SZUKAM CHĘTNYCH DO FILMU
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Nie człowieku-ty sam nie rozumiesz tego co sobie wymysliłeś.
1.Już robisz film a nawet sprzetu nie masz.
2.Nie umiesz montować...a to podstawa.
3.Wyskakujesz z tekstami o TVN, reklamach itp. a patrz powyżej
4.jakbyś kumał czacze to byś wiedział jakie forum odwiedzić:) jest takie gdzie na pewno znalazłbyś konkretną grupke ludzi.
5.Tylko czy za friko ktoś chciałby realizować twoje pomysły karierowicza i do tego oparte na mrzonkach....tego już nie wiem.
6.Pisałem wcześniej-jeśli poważnie podchodzisz do tematu to proszę-pokaz swoje dotychczasowe dokonania, znajomość tematu i podaj informację jakim sprzetem dysponujesz i jaki masz konkretny plan, bo wiesz ja tez moge chwycić od kumpla kamere, skrzyknąc paru kumpi i heja...robimy film, jak i gdzie popadnie...i wszystko fajnie, ale do głowy mi nie przyjdzie, żeby z tym do TV uderzać:)
1.Już robisz film a nawet sprzetu nie masz.
2.Nie umiesz montować...a to podstawa.
3.Wyskakujesz z tekstami o TVN, reklamach itp. a patrz powyżej
4.jakbyś kumał czacze to byś wiedział jakie forum odwiedzić:) jest takie gdzie na pewno znalazłbyś konkretną grupke ludzi.
5.Tylko czy za friko ktoś chciałby realizować twoje pomysły karierowicza i do tego oparte na mrzonkach....tego już nie wiem.
6.Pisałem wcześniej-jeśli poważnie podchodzisz do tematu to proszę-pokaz swoje dotychczasowe dokonania, znajomość tematu i podaj informację jakim sprzetem dysponujesz i jaki masz konkretny plan, bo wiesz ja tez moge chwycić od kumpla kamere, skrzyknąc paru kumpi i heja...robimy film, jak i gdzie popadnie...i wszystko fajnie, ale do głowy mi nie przyjdzie, żeby z tym do TV uderzać:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
a czemu nie do tv??
powiedz jesli nakreciłbys taki film i ktoś umozliwi ci go puscic w najpopularniejszym programie motoryzacyjnym to co ??
powiedz ze nie puściłbyś go??
powiedz że nigdy nie chciałeś nakręcic albo zagrac w takim filmie??
powiedz jesli nakreciłbys taki film i ktoś umozliwi ci go puscic w najpopularniejszym programie motoryzacyjnym to co ??
powiedz ze nie puściłbyś go??
powiedz że nigdy nie chciałeś nakręcic albo zagrac w takim filmie??
Ostatnio edytowano 11/7/2006, 13:11 przez tap7, łącznie edytowano 1 raz
- tap7
- Świeżak
bo jak to mówią Czesi-"to se ne nada" a i TV woli rzeczy markowe, takie które u ogladającego wywołują ŁaŁ...łoooo jak to w ameryce, amerykańce potrafiom"
A tobie powiedzą...panie a kto pan jest??
A tobie powiedzą...panie a kto pan jest??
brak opisu...
-
słuchaj i czytaj wcześniej-nie wymysliłes i nie odkryłes ameryki-sa ludzie którzy to robią, mają kontakty, sprzet i siedza w klimacie...i co?? i g...o. Chłopaki robia całe pełnometrazowe filmy, bardzo profi a i tak jedyne na co moga liczyc to sprzedaz kopii przez internet-powiem więcej, jak już ktoś ich materiał wykorzystuje to robi to kompletnie na dziko, czego mięliśmy przykład na pewnej imprezie.
brak opisu...
-
tap7 napisał(a):Człowieku mam pomysł jak rozwiać nude, mam możliwości więc dlaczego miałbym słuchac Twojej opini ze ktoś mi powie "kim Ty jesteś"
IMHO mieszasz się w zeznaniach. Pisałeś, ze już kręcisz ten film, a chwilę później okazuje się, że nie do końca tak jest. Jak napisał Thrillco - gdybyś był w temacie, wiedziałbyś, gdzie szukać chętnych, ale pewnie akurat oni potraktowaliby cię zdecydowanie ostrzej niż my. Wierz mi, że nie jesteś pierwszy z takim pomysłem.
tap7 napisał(a):czy tylko znani mają monopol na emisje?
Dowód na to, jak mało wiesz o TV.
Tak wogóle, to mam wrażenie, że jednak małolat jesteś, przynajmniej intelektualnie. Nie czepiam się, ale nie podajesz żadnych szczegółów, nawet jakim sprzętem teoretycznie "dysponujesz". Powiedz coś więcej o sobie. Wyskoczyłeś z tematem jak Filip z konopi. Może wpadnij do 2oo w czwartek, pewnie wiesz, że tam spotkasz wielu ludzi latajacych na różnych sprzętach.
Co do kolesi spod kolumny - kolejny dowód na to, że mało o moto wiesz. Może i rodzice im kupują motocykle, ale znam jednego z nich - wierz mi, że potrafią latać, a to że się lansują - ich wybór.
tap7 napisał(a):czy nie widziałeś nigdy w TV krótkich filmów amatorskich ?
Tak, widziałem, w "Śmiechu Warte" i wiele wskazuje na to, że twoja produkcja tez się tam znajdzie, bo nagle zniknął twój profesjonalizm.
Zresztą robienie filmu bez kasy to naprawę duży kłopot. Myślisz, ze "aktorzy" będą dokładać kasę do tego, zebyś ty się poczuł jak filmowiec? Zapłać im, to będziesz miał co chcesz, albo się zaprzyjaźnij. Wtedy będą wiedzieć dla kogo się poświęcają. Gadasz jak redaktor Faktu

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3