na takim moto... i mniej wiecej dostaniesz za taką kase takie moto po szlifie lub dzwonie...
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
VCO napisał(a):CB 500 ?? Kto by chciał paradować z 200 kg przy mocy 50 koni?
noo jak już miał bym wybierac między dzwonem a szlifem wole szlif po dzwonie to wiele żeczy może byc bleee

a co do moto tak jestem młodym niedoświatczonym kierowcą i dopiero sie ucze i dlatego pisze tutaj aby sie co nieco dowiedziec

-
Bostorn - Moderator
Skoro wszyscy "bycza" to i ja.
wedlug mie najleszpa jest chonda f2 albo f3 ozcywiscie za takie piniadze jest to motocykl wyprubowany pzez prawie wszystkih nie baw sie w kopowanie dzwonuw bo na czesci wydasz na pewno wiecej nirz sobie bys policzyl a dodatkowo jest dorzo dostepnych ozywanyh czesci
PS.
Takie pisanie meczy.
wedlug mie najleszpa jest chonda f2 albo f3 ozcywiscie za takie piniadze jest to motocykl wyprubowany pzez prawie wszystkih nie baw sie w kopowanie dzwonuw bo na czesci wydasz na pewno wiecej nirz sobie bys policzyl a dodatkowo jest dorzo dostepnych ozywanyh czesci
PS.

<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 32 gości