predkość w sg 500
• Strona 1 z 1
predkość w sg 500
witam wszystkich motorzystów
od pewnego czasu smigam wymazonym motorkiem i niepokoi mne nieco predkośc jaka nim osiągam. 130/140km/h. czy to nie jest roche za miło jak na jego mozliwości? a moze to poprostu wersja zblokowana.bylbym wdzieczny za informacje które mogły by mi pomóc w znalezieniu problemu z tym zwiazanym. pozdrawiam

od pewnego czasu smigam wymazonym motorkiem i niepokoi mne nieco predkośc jaka nim osiągam. 130/140km/h. czy to nie jest roche za miło jak na jego mozliwości? a moze to poprostu wersja zblokowana.bylbym wdzieczny za informacje które mogły by mi pomóc w znalezieniu problemu z tym zwiazanym. pozdrawiam
- adrianmotorzysta
- Świeżak
kumpel mial gs ktory mu licznikowe 200 nawt polecial
cos musisz miec zblokowane!!jak jest z niemiec tojest bardzo mozliwe

-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Re: predkość w sg 500
adrianmotorzysta napisał(a):witam wszystkich motorzystów![]()
Po pierwsze: GS500 a nie SG

Po drugie: Prędkość katalogowa GS'a 500E to: 175 km/h.. wszystko zalezy od wagi kierowcy..
Po trzecie: Polecam artykół:
http://www.scigacz.pl/Suzuki,GS500,826.html
Gdzie można wyczytać:
" Warto wspomnieć, że na wielu rynkach Suzuki oferowało model GS500 w wersji zdławionej do 34KM. " <--- prawdopodobnie możesz mieć tą wersję...
Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Jechałem takim idzie nienajgorzej ale 140 to jego prędkość przelotowa nie maksymalna przy 150 było troche luzu pod gazem myśle że 180 by poszedł. Co do blokowania najlepiej zadzwonić do serwisu suzuki i ustalić po numerach czy to wersja zblokowana.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem ty chyba orientujesz sie lepiej w suzuki. Wiem że z niemiec były jakieś przyduszane do 35 koni ale jak to było zrobione to nie wiem.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości