Suzuki GSX-R 1000
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX-R 1000
Cześć mam pytanie kupiłem niedawno GSX-R 1000 k2 i mam pewien problem : na liczniku prędkość pokazywana jest w mph (mile) i nie wiem jak zmienić na km/h jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o pomoc. 

- maxymilianz1000
- Świeżak
-
R1 - Bywalec
paq napisał(a):albo poprostu sobie przelicz 1 mila = ok 1.6 km na necie sa takie fajne kalkulatory do tego przeznaczone
hahahahahaha

-
sooshe - Świeżak
Nic z tego próbowałem przytrzymać jeden z guzików i nic to nie dało
Proszę o pomoc bo bardzo mnie to drażni. "sooshe" dobre to było!!! dobrze powiedziałeś ze jak mam możliwość to pasuje zmienić a nie przeliczać w drodze o ile przekroczyłem prędkość

- maxymilianz1000
- Świeżak
Odrobina gimnastyki umysłowej od czasu do czasu (czy tez od znaku do znaku) jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Warto utrzymywać sprawność mózgu bo nigdy nie wiadomo
. A próbowałeś sprawdzić w manualu lub serwisówce motocykla?

<< FZ6'04 >>
-
siekier - Świeżak
maxymilianz1000 napisał(a):Nic z tego próbowałem przytrzymać jeden z guzików i nic to nie dałoProszę o pomoc bo bardzo mnie to drażni. "sooshe" dobre to było!!! dobrze powiedziałeś ze jak mam możliwość to pasuje zmienić a nie przeliczać w drodze o ile przekroczyłem prędkość
![]()
![]()
nie chodzi o to, żebyś przytrzymał jeden guzik ! tylko 2 ! wszystkie !!
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
siekier napisał(a):Odrobina gimnastyki umysłowej od czasu do czasu (czy tez od znaku do znaku) jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Warto utrzymywać sprawność mózgu bo nigdy nie wiadomo. A próbowałeś sprawdzić w manualu lub serwisówce motocykla?
O ile ma sie mozg. Ja zaczal bym od poszukania, a nie zawracania dupy.
pan_blancik 15 napisał(a):paq widzę że zalezy Ci na dużej ilości postów... po co się udzielasz w temacie skoro nie masz pojęcia... on się pytał jak zmienić z mil na km... więc odpowiadaj na pytania albo się wcale nie udzielaj, a jak już koniecznie chcesz się udzielić to też to rób z głową...
Jak nie masz pojecia to sie nie udzielaj.
Napisalem, ze jest na forum. Jak mu sie nie chce poszukac, to jego sprawa.
A modow prosze o usuniecie tematu, bo to nie ten dzial.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Chłopaki próbowałem przytrzymać oba guziki i lipa!!!
Trzymałem je nawet po kilka minut. Jak by miał ktoś z was książkę serwisową do GSX-R myślę ze może być nawet od 600 lub 750 bo zegary są podobne i może tam będzie coś pisało.

- maxymilianz1000
- Świeżak
pan_blancik 15 napisał(a):paq widzę że zalezy Ci na dużej ilości postów... po co się udzielasz w temacie skoro nie masz pojęcia... on się pytał jak zmienić z mil na km... więc odpowiadaj na pytania albo się wcale nie udzielaj, a jak już koniecznie chcesz się udzielić to też to rób z głową...
jak coś nie na ręke to sobie na plecy zarzuć.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Blancik ja niewiem czy dobrze widze ;D
Popatrz na swoje posty i zobacz czy one byly pisane z glowa, no i kup sobie wreszcie R1.
Popatrz na swoje posty i zobacz czy one byly pisane z glowa, no i kup sobie wreszcie R1.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
niech kupi sobie te R6 o którym mówi, nawet dwie, zapakuje w perskie oko i będzie chodził jak króliczek duracella. Napewno nie bedzie miał problemów z ładowaniem
podłączony do zasilania nie będzie miał problemów z pamięcia i zacznie kojarzyć co mówił 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ok poniewaz to nie hydepark i przepychanki slowne sa tu niepotrzebne i zaczyna robic sie rozpierducha
blokuje

blokuje

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości