125-do Polski
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Mowili wczoraj o tym w radiu ale to nie jest wprowadzone narazie nic w zycie wiec ogladaj uwaznie ta telewizje albo wcale
ja nie ogladam wcale i chyba dobrze na tym wychodze
co do 2000km.. jechalem po motory 2 miesiace temu do niemiec najpierw do Hamburga na polnoc pozniej pod sama holenderska granice na dodatek na poludniu troche zrobilismy 2300 km.. bylo 2 kierowcow i T5 z tempomatem wygodnie ale... uwierz mi... nie zrobilismy tej trasy na raz. Robilismy przystanki 2 razy po 2h na spanie i jakies jedzenie.

co do 2000km.. jechalem po motory 2 miesiace temu do niemiec najpierw do Hamburga na polnoc pozniej pod sama holenderska granice na dodatek na poludniu troche zrobilismy 2300 km.. bylo 2 kierowcow i T5 z tempomatem wygodnie ale... uwierz mi... nie zrobilismy tej trasy na raz. Robilismy przystanki 2 razy po 2h na spanie i jakies jedzenie.
-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
Kris napisał(a):Prawojazy są od 16 lat na samochód ( niewiem jak na moto) ale morzna tylko jeździć z kims kto ma prawojazdy ....
Nie wiem co morzna od 16 lat, ale wiem co można.
Sprawdź lepiej przepisy w każdym kraju. Bo co z tego, że u nas coś wolno, jesli np. w Niemczech nie, a tam Cię skontrolują.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Zgadzam się z przedmówcami. Najprawdopodobniej kwestia wieku rozwiązuję problem, gdyż z tego co mi obecnie wiadomo żadna taka ustawa nie ujrzała światła dziennego. Jest jedynie projekt narazie - jeżeli się mylę poprawcie mnie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości