Pomoc w Jaworznie
• Strona 1 z 1
Pomoc w Jaworznie
Hej,
Jest ktoś może z okolic Jaworzna? Przymierzam się do fazera (http://moto.allegro.pl/item223489230_pi ... 2004r.html) a że jestem z Wrocławia, to bardzo ułątwiło by mi życie, gdyby ktoś z mógł wstępnie rzucić okiem na ten motor i dać znać, czy jest sens jechać...
Będę bardzo wdzięczny za pomoc i postaram się odwdzięczyć
Z góry dzięki
gooroo
Jest ktoś może z okolic Jaworzna? Przymierzam się do fazera (http://moto.allegro.pl/item223489230_pi ... 2004r.html) a że jestem z Wrocławia, to bardzo ułątwiło by mi życie, gdyby ktoś z mógł wstępnie rzucić okiem na ten motor i dać znać, czy jest sens jechać...
Będę bardzo wdzięczny za pomoc i postaram się odwdzięczyć

Z góry dzięki
gooroo
- gooroo
- Świeżak
Hej Ci,
Ja jestem z okolic Jaworzna. Mam tam raptem 20minut drogi. Tylko teraz jestem na wyjeździe i będę dopiero w przyszłą środę w domu. Zadzwoń do gościa, dogadaj sie - jakby poczekał i jakbyś Ty chciał poczekać,to Ci mogę podjechać po tego motonga z zaprzyjaźnionymi motocyklistami, jak wrócę i obejrzeć go.
Daj znać, jeśli Ci ta opcja odpowiada.
Pozdrawiam!

Ja jestem z okolic Jaworzna. Mam tam raptem 20minut drogi. Tylko teraz jestem na wyjeździe i będę dopiero w przyszłą środę w domu. Zadzwoń do gościa, dogadaj sie - jakby poczekał i jakbyś Ty chciał poczekać,to Ci mogę podjechać po tego motonga z zaprzyjaźnionymi motocyklistami, jak wrócę i obejrzeć go.
Daj znać, jeśli Ci ta opcja odpowiada.

Pozdrawiam!
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
- Izka
- Świeżak
Izka napisał(a):Ja jestem z okolic Jaworzna...
Hej, dzięki za pomoc ale do przyszłego tygodnia to za długo - chcę coś kupić w tym tygodniu a i sprzedający nie bardzo ma zamiar czekać...
Dzięki jeszcze raz
gooroo
- gooroo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości