Åšcigacz dla niskiej kobietki.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
trojano napisał(a):Kris2k napisał(a):GS znacznie MNIEJ pali niz ZXR... bo prawda taka ze ZXR ma 400cc a potrafi zerzrec jak 1000cc.
Chyba ZXR w życiu nie miałes. Kawa pali tyle ile trzeba chyba, że jedziesz na jedynce przy 8.000 obrotach to zgadzam sie, że spali tyle co 1000ccm
GSa jak pocisniesz na jedynce przy 8.000 obr to tez spali tyle co 1000ccm
Przy normalnej jezdzie czyli 130 km/h kawa pali 6 -7 L
1. Pisze wyraznie... "potrafi zerzrec" a nie ze "zre"
2. Zwykle spalanie jak sam piszesz 6-7l/100, co i ja tez napisalem jak 600cc
wiec w czym problem? klamstwa sie nie doszukalem w mojej wypowiedzi
GS'a przy mojej poczatkujacej jezdzie nie spalila mi nigdy wiecej jak 4.5 l/100 (moja norma to 4.0) ...gdybym jezdzil ZXR400 to przy takiej samej jezdzie byloby na dzien dobry 6.0 l/100
3. nie, nie mam ZXR, ale kolega z grupy ma, i wiem ze wycisnol z niej 10 l/100... oczywiscie przy predkosci maksymalnej rzedu 200-210km/h a norma u niego to 8, co jest niebotycznie duzo w porownaniu do moich 4, a w zwiazku z tym, dalej twierdze ze Kawa pali za duzo jak na 400cc.
Tak... GS500f to dobry wybor.. swego rodzaju zloty srodek pomiedzy wyscigowa 125'tka a wyscigowa ZXR400.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
No to Trojano,wcale nie tak mało te 6-7 litrów przy 130.
Moj gsx600 f,przy prędkosci do ~150km/h pali max 6 litrów (oczywiscie bez kręcenia do czerwonej skali na kazdym biegu)
Taki juz urok ZXR ,że dla oszczednych to on nie jest
Moj gsx600 f,przy prędkosci do ~150km/h pali max 6 litrów (oczywiscie bez kręcenia do czerwonej skali na kazdym biegu)
Taki juz urok ZXR ,że dla oszczednych to on nie jest

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):Idź sie pokochaj z Wombatem skoro tak do siebie lgniecie.
yyyhmm

Ostatnio edytowano 8/1/2007, 23:42 przez Wombat, łącznie edytowano 3 razy
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
problem z wami polega na tym że nie wecie kiedy się zamknąć..Wombat..gratuluje znajomości geografii..może Krzysiowi pomożesz? Krzysiu, jesli to czytasz-pamietaj Białystok jest na zachodzie...to by wypadało że podobnie jak Lublin..no ale to zalezy od tego jak kto na mape patrzy i z którego punktu.
Outlaw...zapewniam cie, że jestem tu ostatnią osobą z problemami tego typu i mam na to żywe dowody a ty co masz??Opuchnięte wary tylko...ciekawe od czego?
Ja ma dla was propozycje..skoro ni jeden ni drugi nie potrafi zaskoczyc ocb...tworzycie swego rodzaju TWA to może załóżcie własne osobne forum...siec was przyjmie, miejsca starczy dla każdego...i takiej rzygowni jak tu wyżej nikt już nie będzie musiał znosić. Wombat..a co...Outlaw już ci doradził jakich prochów sie nażreć, żeś tak wyskoczył z tym ringiem?? W przeciwieństwie do ciebie...no wlasnie nie wiem co teraz napisac bo ja se jestem redaktorzyną a ty...kim ty jesteś chłopcze z plakatu i bombka w nosie? Ja tu widze taki odwieczny problem....musicie z krzyza troche spuscic..no..ale widac problem z tym macie obaj, jeden za dużo siłowni i proszków, drugi to HGW...
I kto tu kogo straszy...czy wy czytac po ludzku nie potraficie? Straszyc to Wombat ty własnnie zaczynasz...ja pieprze twój ring i twoją rękawice...jak ty się wirtualnie jeden z drugim zachowac nie potraficie to publicznie na zywo lepiej się z wami nie pokazywac...bo se ludzie coś pomyslą. Aha..Wombat...Twoje problemy emocjonalne to się leczy w poradniach a nie na ringu...i tyle...nawet nie odpisujcie bo wiecie..cienki sik i te sprawy...
Outlaw...zapewniam cie, że jestem tu ostatnią osobą z problemami tego typu i mam na to żywe dowody a ty co masz??Opuchnięte wary tylko...ciekawe od czego?
Ja ma dla was propozycje..skoro ni jeden ni drugi nie potrafi zaskoczyc ocb...tworzycie swego rodzaju TWA to może załóżcie własne osobne forum...siec was przyjmie, miejsca starczy dla każdego...i takiej rzygowni jak tu wyżej nikt już nie będzie musiał znosić. Wombat..a co...Outlaw już ci doradził jakich prochów sie nażreć, żeś tak wyskoczył z tym ringiem?? W przeciwieństwie do ciebie...no wlasnie nie wiem co teraz napisac bo ja se jestem redaktorzyną a ty...kim ty jesteś chłopcze z plakatu i bombka w nosie? Ja tu widze taki odwieczny problem....musicie z krzyza troche spuscic..no..ale widac problem z tym macie obaj, jeden za dużo siłowni i proszków, drugi to HGW...
I kto tu kogo straszy...czy wy czytac po ludzku nie potraficie? Straszyc to Wombat ty własnnie zaczynasz...ja pieprze twój ring i twoją rękawice...jak ty się wirtualnie jeden z drugim zachowac nie potraficie to publicznie na zywo lepiej się z wami nie pokazywac...bo se ludzie coś pomyslą. Aha..Wombat...Twoje problemy emocjonalne to się leczy w poradniach a nie na ringu...i tyle...nawet nie odpisujcie bo wiecie..cienki sik i te sprawy...
Ostatnio edytowano 8/1/2007, 22:25 przez Thrillco, łącznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Wombat napisał(a):trilll..... powiedzialem juz.... podnies rekawice albo sie odpepsi ode mnie. konkret. padla propozycja i czekam na odpowiedz. nie pasuje miasto to sobie wybierz inne. aha. tylko nie wysylaj mi takich bluzgow na PW jak ostatnio... tez zaluje ze tego nie upubliczniłem...
Ty mi tu kota ogonem nie odwracaj o jakiś bluzgach nie wyjeżdżaj ok...w tym momencie iwdac jaka walka by była uczciwa..ja cie w czape ty po jajcach..mhm...wiesz..mam taką prace ze w tygodniu takich cwaniaków paru sie trafi co prubują wywracac wszystko do góry nogami.
Outlaw..jeszcze śłoow o mojej rodzinie i nie bedzie zmiłowania...zesram sie a bana ci załatwie..nawet jeśli sam za to dostane.
młody..i masz racjje..tylko co zrobić jak do imbecyla po ludzku nic nie trafia??Mówic trylion razy, nie ób spamu itp...ileż można
brak opisu...
-
dobra japa outlaw i wombat
Thrillco jest OK!! lubi dziewczyny i niema problemow z seksualnoscią!! wy jestescie 2 razy krocej od nie ktorych osób na forum a macie 3 razy wiecej postow i nie wciskajcie kitu ze to same dobre rady... a opinie o outlawie ludzie sobie juz wyrobili
Ps. Mamy niezła beke na gg

Ps. Mamy niezła beke na gg

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
cytuję Wombat zeby nie było
"tchorz. ale nie dziwi mnie to... obiegowa opinia o tobie to ze jestes malym zakompleksionym czlowieczkiem..... to by sie potwierdzalo.... szkoda ze nie mozesz poczytac i posluchac co ludzie o tobie mowia.... hehe poza forum........
nie tylko mi wtedy bylo by ciebie szkoda.... czy ty naprawde nie widzisz jakiego idiote z siebie robisz tymi pedalskimi zboczonymi tekstami?.... a moze zonie daj je poczytac buahahaha... napewno byla by z ciebie dumna.........
pozdrawiam"
No więc...moja zona czytuje forum..i się załamuje jak widzi teksty twoje, outlawa...zadowolony??
Se nazywaj jak mnie sobie tam chcesz nazywać...opinia...no skoro mi ją tworza tacy jak wy obaj to na pewno nie jest najlepsza. Podobno nie wyzywasz od idiotów itp. i to ja sypie bluzgami...hmmm powiadasz...no niech Ci bedzie. Co do twojego podpisu...masz racje..nie kupuj SV:P
Co do reszty...prosze bardzo..walcie ludziska te opinię....nie moge się doczekać..bo wiecie...w gronie facetów to troche nie przystoi tak za plecami kogoś obgadywać...paniom oczywiscie wybaczam:) Bo to lezy w ich naturze.
Szczególnie to prosze o odzew te osoby do których te rzekome bluzgi powysyłałem...no nie bójta sie...toć jestescie na prawie...to prawie molestowanie jest;)
Chyba wiem nawet kto się zgłosi..Thores..bo mu powiedziałem małe conieco do słuchu...co podobnie jak w tych przypadkach, poskutkowało jedynie dalszym owrzodzaniem żołądka u owych osobników:)
"tchorz. ale nie dziwi mnie to... obiegowa opinia o tobie to ze jestes malym zakompleksionym czlowieczkiem..... to by sie potwierdzalo.... szkoda ze nie mozesz poczytac i posluchac co ludzie o tobie mowia.... hehe poza forum........
nie tylko mi wtedy bylo by ciebie szkoda.... czy ty naprawde nie widzisz jakiego idiote z siebie robisz tymi pedalskimi zboczonymi tekstami?.... a moze zonie daj je poczytac buahahaha... napewno byla by z ciebie dumna.........
pozdrawiam"
No więc...moja zona czytuje forum..i się załamuje jak widzi teksty twoje, outlawa...zadowolony??
Se nazywaj jak mnie sobie tam chcesz nazywać...opinia...no skoro mi ją tworza tacy jak wy obaj to na pewno nie jest najlepsza. Podobno nie wyzywasz od idiotów itp. i to ja sypie bluzgami...hmmm powiadasz...no niech Ci bedzie. Co do twojego podpisu...masz racje..nie kupuj SV:P
Co do reszty...prosze bardzo..walcie ludziska te opinię....nie moge się doczekać..bo wiecie...w gronie facetów to troche nie przystoi tak za plecami kogoś obgadywać...paniom oczywiscie wybaczam:) Bo to lezy w ich naturze.
Szczególnie to prosze o odzew te osoby do których te rzekome bluzgi powysyłałem...no nie bójta sie...toć jestescie na prawie...to prawie molestowanie jest;)
Chyba wiem nawet kto się zgłosi..Thores..bo mu powiedziałem małe conieco do słuchu...co podobnie jak w tych przypadkach, poskutkowało jedynie dalszym owrzodzaniem żołądka u owych osobników:)
Ostatnio edytowano 8/1/2007, 23:53 przez Thrillco, łącznie edytowano 2 razy
brak opisu...
-
spazz napisał(a):a gdzie moderatorzy? wiewiorek ostatnio sie starsznie poczuwal a teraz go ni ma.... czyzby to przypadlos naszej milicji? pokasujcie ten "dialog"
Wiewiórek poza tym, że siedzi na forum, to jeszcze pracuje i ma życie towarzyskie i rodzinne i nie będzie cały czas kasował waszych bzdurnych, szczeniackich kłótni. Temat blokuję, Outlaw, Wombat i Thrillco - macie ostrzeżenie o banie. Ostatnie.
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości