vtr sp 1
• Strona 1 z 1
wiem wlasnie dzisiaj kupilem czerwona vtreczke 2001 sp1 z 3 na gumie juz chodzilem piekna sprawa wczesniej mialem gixera 750 z power commanderem i mimo ze mial 160 koni to w vtr wystarczy odpalic motor i banan juz jest 2 razy wiekszy nie wspomne o tym ze nie trzeba tyle mieszac biegami i o tym ze gixer palil mi 14 litro a to maxymalnie 9 pomimo ze ma sportowe puchy i stozki k&n naprawde super sprzet juz nigdy nie zrezygnuje z v-ek bo przyjemnosc z jazdy jest zajebiscie ogromna polecam kazdemu kto sie wacha bo napewno nie pozaluje
pozdrawiam z wielkim bananem na mordzie po dziesiejszej je
zdzie
pozdrawiam z wielkim bananem na mordzie po dziesiejszej je

- nitro8888
- Świeżak
sprawdz jego rzeczywiste spalanie bo gdzie czytalem to pisali 8-12 litrow a to malo nie jest.... moze w przyszlosci bede tez mial <marzyciel>...
Ostatnio edytowano 11/10/2007, 14:34 przez kravec, łącznie edytowano 1 raz
-
kravec - Administrator
-
GregorMoto - Bywalec
nitro8888 napisał(a):wiem wlasnie dzisiaj kupilem czerwona vtreczke 2001 sp1 z 3 na gumie juz chodzilem piekna sprawa wczesniej mialem gixera 750 z power commanderem i mimo ze mial 160 koni to w vtr wystarczy odpalic motor i banan juz jest 2 razy wiekszy nie wspomne o tym ze nie trzeba tyle mieszac biegami i o tym ze gixer palil mi 14 litro a to maxymalnie 9 pomimo ze ma sportowe puchy i stozki k&n naprawde super sprzet juz nigdy nie zrezygnuje z v-ek bo przyjemnosc z jazdy jest za****** ogromna polecam kazdemu kto sie wacha bo napewno nie pozaluje
pozdrawiam z wielkim bananem na mordzie po dziesiejszej je![]()
zdzie
witka! SP RULES!!!!!!
tylko cz na pewno masz stożki bo tam dedykowane sa inne filterki, raczej dwa walce, a ponadto do nich są jeszcze dodawane specjalne czerwone gąbki które musisz zamontować w filtrach jeśli masz motocykl w serii ?. co do spalania to sp rzeczywiście nie pali aż tak dużo przy ostrej jeździe, ale przy spokojnej nie da się raczej zejść poniżej 7 litrów co nie jest trudne np. dla rzędowych 1000'czek jak CBR, R1. Oczywiście nie jest to dla mnie żadna wada SP tylko jego cecha i to wszystko.
*:)* IM SZYBCIEJ - TYM SZYBCIEJ *:)*
-
carillo - Świeżak
• Strona 1 z 1