Ducati 1098 S
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ducati 1098 S
Witajcie. mam okazje kupic takie moto . nieukrywam ze nie bede tym jezdzil tylko wysylam do PL.
ciekaw jestem waszych opini na temat tego moto
(otwórz link)
(otwórz link)
ciekaw jestem waszych opini na temat tego moto

- sebring
- Świeżak
-
OUTLAW. - Świeżak
Bardzo mi sie podoba te moto,dlaczego jest miejsce na 2 osobe ..... glupota.
Moto bym bral tylko na tor , tam jest jego miejsce
Tylko troszke szkoda ze koszt tego sprzeta jest dosyc wygorowany ....
Moto bym bral tylko na tor , tam jest jego miejsce
Tylko troszke szkoda ze koszt tego sprzeta jest dosyc wygorowany ....
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
piekne moto, takie prawdziwy sportowiec(przynajmniej z wygladu).zgodze sie z cezarjuszem ze nie potrzebnie jest siedzenie dla pasazera, bo bez tego bylby jeszcze bardziej zadziorny 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
- Prof.Piotr
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):ale to nie szlifiera tylko V'ka wiec mnie ten dzwiek trochu wpienia
http://pl.youtube.com/watch?v=sp9xPyI8mCY
może troche ;p
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Ale to musi zapierdzielać
D
Ale przecież na obrazku jest nówka. Napewno nie 2004 bo wtedy chyba takich nie robiono ;/

Ale przecież na obrazku jest nówka. Napewno nie 2004 bo wtedy chyba takich nie robiono ;/
Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
en_Zo ducati sztyt technologi dużego sportu torowego to fakt alke nie obrazaj cbr........mnie nigdy nie zawiodła ale dac 50 tysiów za moto troche duzo nawet jakbym miał tyle nie wiem czy bym dał.
nx 650
-
kamell - Świeżak
Użytkownicy Ducati wypowiadają się często,że nadaje się jedynie na tor.Większość ścigaczy jest jedynie na tor,ale mimo to znoszą nasze dziury i koleiny.Z Ducati jest inaczej.Nie toleruje tych dróg.
P.S.
I tak chciałbymł je mieć. 
P.S.

- Labiss
- MEGA TROLL
Labiss napisał(a):Użytkownicy Ducati wypowiadają się często,że nadaje się jedynie na tor.Większość ścigaczy jest jedynie na tor,ale mimo to znoszą nasze dziury i koleiny.Z Ducati jest inaczej.Nie toleruje tych dróg.
P.S.I tak chciałbymł je mieć.
mialem

ducati 996 - torowe

gdyby nie to ze potrzebowalem kasy nadal bym nim jezdzil - to nic ze sie psul - mial dusze.
jezdzilem nim po drogach i stwierdzam ze dawal rade rownie dobrze jak japonce byl tez tak samo niewygodny

teraz gixxer 1000 k6 - szybki, zwinny, malolaty robia LOL - ale co z tego ?? zwykly japoniec.
Ducati - ksiaze wsrod motocykli.
koncze splacac gixxera kupuje ducata

- Ziolo
- Świeżak
-
OUTLAW. - Świeżak
caly dzien myslalem wlasnie czy czasem niedalem d... rano wpisujac rok produkcji. tak mi sie cos wydawalo ze napisalem 2004 heh. wybaczcie ale licytuje kilkanascie moto naraz i wklepalem inny rok niz myslalem. bylo rano ledwo oczy otworzylem i do roboty wiec wybaczcie ten blad.
to oczywiscie 2007 r.
troszke sie tlumacze ale sam nielubie jak ktos pisze bzdury a sam napisalem takie cos))
jak mowilem cena bedzie znana dla was w niedziele bo u mnie wieczor sobotni to u was noc . zobaczymy co z tego wyniknie.
dukat robi wrazenie ale ciekaw wlasnie bylem jak to jest ze tak powiem tak ogolnie. tzn majac wybor to lub co innego widze ze wiekszosc wybrala by dukata.
zatem powalcze w sobote.
thx za wszytkie odp.
to oczywiscie 2007 r.
troszke sie tlumacze ale sam nielubie jak ktos pisze bzdury a sam napisalem takie cos))
jak mowilem cena bedzie znana dla was w niedziele bo u mnie wieczor sobotni to u was noc . zobaczymy co z tego wyniknie.
dukat robi wrazenie ale ciekaw wlasnie bylem jak to jest ze tak powiem tak ogolnie. tzn majac wybor to lub co innego widze ze wiekszosc wybrala by dukata.
zatem powalcze w sobote.
thx za wszytkie odp.
- sebring
- Świeżak
Masakrator kolor dźwięk pomarzyć. A ja słyszałem że są mniej usterkowe od japońców i rozrząd desmodroniczny pozwala zamykać czerwone pole po rozbrojeniu odcięcia popatrzcie na ilość usterek yamahy i ducati w moto gp w ostatnim sezonie.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości