Babka na motorze.
Moja żona tak sprawnie zapierdala po mieście, że nieraz mnie zaskakuje. Niejednego faceta przewyższa skillem.
czesterTX to samo myślę o sobie jak siedzę za kółkiem z tąd moje wywody.
jak sie nie ma predyspozycji do prowadzenia pojazdow...
kolego tekst pisany rozumiem doskonale ale idąc tym tropem każdy mężczyzna je ma i powinien być co najmniej Michaelem Schumacherem to dlaczego mimo predyspozycji tego nie wykorzystujecie? ja uważam że jeżdżę bardzo dynamicznie, nigdy się nie wlekę i nie mulę auta. wręcz przeciwnie do mojego chłopaka któremu jazda samochodem nie sprawia tyle radości.
ty też dobrze poczytaj że umysł do 6-7 miesiąca ciąży jest żeński dopiero wpływ testosteronu powoduje zmiany. A jak zmierzysz kto ten wpływ miał większy a kto mniejszy? mózg jest takim indywidualistą że równie dobrze ty możesz być męską cipą(przepraszam za wyrażenie) a ja damskim herosem.
tyle w tym temacie. dlatego następnym razem najpierw osobę poznajcie a póżniej oceniajcie bo nie daj Boże kiedyś okaże się że kładzie was na łopatki kunsztem swojej jazdy...
- ewa86
- Świeżak
heh to raczej ty nie umiesz przyznać się do tego że możesz być gorszy od ,,baby"
ja mam dystans do siebie i swoich umiejętności w przeciwieństwie do was drodzy panowie
Mam nadzieję że chociaż jeden pan zrozumiał mój wywód to już będzie dla mnie dużo...
dziękuję za pouczającą dyskusję... szkoda że to tylko ja mam wysnuć wnioski a ty już nie...
ehhh .... pozdrawiam serdecznie mimo wszystko

dziękuję za pouczającą dyskusję... szkoda że to tylko ja mam wysnuć wnioski a ty już nie...
ehhh .... pozdrawiam serdecznie mimo wszystko

- ewa86
- Świeżak
niedawno widziałem jak koleżanka puszką wymusiła pierwszeństwo przy zawracaniu (facet w puszce trochę się napocił żeby nie staranować seicento) jak mi powiedziała że gościu nie umie jeździć to... zostawie bez komentarza
nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka, ponieważ są kobiety które radzą sobie bardzo dobrze na 2OO (znajoma jeździ litrowym gixerem).
Szerokości
nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka, ponieważ są kobiety które radzą sobie bardzo dobrze na 2OO (znajoma jeździ litrowym gixerem).
Szerokości
Mz Etz 250\Honda Hornet 600
-
Jacek318 - Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
http://www.fotosik.pl
po wgraniu wklej kod ,,500px na forum"
po wgraniu wklej kod ,,500px na forum"
Ostatnio edytowano 2/9/2009, 09:29 przez ewa86, łącznie edytowano 1 raz
- ewa86
- Świeżak
Powiem wam ze pierdolita az glowa boli. Kobiety ignorujcie to<trzeba miec to głemboko w .> i tyle, ja bym mial na to wyje****.
Zdrówka.
Zdrówka.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
moua szaro - czarna eee tam ze pierwsze moto skrecimy manete zebys mogla do polowy krecic heheheh a na moto kupisz sobie kapcie na koturnie 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):eee tam ze pierwsze moto skrecimy manete zebys mogla do polowy krecic heheheh
ja Ci dam, manete skręcić

Cezarjusz, masz rację. I tym oto sposobem mamy już kolejnego chętnego na piwo z nami

- maua
- Świeżak
ewa86 napisał(a):cichy widzę że masz powiedzonka rodem ze wsi mojej babci( ale powiedzonko w sam raz pasuje do Twoich forumowych kolegów)
Miałem na myśli Panie które mnożą nam tutaj swoje talenty chwaląc się pod niebiosa gotowe stanąć w szranki z samczą chołotą.
maua napisał(a):palgumeniedusze napisał(a): I tym oto sposobem mamy już kolejnego chętnego na piwo z namiA reszta panów musi się zadowolić wyrzucaniem z siebie żalu na forum.
Z feministkami na piwo nie chodzę, bo przeważnie są brzydkie i zachowują się jak faceci.
Ostatnio edytowano 2/9/2009, 11:09 przez cichy, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
w mojej rodzinie każda kobieta świetnie radzi sobie za kółkiem, po jednej i po drugiej stronie są ludzie, którzy kiepsko ogarniają temat, więc nie generalizujmy
na drodze trzeba myśleć, myśleć za siebie i innych, tak naprawdę Ci, którzy nie myślą są prawdziwym zagrożeniem, proponuję dać na luz, panie i panowie kiery w łapy i na drogę
na drodze trzeba myśleć, myśleć za siebie i innych, tak naprawdę Ci, którzy nie myślą są prawdziwym zagrożeniem, proponuję dać na luz, panie i panowie kiery w łapy i na drogę

<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
-
Ircia - Świeżak
-
Ircia - Świeżak
piękna bestia
mówię o dwóch zdjęciach
oby się dobrze prowadziła i życzę bezpiecznej, przyjemnej i bezawaryjnej jazdy .
cichy nikt tu nie chwali swojego talentu, wręcz przeciwnie temat zaczął się od zdania ,,baby do garów" więc nie wiem to jednak chyba nie to samo. proponuję poczytać.
ps. ja tam swojej urody udowadniać nie muszę
feministką nie jestem od 8lat w szczęśliwym związku 

cichy nikt tu nie chwali swojego talentu, wręcz przeciwnie temat zaczął się od zdania ,,baby do garów" więc nie wiem to jednak chyba nie to samo. proponuję poczytać.
ps. ja tam swojej urody udowadniać nie muszę

- ewa86
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości