co sÄ…dzicie o kawie zzr600 czy warto?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
co sÄ…dzicie o kawie zzr600 czy warto?
proszę o opinie jak w temacie, mam mozliwość kupna przebieg 48.000 km bezwypadkowa, niekatowana rok 1993. w cenie 4700 pln
-
MATRIX123 - Świeżak
wszystkie sa bezypadkowe niekatowane jezdzone turystycznie itp itd motocykl jest po to zeby nim jezdzic a nie go glaskac jak jest w dobrym stanie to bierz !! icyd ma cos takiego i z tego co pisze jest to dobry motocykl jesli jest zadbany!!
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Jak Ci odpowiada wizualnie i technicznie jest bez zastrzeżeń to warto. Motorek przez wielu chwalony i przez wielu krytykowany - jak to w życiu.
Najważniejsza jest przeszłość bo sam przebieg nijak się ma do stanu faktycznego motocykla. Jak był pieszczony to jeszcze długo na nim pojeździsz.
Najważniejsza jest przeszłość bo sam przebieg nijak się ma do stanu faktycznego motocykla. Jak był pieszczony to jeszcze długo na nim pojeździsz.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Faktycznie jest dobry ale warunek to dbać i serwisować bo ja poprzedni właściel nie dbał to nie pojeździsz, druga sprawa jest taka że jak ktoś z poprzednich właścicieli latał sobie na kole zatarł panewke a potem zrobił szlif wału to na regenerowanym wale też nie pośmigasz. Ja mam 1992 i cenie 7 wątpie że za 4700 kupisz super stan. Jak chcesz wiedzieć coś dokładniej to na GG 2404902 Aha jak motor jest w super stanie to każdy chce więcej kasy niż cena giełdowa 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
moto nierozbierane trochę stał z briefu wynika ze był zblokowany na 40 KM przez dość długi czas z uwagi na prawo jazdy niemieckie gość miał podstawową kategorie, potem odblokowany na 98 km , z tego co oglądałem to niby ok moto odpalił nie stuka nic i nie puka , pali na dotyk, biorę sie za wymiane swieczek +kabli wn bo tamte troche zleżałe, na wszystkich klunkrach pisze 1993 -wieć gośc nic nie robił , pewno napęd do wymiany bo juz nie ma co naciągnąć- prosze o rade jaki olej tam zapodać czy motul 10w 40 półsyntetyk-świeczki juz kupiłem crk9e, kable wys napiecia wymieniłem -kable są wkręcane w fajkę a co z cewką tam jest trzpień czy tylko osadzamy kabelek do cewki bez wkręcania i dociskamy przykrętką do cewki?(cewka w środku ma tylko wystajacy bolec- nie jak w fajce wkręcany)Dzięki za info
-
MATRIX123 - Świeżak
No powodzenia, zzr jest dość specyficzny i trzeba się trzymać pewnych reguł przy serwisowaniu, ja bym nie zaryzykował egzemplarza o nieznanej przeszłości. Olej zależnie od przebiegu mój lata na pełnym syntetyku a ma 50 tys przebiegu. Najlepiej kup sobie książke o nim i wymieniaj zgodnie z nią albo nawet przed czasem to co zalecają. Unikniesz rosczarowań i motorek będzie ci dobrze służył.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
dzięki za linka juz to czytałem, jeszcze inne małe pytanko kupiłem oponkę 120/60zr17 na tył powinno być w tym roczniku 160/60zr17 czy mozna inną oponke założyć np 180/55zr17 jak na przodzie jest 60 bieznik.?
-
MATRIX123 - Świeżak
Nie polecam ja założyłem o rozmiar szerszą niż powinna być i moto zachowywał sie dziwnie szczególnie w ciasnych łukach, jakby wynosiło tył do zewnątrz zakrętu a jak zmieniłem na taką jak powinna być to prowadzi sie super.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
ooooo boze .... czekamy co na to icyd:) kawka jak kawka jedni lubia drudzy nienawidza ja tam milo wpominam kawasaki:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Icid ale widzisz, ktoś latał kawą na kole i zatarł a np honda ci sie tak szybko nie zatrze od jazdy na kole i nie trzeba nawet smoków robić tylko wlewasz litre oleju więcej ponad mx stan i jest git i walisz nawet kilka km na kole
Bo ja wole jazde na jednym kole ;]
-
kusy - Świeżak
Szkoda gadać śmiać mi sie chce czekam na cezariusza też napewno będzie miał ubaw. Kolejny 18 latek śmigający pewnie motorowerem wygłasza swoje dziwne teorie, lepiej wlej sobie ten liter oleju do głowy.
:D:D

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
hahhaha ja nie wiem ludzie co wy macie do kawasaki?Mysle ze wcale nie sa gorsze od pozostalych japonczyków... a ty kusy masz jakies dziwne teorie nie wiem skad je bierzesz... A ramy pekalypodobno tylko w zx6 okolo2000r... wiec to nie przesadza o tym ze kawasaki jest do dupy...a na temat zzr slyszalem duzo dobrych opini i kiedys nawet chyba w motocyklu testowali zzr'a i wypadl bardzo pomyslnie wiec daruj sobie tez zalosne historie o "litrze oleju" i zacierajacych silnikach zacieraja sie tak samo jak w kazdym innym motocyklu...
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
ja tam nie smigalem ZZR i sie nie wypowiadam co do niego , ale słyszalem ze sprzęt jest ok!! ale te mity o kawach nie wzieły sie z kosmosu wiec troche w tym prawdy jest!! i nie od tak, się wzięła taka a nie inna opinia o KAWACH pozdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
fajne bajki...nie zdziwię się jak jakiś nowicjusz napisze jeszcze że silniki same wyskakują z ramy i idą na piwo.....
tak właśnie powstają bajki...jakieś nie dociągnięcia poszczególnych modeli przenoszone są na całą serie i urastają do kolosalnej rangi.
Dziwie się tylko jednemu że znajdują się tacy ludzie co słuchają takich bzdur a później je powtarzają....
tak właśnie powstają bajki...jakieś nie dociągnięcia poszczególnych modeli przenoszone są na całą serie i urastają do kolosalnej rangi.
Dziwie się tylko jednemu że znajdują się tacy ludzie co słuchają takich bzdur a później je powtarzają....
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
no ze wyskoczyl to moze nie ale ze wybuchł w doslownym slowa tego znaczeniu to tak np W GPZ 500 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości