Yamaha Bulldog 1100 - szukam innych wlascicieli
Pisze tak bo to głupi komputer jest i pisze tak po określanej ilości kilometrów niezależnie od dokonanej wymiany oleju. Serwis przy wymianie oleju resetuje komputer a dokonując go samemu ludzie najczęściej nie wiedzą jak to zrobić. Musisz się dopytać poprzedniego właściciela lub po prostu wykonać wymianę na dzień dobry ( ja zawsze tak robię po zakupie używanego moto). Poziom oleju sprawdź w szybce z boku silnika, a jeśli poziom jest niski to jak mocno przechylisz bulldoga to zapali się kontrolka od oleju. A jak wykasować komunikat na pewno pomogą Ci na www.yamahabulldog.com.pl tam są już prawie wszyscy użytkownicy co tu pisali.......
pozdrawiam
pozdrawiam
- bady
- Świeżak
Witam.
Taki mały problem,..."Kshem" proszę Cię o wykasowanie mojego konta na naszym nowym forum,ponieważ rejestrując się popełniłem "literówkę" w adresie e-mail,przez co nie mogę aktywować konta.
Z góry dziękuję,pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Taki mały problem,..."Kshem" proszę Cię o wykasowanie mojego konta na naszym nowym forum,ponieważ rejestrując się popełniłem "literówkę" w adresie e-mail,przez co nie mogę aktywować konta.
Z góry dziękuję,pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
- r!ddler
- Świeżak
Witam po przerwie. przepraszam za ciszę mimo, że byłem już wywoływany do tablicy. Jak napiszę że dużo pracy to bądzie głupio wyglądało. ale... Jeszcze raz przepraszam. W tak zwanym międzyczasie dotarły do mnie tłumiki Laser.... bajka Panowie. Opcja drogowa(norma europejska) podobne do oryginału.Wersja sport nooooo... . Po wyjęciu końcówki opcja duży V-twin(baaaaasy), no i po zdjęciu kominów, wersja na kolektorach, coś jak w Ciechocinku w niebieskim Bulldogu. Niestety moje stelaże SW- Motech nie pasują do tej orkiestry, a jak wiecie turystyka mnie pociąga. Ale wymiana wydechów to kilka minut. A jeśli już o turystyce. Propozycja lipcowa aktualna,("Ciechocinek" wie o co chodzi) szersze grono też da się ogarnąć... o ile jeszcze jesteście zainteresowani. Wiem, wiem cisza była może myląca, ale ofertę podtrzymuję. I dalej .. Jutro wyjeżdżam do Norwegii( Nordkapp itp...) Wracam 28-30.06. Odezwę się. No i kilka zdjęć Bulldoga przywiozę
P.S. Toni to ja mówiłem o tym 220 na BT jak znajdę tem filmik to przeslę linka. Pozdrawiam Wszystkich

Bulldog
- schwedoo
- Świeżak
Shwedoo mykaj na http://www.yamahabulldog.com.pl/, tu już nas nie ma:)
- bady
- Świeżak
Yamaha Bulldog.
[quote="marfisch"]Nie produkują go od 2006r.
Piszesz że Bulldog'a nie produkuje się od 2006 roku?
To co powiesz na ten link?
http://motos.coches.net/ocasion/yamaha/ ... 564378.htm
Też szukam tej maszyny,może jakieś oferty?Interesuje mnie rok powyżej 2005.Pozdrawiam miłośników Bulldoga.
Piszesz że Bulldog'a nie produkuje się od 2006 roku?
To co powiesz na ten link?
http://motos.coches.net/ocasion/yamaha/ ... 564378.htm
Też szukam tej maszyny,może jakieś oferty?Interesuje mnie rok powyżej 2005.Pozdrawiam miłośników Bulldoga.
- durius
- Świeżak
Dzięki.
Dziękuje za pouczenie.Mieszkam w Hiszpanii i to co piszesz w związku z tymi datami ,jest prawdą.Dla nich tutaj ważna jest data pierwszej rejestracji a nie rok produkcji.Tak jak ktoś mi juz napisał ,Bulldoga przestali produkować w 2006 roku ,a ja mam okazje kupić z 2008 i sie zastanawiam.Może jakieś wskazówki?. Mile widziane.
- durius
- Świeżak