Yamaha na baterie.. :)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
mnie przynajmniej nie przekonuje brak ryku silnika i zapachu paliwa. każdy raz kiedy człowiek ruszy manetką i usłyszy te mruczenie z garów od razu wie co ma pod sobą i jaką bestię musi oswoić, czuje do niej respekt.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
No może mniej wiecej tak jak napisał kagiva.
Jak dla mnie samochody i wogóle wszelkiego typu pojazdy w tym systemie wejdą do użytku, dla ludzi, którzy jeżdża bo... jeżdzą a nie dla przyjemnosci.
Tak jak dziś jeżdzą na klasykach, zabytkowymia autami itd, tak nawet jeśli wejdzie to wszystko dla nas to będzie liczna grupa "normalnych" motocykli
Nawet jeśli ta elektryka zdominuje mocą dzisiejsze szlifierki, to nie wyobrazam sobie jeździć na czymś takim jak pokazały filmiki...
nie wiem w sumie czy wytłumaczyłem tak jak chciałem wytłumaczyć, no ale chyba zrozumiesz o co mi chodzi
Pozdrawiam
Jak dla mnie samochody i wogóle wszelkiego typu pojazdy w tym systemie wejdą do użytku, dla ludzi, którzy jeżdża bo... jeżdzą a nie dla przyjemnosci.
Tak jak dziś jeżdzą na klasykach, zabytkowymia autami itd, tak nawet jeśli wejdzie to wszystko dla nas to będzie liczna grupa "normalnych" motocykli

Nawet jeśli ta elektryka zdominuje mocą dzisiejsze szlifierki, to nie wyobrazam sobie jeździć na czymś takim jak pokazały filmiki...
nie wiem w sumie czy wytłumaczyłem tak jak chciałem wytłumaczyć, no ale chyba zrozumiesz o co mi chodzi

Pozdrawiam
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości