sportem na szuter
• Strona 1 z 1
sportem na szuter
Witajcie
Mieszkam na wsi ,ale zawsze podobała mi się kawasaki ninja. Czy taka ninja da rade po ubitych drogach,szutrach na jakiś lepszych oponach.
Mieszkam na wsi ,ale zawsze podobała mi się kawasaki ninja. Czy taka ninja da rade po ubitych drogach,szutrach na jakiś lepszych oponach.
- leśny.00
- Świeżak
Hmmm, widziałem na YT 1199 Panigale przerobionego na enduro, wiec można. Tylko po co?
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
rosiboj napisał(a):Swietny pomysl !! Napewno zmiana opon sprawi, ze lamborgini zacznie swietnie sobie radzic w terenie.
Trzy słowa: Tax The Rich
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
leśny.00 napisał(a):Chodzi o tą starą ninje.Enduro to mi się nie podobają, takie wątłe.
Żeby jeździć sportem w terenie musiałbyś być milionerem, wtedy to się nazywa ekstrawagancja. Jeśli nie jesteś milionerem to się nazywa, mówiąc łagodnie, nieroztropność
- riderZ056
- Świeżak
Pod warunkiem, ze nie bedzie to stara a noiwa i nie jakies watle 600 a litr lub w najgorszym wypadku lekko zmodernizowana ZX 1200 R
Wylej sobie chlopcze kubel zimneij wody na lepetyne.
Wylej sobie chlopcze kubel zimneij wody na lepetyne.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Andy chrzanisz!!!
Właśnie najlepszy na wioskowe szutry jest srad 600 ev 750. Koniecznie stary olejak.
Trzeba tylko usztywnić zawias, zmienić oponki i zrobić przelot.. Moźna wydech grzać do czerwonosci!!!!
SM takie wątłe?? Hahaha
A Ty chcesz tym motocykl jeździć czy się na niego patrzyć?
Jak to drugie to kup co Ci się podoba a jak chcesz zasuwać po bezdrożach to cross albo sm
A po to to jest takie wątłe aby było zwrotne i jeździło tam gdzie inne sie wywracają!
Właśnie najlepszy na wioskowe szutry jest srad 600 ev 750. Koniecznie stary olejak.
Trzeba tylko usztywnić zawias, zmienić oponki i zrobić przelot.. Moźna wydech grzać do czerwonosci!!!!
SM takie wątłe?? Hahaha
A Ty chcesz tym motocykl jeździć czy się na niego patrzyć?
Jak to drugie to kup co Ci się podoba a jak chcesz zasuwać po bezdrożach to cross albo sm
A po to to jest takie wątłe aby było zwrotne i jeździło tam gdzie inne sie wywracają!
-
Croowab - Bywalec
Croowab napisał(a):Andy chrzanisz!!!
Pewnie, ze chrzanie, bo ja sie nie znam. Znam za to takiego ktory kupil Baghire i uparl sie, ze bedzie nia p0o lesie latal.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Dokładnie, też nie polecam, kumpel też chciał sprawdzić i teraz zbiera na nowy
Przewozy do Niemiec (otwórz link)
- Kondzio88
- Świeżak
,,Czy taka ninja da rade po ubitych drogach,szutrach na jakiÅ› lepszych oponach."
Ty tak serio czy nas trollujesz ? Nie wierzę, że ktoś może aż tak nie mieć pojęcia o motoryzacji. Mój 10 letni kuzyn nie zadałby tak durnego pytania
Ty tak serio czy nas trollujesz ? Nie wierzę, że ktoś może aż tak nie mieć pojęcia o motoryzacji. Mój 10 letni kuzyn nie zadałby tak durnego pytania
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości