Hayabusa 2008 po raz pierwszy oficjalnie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Haya,mysle ze dobre moto do szybkiej turystyki w pojedynke.Zajebista ochrona przed wiatrem do tego bardzo stabilne prowadzenie przy duzych predkosciach.Co do wygladu to wogole<jak dla mnie>okropnosc ;p.Ja wybralem kawe <12>i jestem zadowolony
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
hayka jest wystrzalowa.kokpit najlepszy jaki widzialem a tylek ma taki jaki powinna miec.w bieli jest dla mnie najladniejsza.jakby miala ABS zamienil bym ja na moja 2006.jako nie scigacz prawie 250 kg powinna go miec.
- rafal myczek
- Świeżak
wygląda tak sobie osobiście mi sie nie podoba ale napewno znajdzie wielu zwolenników sam zan pare osób które czekaja jak bedzie juz w salonach. Ale jedno musze przyznać, ma super kokpit. obawiam sie tylko, ze jezeli miałbym takie zegary przed sobą za mało uwagi poświecał bym na obserwacje drogi...
P.S. co do zadupka przypomina mi sie porównanie jakiego kiedys uzył J.Clarkson do chryslera crossfire ze z profilu tył przypomina psa zalatwjającego swoje potrzeby. jakoś to stwierdzenie pasuje mi do tylu tej suzy. oczywiście jest to bardzo subiektywne odczucie

P.S. co do zadupka przypomina mi sie porównanie jakiego kiedys uzył J.Clarkson do chryslera crossfire ze z profilu tył przypomina psa zalatwjającego swoje potrzeby. jakoś to stwierdzenie pasuje mi do tylu tej suzy. oczywiście jest to bardzo subiektywne odczucie

Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
mi sie hayabusa średnio podoba,ale z pewnościa gdybym mial kupe kasy to na pewno uzupelniala by moja kolekcje motocykli w garażu,motocykl godny uwagi swietny na dlugie szybkie trasy.Co do zadupka moze budzic pewne kontrowersje ale on nie jest po to zeby ladnie wygladać zaloze sie ze tu chodzi o aerodynamike w koncu to hayabusa.Kokpic prezentuje sie kozacko lepszego nie widziałem
pozdro

pozdro
- falken86
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości