HAYABUSA szybkość = jakość??????
• Strona 1 z 2 • 1, 2
HAYABUSA szybkość = jakość??????
Witam ostatnio naszła mnie myśl aby może na następny sezon kupić hayabuse tylko zastanawia mnie jedna sprawa.Na dzień dzisiejszy przemieszczam sie HONDA CBR 900RR 98R. i wiem że HONDA to bardzo dobry sprzęt, a jak tam jest z SUZUKI (stuki puki) hihiih. Zawsze sie słyszy tą opinie busa to sprzęt naprawdę szatański ale jak jest naprawdę z tym modelem ??????? Jak ktoś ma buse albo coś sensownego wie to proszę o opinie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
MICRI - Świeżak
Myśle że trzeba zacząć interesować się motocyklami, takich bezsensownych tematów by nie było. Myślicie że Suzuki wypuścilaby okręt flagowy o niskiej jakości. Ludzie wyciskają po 500KM z tego silnika. Stuki są w skrzyniach w silnikach z lat 80-90.
Bandit 1200 waży tyle samo co sokół a jakoś ludzie z nawet z niedużym doświadczeniem go kupują. Przejedźcie się na gsx 1100 f to jest maszyna której można się bać, 273 kg i skręcać nie lubi. A jeśli interesuje Ciebie haya to idź do salonu albo do kogoś kto sprzedaje i przekonas się czy ją chcesz.
Bandit 1200 waży tyle samo co sokół a jakoś ludzie z nawet z niedużym doświadczeniem go kupują. Przejedźcie się na gsx 1100 f to jest maszyna której można się bać, 273 kg i skręcać nie lubi. A jeśli interesuje Ciebie haya to idź do salonu albo do kogoś kto sprzedaje i przekonas się czy ją chcesz.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
boss napisał(a):Haya nie na Polskie drogi... Ona lubi autostrady i zapierddalanie po nich... no i nie ukrywam że serwis też kosztuje... a oponki przy takiej jexdzi do jakiej została stworzona wystarczają na 3 tyś km.

- Ziolo
- Świeżak
Hayabusa to przecież wygodny turystyk. Równie dobrze wszystkie R1,6-ry, cebry, zxR-ry w polsce też się nie nadają.
Ongoing Success
-
boss napisał(a):Haya nie na Polskie drogi... Ona lubi autostrady i zapierddalanie po nich... no i nie ukrywam że serwis też kosztuje... a oponki przy takiej jexdzi do jakiej została stworzona wystarczają na 3 tyś km.
wez Ty moze juz nic nie pisz.
hayabusa to dobry moto i jesli ja chcesz i masz juz doswiadczenie w jezdzie to idz do salonu,moze sie przejedz i bedziesz wiedzial czy ja chcesz i czy da Ci satysfakcje z jazdy.bo nie kazdy sie na niej "czuje" mi np. nie pasuje,a pasowalem sie do modelu 2004.
-
leo - Świeżak
boss napisał(a): no i nie ukrywam że serwis też kosztuje... a oponki przy takiej jexdzi do jakiej została stworzona wystarczają na 3 tyś km.
no i co z tego ? kto na to patrzy?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
boss co Ty tu wypisujesz za farmazony
Masz jakąs drynde,czy tylko tak klepiesz co Ci do ucha wpadło ?

Masz jakąs drynde,czy tylko tak klepiesz co Ci do ucha wpadło ?

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
dajcie bossowi już spokój
Pewnie wykonał nie ten program w głowie i wyszło
FATAL ERROR
Cannot connect to database. i inne krzaki.
A za drugim razem to już był pewnie reset
Każdemu może się zdarzyć inaczej wypadków by nie było.
Pewnie wykonał nie ten program w głowie i wyszło
FATAL ERROR
Cannot connect to database. i inne krzaki.
A za drugim razem to już był pewnie reset

Każdemu może się zdarzyć inaczej wypadków by nie było.
Ostatnio edytowano 6/8/2007, 15:01 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
Boss, może lepiej powiedz coś jeszcze o swojej upatrzonej TT-ce.... "igle"
Hayba jest OK, fakt że cięższa ale prawdziwemu motocykliście to chyba nie przeszkadza.... a spalanie jak spalanie, na to się nie patrzy tylko leje.
Pozdr

Hayba jest OK, fakt że cięższa ale prawdziwemu motocykliście to chyba nie przeszkadza.... a spalanie jak spalanie, na to się nie patrzy tylko leje.
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
boss napisał(a):myśle, że popełnisz błąd... z 900 na 1300 ? spora różnica wagi, no i spalania szczególnie w mieście...
Jak już myślisz, że opanujesz coś większego, to kup lytra i jest OK, R1, 1000 RR czy nawet 954
Pozdrawiam
boss wiesz co według mnie to jesteś jakimś pachołkiem któremu się nudzi a nie żadnym boss-em a co do zmiany motorka przez MICRI to radze kup sobie hajabuze i stuninguj ją na 1000koni

- mateo Fazer 600
- Świeżak
ja wiem czy taki pachołek ? Ja go znam.... ale na forum wyszło jak wyszło... nie bede tego wyjasniał, bo nie ma sensu...
-
R1 - Bywalec
nie musze, bo go już Tu nie bedzie... --->United States of America (może i dobrze, bo na debila wyszedłem)
-
R1 - Bywalec
R1 napisał(a):Boss, może lepiej powiedz coś jeszcze o swojej upatrzonej TT-ce.... "igle"
Pozdr
tak mnie to zastanawia bo zauważyłem ze r1 masz na kazde pytanie odpowiedź i wszystko wiesz, wiec zapytam opierasz sie na swoich doswiadczeniach motocyklowych czy bazujesz na "a Tata Marcina powiedzial"???
-
OUTLAW. - Świeżak
Już o tym pisałem, zakłądałem specjalnie posta w którym wyjkaśniłem pewne sprawy. Widocznie nie tego nie zauważyłeś, ale nie każdy jest doskonały....
-
R1 - Bywalec
w tym problem, że się wkuurwiłem i załozyłem nowego topica i wszystko napisałem jak jest ( chyba Młodemu to wyjasniałem) ale był chwile i został usuniety i jest GiT
Pozdr

Pozdr
-
R1 - Bywalec
-
OUTLAW. - Świeżak
-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości