Gdzie kupic motocykl
• Strona 1 z 1
Gdzie kupic motocykl
Witajcie, szukalem na forum, ale nei znalazlem podobnego tematu.
Jesli macie doswiadczenia z firmami, komisami czy osobami ktore handluja sprowadzanymi motocyklami w dobym stanie, za dobre pieniadze i bez zadnych nieprzyjemnych doswiadczen byscie sie podzielili gdzie warto je zakupic.
Slyszy sie tyle o firmach, ktore wciskaja bubel.
Jesli macie doswiadczenia z firmami, komisami czy osobami ktore handluja sprowadzanymi motocyklami w dobym stanie, za dobre pieniadze i bez zadnych nieprzyjemnych doswiadczen byscie sie podzielili gdzie warto je zakupic.
- chayenne
- Świeżak
W dzisiejszych czasach większość komisów wciska bubel. Jeśli kupujesz w komisie to koniecznie sprawdź wszystko czy nie był krojony, u mnie w mieście 2 komisy zwineli, bo mieli po kilkadziesiąt samochodów krojonych.
Najlepiej chyba by było jakbyś pojechał z kolesiem który sciaga motorki i sobie wybrał... Przynajmniej tak dużo ludzi z mojego miasta robi. Wystarczy sie z facetem dogadać, rzuciłbyś mu na benzyne i transport motorka i byś miał świadomość, że maszyne sam wybrałeś i że nie była ściągana po dzwonie i robiona w polsce.
Najlepiej chyba by było jakbyś pojechał z kolesiem który sciaga motorki i sobie wybrał... Przynajmniej tak dużo ludzi z mojego miasta robi. Wystarczy sie z facetem dogadać, rzuciłbyś mu na benzyne i transport motorka i byś miał świadomość, że maszyne sam wybrałeś i że nie była ściągana po dzwonie i robiona w polsce.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
Zwykle chyba lepiej kupowac motocykl od prywatncyh handlarzy. Z moich doswiadczen u nich mozna dostac motocykle w dobrym stanie, wiekszosc z nich ma pojecie o rzeczy, ktora handluje. Takie osoby dodatkowo udziala cennych informacji i pomoga w kilku rzeczach. Odwiedzalem komisy i jakos zawsze odrzucalo mnie jak nie od motocykli to od sprzedawcow. Kupilem juz dwa motocykle o prywatnych handlarzy i sie nie zawiodlem. Ale trzeba pamietac przy tym, ze nie wszyscy sa uczciwi i po prostu trzeba byc ostroznym.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
polecam ci firme motogryf koło siedlec stronka www.motogryf.pl sam u nich kupiłem sprzęta i moge z czystym symieniem gości polecić 

-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Re: Gdzie kupic motocykl
chayenne napisał(a):Witajcie, szukalem na forum, ale nei znalazlem podobnego tematu.
Najlepsza firma(?), w której możesz kupić motocykl używany to chyba allegro.pl

Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
Siema
troche odbiegne od tematu ale to jednak komis...
Jak wyglada sytuacja jezeli w salonie stoi nowe moto 2007 bez przebiegu?
Mowa o ZX6R w moim rejonie nie ma salonu kawy a cena tego sprzetu jest identyczna jak w salonie...
troche odbiegne od tematu ale to jednak komis...
Jak wyglada sytuacja jezeli w salonie stoi nowe moto 2007 bez przebiegu?
Mowa o ZX6R w moim rejonie nie ma salonu kawy a cena tego sprzetu jest identyczna jak w salonie...
- Z1HOMEK
- Świeżak
witam
Zawsze mozna kupowac motocykl na gieldach...
W niektorych miastach np. Wroclaw jest wielka gielda raz na 3 miesiace.
Trzeba byc ostroznym jak juz ktos wczesniej powiedzial zeby nie dostac bubla.
Zawsze mozna kupowac motocykl na gieldach...
W niektorych miastach np. Wroclaw jest wielka gielda raz na 3 miesiace.
Trzeba byc ostroznym jak juz ktos wczesniej powiedzial zeby nie dostac bubla.
Narazie Aprilia SR 125 - SKUTER !!
Kupie GSa min 2003 rok do 7,5k
Kupie GSa min 2003 rok do 7,5k
- kisiel
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości