Zobacz wÄ…tek - Hornet vs Suzuki sv650s Dylemacik Spalanie itp>
NAS Analytics TAG

Hornet vs Suzuki sv650s Dylemacik Spalanie itp>

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Hornet vs Suzuki sv650s Dylemacik Spalanie itp>

Postprzez Thomeq » 12/11/2007, 18:41

Wiatm takie pytanko dlaczego hornet lubi tyle palic paliwa???bynajmneij tak wyczytalem a np sv do 5 l spokojnej a 7 w ostrej jezdzie????Co lepsze na 1 moto co ile sie robi regulacje itd i mniej wiecej ile to kosztuje bo sv ma 2 cylindri wiec taniej niz hornet bo ma 4 ale czy to duza roznica Pozdrawiam i dzieki za odpisy
Praevenire melius est quam praeveniri - lepiej jest wyprzedzać niż być wyprzedzanym
Thomeq
Świeżak

Postprzez Bartman » 12/11/2007, 23:46

Dobrze wyregulowana SV podczas ostroje jazdy po mieście łyknie max 6.5 Choć tak naprawdę daję tu spory zapas bo nigdy mi nie wzięła więcej jak 6. Spokojnei można zejść do poziomu 5l/100km a nawet niżej. Gaźnikowiec to synchro co 6 tys no i olej itp. na wtrysku jest troszkę taniej. Moto dobre na miasto, na trasę gorzej. Róznica na 2 świecach to aż nie jest tak dużo, jeżeli do tego masz w SV wtrysk to róznica prawi ejest żadna w serwisie. Nadrobisz za to wymianą napinacza i/lub łańcuszka rozrządu. Nie jest to ścig ani turysta, daje jednak sporo frajdy płynącej z silnika.
Bartman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Tamburini_2006 » 20/11/2007, 20:26

nie chce być stronniczy bo jeżdze akurat hornetem. ale wydaje mi sięże Hornet to lepsza maszynka na świeżego kierowce. jak to mi kiedyśktoś powiedział: ,,Hornet wybacza błędy początkujących kierowców,, a jeśli chodzi o spalanie na hornecie to min 6l ale mi tak średno wychodzi ok7-7,5l/100km
Szerszeń 600... 2002rok | | www.w-f-m.hosted.pl
Tamburini_2006
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê