co wybrac?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
porzadne kombi poprostu trafilem na promocje
a tu fotka ochraniacze na plecy lokcie barki uda kolana i piszczele 600 zl
(otwórz link)

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
ja swoj tekstylno- skorzany kombinezon firmy POLO (o ile sie nie myle niemiecka, dobra firma) kupilem za 650 zl. Co prawda uzywany, ale w idealnym stanie. Obecnie za okolo 750 zl firma te w przecenie oferuje kombinezony skorzane (bez sliderow). Trzeba tylko sobie pojechac po nie do Niemiec.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Aha teraz już wiemy czemu kosztował 600 zł. Kolor mało popularny, praktycznie nie ma moto w tym kolorze, ale ostatnio widziałem gdzieś że można zmienić kolor tych wstawek np na srebrny, są tam jakieś preparaty że nie trzeba zmieniać kombinezonu z motorem tylko zmienić częściowo kolorystyke kombi.
Ostatnio edytowano 17/1/2008, 00:18 przez icid, łącznie edytowano 1 raz
-
icid - VIP Ścigacz.pl
no moj tez przyjechal z niemiec firmy moto line....piekny nie jest ale 6 stowek to na serio dobra cena!!icid cos ci sie nie podoba?
habba babba!
-
sluchacie na co bedzie mnie stac to stac zalozylem temat zebyscie mi doradzili motor!! jego kupno wady i zalety.. ja nie mam 2lewych rak zebym nic nie umial przy moto zrobic (ojca mam mechanika tez) wiec procz synchronizacji pozostale rzeczy jesli sie da to mozna zrobic samemu..a ze wy moze wolicie dac do "mechanikow" z serwisu to wasza sprawa...
- Kuraś
- Świeżak
kup cos co jest w dobrym stanie technicznym wyglad na 2 miejscu jakas xj gs albo jakas kawke wyrwiesz!!
habba babba!
-
xj dobre sprawdzone moto godne polecenia w tej kasie!!wpisz w google albo na scigaczu xj 600 to bedziesz mial wuchte do czytania
habba babba!
-
no tak po 98 miala juz chlodnice oleju i 2 tarcze....ale to nie ten przedzial!!mysle ze za4-5 tys i tak starsza xj to bedzie dobre rozwiazanie no chyba ze chchesz mniejszego gs....xj wieksza 4 gary gs mniejszy 2 garki
habba babba!
-
xj podobnie zeby 6 litrow przekroczyc to juz trzeba ja krecic wysoko .... kazde 600 ma podobne spalanie!
habba babba!
-
Nie przesadzaj, ja jak dziduje to potrafi kąsać nawet 10 a jak śmigam tak w cyklu mieszanym w miare dynamicznie to 7-8 litrów, znajomi mają 600 i palą im podobnie. Nie wiem jak to jest w xj 600 bo jest słabsza więc powinna troche mniej brać od mojego ale troche więcej od gs 500.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
xj kumplowi 5-6 litrow lyka moja F-ka do 7 litrow to jest przy najwiekszej lufie maxxxx! wiecej mi nigdy nie spalila!no moze mocniejsze sporty gsxr r6 przy ostrej jezdzie spala wiecej
habba babba!
-
-
Gdy miałem honde cb 500 jak nie przekraczałem 100 to nawet po nizej 5 litrów brała maks 6,9 wiecej mi nigdy nie spaliła . Wiem ze gs też mozna zejśc poniżej 5 litrów . Co do xj to sie nie wypowiem bo nigdy nie miałem okazji jezdzic a zaden z znajomych tez nie posiada .
Mysle że jak trafisz cos w dobrym stanie z tych trzech modeli to warto kupić . Bo sam kupowałem w pazdzierniuku motor i wiem jak to z nimi jest aż sie wkurzyłem i kupiłem w niemczech .
Lokaj tutaj
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Myśle ze mozna z tej ceny sporo zbic bo zima jest . W niemczech są też inne przepisy , jeżeli koles twierdzi że motor był bezwypadkowy i wpisze to w umowie to też tak defakto jest , bo jeżeli byś mu udowodnił że jest inaczej to miał by poważne problemy . No tylko jest problem bo trzeba po moto jechać . Ja jednak kupiłem swoje już drugie moto w niemczech i naprawde nie żałuje . Przedewszystkim sporo większy wybór i motocykle w lepszym stanie często serwisowane . A jesli po dzwonie lub szlifie to zawsze to jest napisane .
Mysle że jak trafisz cos w dobrym stanie z tych trzech modeli to warto kupić . Bo sam kupowałem w pazdzierniuku motor i wiem jak to z nimi jest aż sie wkurzyłem i kupiłem w niemczech .
Lokaj tutaj
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Myśle ze mozna z tej ceny sporo zbic bo zima jest . W niemczech są też inne przepisy , jeżeli koles twierdzi że motor był bezwypadkowy i wpisze to w umowie to też tak defakto jest , bo jeżeli byś mu udowodnił że jest inaczej to miał by poważne problemy . No tylko jest problem bo trzeba po moto jechać . Ja jednak kupiłem swoje już drugie moto w niemczech i naprawde nie żałuje . Przedewszystkim sporo większy wybór i motocykle w lepszym stanie często serwisowane . A jesli po dzwonie lub szlifie to zawsze to jest napisane .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4