Zobacz wÄ…tek - Pomysl na jesien , zime , tourist trophy na PS2
NAS Analytics TAG

Pomysl na jesien , zime , tourist trophy na PS2

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Pomysl na jesien , zime , tourist trophy na PS2

Postprzez Marselllo » 26/9/2007, 08:30

Witam
Panowie zaczne moze od tego, ze w pracy powinienem byc od 2 godzin , tak sie jednak nie stalo gdyz zakupilem wczorraj TT, symulator motocyklowy stworzony przez tych samych programistow od najlepszego symulatora samochodowego gran turismo
http://youtube.com/watch?v=hlxzCrCEdVA
http://youtube.com/watch?v=5IuES_s0vXg
http://youtube.com/watch?v=JKz4-2I0IXo
Gra wyglada fenomenalnie , wszyscy pisza ze to nei mozliwe ze screeny sa z PS2 , ale panowie warto , naprawde, w zime tez mozna posmigac :) ,
a poza tym gra nie jest tak trudna jak moto gp , wiec zostaje sama frajda.
Dajcie znac czy ktos gra moze w moto gp07 bo ja nie zaluje wybory i pewnie zejdzie mi do wiosny na wirtualnych maszynach.

Polecam , tymczasem
Z nadzieją na śmieszne jutro....
Marselllo
Świeżak

Postprzez tomeek » 26/9/2007, 17:47

Niby gierka fajna ale mi sie szybko znudziła, jednak to nie to samo co prawdziwa jazda na motocyklu. Ale jak ktoś lubi takie wirtualne wyścigi to na pewno mu sie spodoba ta gierka. 8)
tomeek
Świeżak

Postprzez zdzichu123 » 26/9/2007, 19:02

Ja grałem w Moto GP 07 ale bylo dosyc "trudne" i niechcialo mi sie grac... Niszło prawnie nigdy wejsc dobrze w zakret i przyspieszenia na prostych niebyly zabardzo rzeczywiste. Dajmy na to ze niemoge nikogo wyprzedzac na winklach a nagle na jednej prostej biore dziesieciu zawodników... I co w tym realnego ?! A co do gierki to jestem zaskoczony jakością grafiki :) Gdzie mozna nabyć tą gierke :D
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

22.10.08 ====> Zdałem Prawko :)
zdzichu123
Bywalec

Postprzez Marselllo » 27/9/2007, 09:25

Nie wiem gdzie ja mozna nabyc , pewnie w media markt , albo w podobnych punktach , ja siedze juz od 2 lat w brnie (dosyc blisko na tor:)) ) i kupilem ja za 700 czk , to jest jakies 100 zl , gierka graficznie rewelacja , grywalnosc tez super , nie jest taka trudna jak napisales , ale widze ze nie zajmie mi tyle czasu co gt4 , jednak i tak warto , a co do smigania na prawdziwym sprzecie na bank jest lepsze , ale nie wiem czy przy -20 za niedlugo :))))

pozdrawiam
Z nadzieją na śmieszne jutro....
Marselllo
Świeżak

Postprzez Gandalf » 27/9/2007, 18:06

Tourist Trophy na PS2 mogiem opchnąć... :twisted:
Gandalf
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości

na górê