Zobacz wÄ…tek - Babka na motorze.
NAS Analytics TAG

Babka na motorze.

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez ewa86 » 1/9/2009, 10:31

dziwni jesteście... mam wiele pasji i nigdzie nie panuje taki klimat jak tutaj. Myślę że jak kobieta idzie na kurs A to już należy oceniać ją troszkę inną miarą. Wiadomo że w ten temat nie zapuszczają się kobiety które nie lubią zapachu smaru i wszystkiego co jest związane z motoryzacją.
szerokiej drogi mimo wszystko życzę.

Ewcia, zeby oczekiwac szacunku to trzeba okazac troche wyrozumialosci a Wy sie pienicie jak malolaty w kapieli

ja mówię o szacunku do was drodzy panowie bo wasz szacunek mam niestety już w poważaniu :roll:
widać wszędzie panują śmieszne podziały a szkoda bo miało to łączyć a nie skłócać. I uwierz mi sama dokonam decyzji co mam robić, myć akurat okna czy iść pośmigać na moto.
ewa86
Świeżak

Postprzez Nal » 1/9/2009, 10:46

Masz dziwne podejście, odnoszę wrażenie, że to jednak Ty chcesz być oceniana tą inną miarą. Tak jak Ty mam wiele pasji, robiłem już kilka kursów z nimi związanych i jakoś nie zauważyłem byście były jakoś gorzej traktowane czy oceniane. Każdy jest inny, jedni pojmują coś szybko inni wolniej i nie ma tu jakiegoś konkretnego podziału na płeć. Fakt, że motoryzacja jest tą męską działką i jest tak dlatego, że większość kobiet nie widzi w tym tego co my faceci, a te, które się nią interesują często są "rodzynkami" i nie zdziw się, że czasem możecie być traktowane inaczej.
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
Nal
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 10:52

Nal zgadzam się, inaczej - ale nie gorzej.I wybacz ale stwierdzenia typu "kobiety nadają się tylko do garów" śmierdzą mi co najmniej średniowieczem.
Four wheels move your body, two wheels move your soul.
Ircia
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 11:04

Ircia napisał(a):Leff wiek nie ma znaczenia - pokazałeś tylko jak puste jest Twoje myślenie.A o mój płacz się nie martw.

Ircia co pokazalem? pokaz mi gdzie dziecko to pokazalem bo chyba szukasz na sile argumentow.
Poza tym mozesz mi wyjasnic co to jest "puste myslenie" bo moj maly rozumek nie nadaza za Twoim skomplikowanym jezykiem.
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Nal » 1/9/2009, 11:07

ciężko się z Tobą nie zgodzić, ale przez posta jednego (tu wstaw co uważasz za słuszne) robicie z igły widły i generalizujecie resztę tych, którzy nie koniecznie mają podobny pogląd
proponuję zmienić temat i wrzucić jakieś zdjęcia to rozładuje trochę temat :)
Nal
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 11:19

W sumie mlode kobitki sa fajne, takie narwane, ambitne i bezgranicznie pewne siebie ....[/quote]

proszÄ™ bardzo.

Nal masz racjÄ™ - wrzucaj pierwszy :D
Ircia
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 11:25

znaczy co, to niby ma pokazac moje "puste myslenie"?

nie, ja przedstawiam swoje zdanie i nie ublizam Tobie a Ty mi owszem .... dalej chcesz polemizowac z tym co napisalem?
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Nal » 1/9/2009, 11:28

tu jest temat o kobitkach na moto, więc moje zdjęcia tu nie pasują, Twoja kolej :P
Nal
Świeżak

Postprzez maua » 1/9/2009, 11:32

front247 napisał(a):maua-chodzi o to że ty nie jesteś panikara jak sobie siedzisz w cieplutkim pokoiku przed monitorem :)

hahaha... Rozbawiłeś mnie, muszę Ci przyznać :lol: Ja Ci powiedziałam, mogę się z Tobą BARDZO chętnie zmierzyć. I nie mów, że jestem odważna tylko zza monitora, bo nie wiesz, jakie w życiu rzeczy zrobiłam, a jakich nie... :wink:

palgumeniedusze do chopperków nie pałam miłością :oops: i jak już wcześniej pisałam, zdecydowanie najbardziej gustuję w plastikach...

leff, bo dla Was (nie mówię wszyscy faceci, ale Ci którzy się tu wypowiadają w ten, a nie inny sposób) najlepiej, żeby baba w kuchni siedziała, żeby słówkiem nie pisnęła i przypadkiem się nie postawiła, bo to takie nie kobiece... Chyba ktoś tu się czegoś boi?

Nal zgadzam się, nie wszyscy faceci tak myślą, mój ukochany akurat jest bardzo szczęśliwy z tego, że zamierzam jeździć moto obok niego, a nie jako plecaczek :) i kilku moich kumpli również namawia swoje laski na prawko. Więc może i nie jest tak źle. Bo takie komentrze jak front, piszą tylko osoby, które powtarzają oklepane regułki, że kobiety to do niczego się nie nadają, tak naprawdę nie potrafiąc tego uzasadnić. Taka męska zazdrość o to, że przez przypadek kobieta zajmie miejsce faceta, bo okazuje się lepsza... :lol:
maua
Świeżak

Postprzez gumis » 1/9/2009, 11:34

front247 napisał(a):juz jest tak słodko w temacie ze zbiera sie na cofki...troche dziegciu 8)
Baby za kółkiem generalnie siadac nie powinny ...za kierą tez bo ...są niepewne,boja się,panikują,gorzej przyswajaja pewne kanony które sredio rozgarniety gbur po zawodówce łapie w 3 minuty....itd długo by wymieniac...niestety ale zycie pokazuje ze jest srednio bezpiecznie ..jak kobieta ma o czymś zadecydowac...
A tak na marginesie mod powinien po 2 postach zamknąc temat tak jak zamyka podobne tematy pisane przez facetów...to moje zdanie.
pozdrawiam i proszę do garów drogie panie 8)

no i tu sie potwierdza regula, ze najwiecej krzycza ci co nie maja prawka ani motocykla...

nie rozumiem dlaczego mialbym zamykac temat, ktory swietnie sie rozwija, dyskusja jest prowadzona kulturalnie, jeszcze ciekawsze, ze kobiety same wiedza, czego chca, gdzie po przeczytaniu twoich postow widzialem, ze sam masz watpliwosci miedzy 125 a 600....sam nie wiesz, czego chcesz a kraytykujes innych.

ja znam mnustwo kobiet kierowcow, i zadna mi niczym nie ustepuje ani technice ani prowadzeniu. cieszy mnie, ze Ty jesstes tak wysmienitym kierowca szkoda, ze jak narazie tylko teoretykiem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 11:38

Leff czytaj ze zrozumieniem. Napisałam ,że wiek nie ma tu znaczenia (odnoście twoich słów"młode kobitki") i tyle, tak ciężko to pojąć?
Gumis :D
Ircia
Świeżak

Postprzez gumis » 1/9/2009, 11:40

wazzup? :lol:
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 12:12

Ty wiesz,że wszystkie Irki to porządne kobiety :D
Ircia
Świeżak

Postprzez gumis » 1/9/2009, 12:21

moja Irenka mowi: "Dama przy stole, dziwka w lozku" i to idealnie sie sprawdza :twisted: tez tak masz? :lol:
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ewa86 » 1/9/2009, 12:30

i to by bylo tyle w temacie kobiecej subtelnosc

gdzie zachowałyśmy się na tyle żle że trzeba karcić nas a nie kolegę fronta? bo nie wiem mogę się pienić, mam do tego prawo tym bardziej kiedy druga osoba mnie obraża bo dla mnie jest to obraza. A po Tobie ewidentnie widać że wolisz igrać z nami a nie forumowym kolegą. Może dla Ciebie to tylko gadanie ale nie uwieżysz ile razy kiedy kobieta robi coś innego słyszy te słowa... ehhh szkoda gadać naprawdę.

kontynujmy temat normalnie bo widać kolega front247 podkręcił troszkę temperatury tylko szkoda że niektórym w to graj...
:roll:
Masz dziwne podejście, odnoszę wrażenie, że to jednak Ty chcesz być oceniana tą inną miarą. Tak jak Ty mam wiele pasji, robiłem już kilka kursów z nimi związanych i jakoś nie zauważyłem byście były jakoś gorzej traktowane czy oceniane...

ale to nie do Ciebie konkretnie było... a jeżeli już chodzi o dalszą część Twojej wypowiedzi to jednak uważam że jesteśmy...
ewa86
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 12:35

W łóżku dziwka - tak z tym się z godzę, a przy stole dama - to zależy od tego co akurat jem :lol:
Ircia
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 12:38

maua - nie masz racji, nigdzie tak nie twierdze

ewa86 - to nie bylo skarcenie tylko wyrazenie mojej opinii

ircia - nie do tego sie odnosilem, tak ciezko zrozumiec tekst pisany?
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 12:41

Leff daj Ty mi już spokój i pozwól zrelaksować się w pracy :D
Ircia
Świeżak

Postprzez maua » 1/9/2009, 12:52

Dajcie w ogóle nam spokój, jak się nie podoba to nie czytać. To jest temat "babka na motorze", a jak wam się to nie podoba, to załóżcie temat "babka nie powinna jeździć na motorze" i tam wylewajcie swoje gorzkie żale :D A my, drogie panie, nie wdawajmy się więcej w zbędne dyskusje ;)

gumis, a Tobie należy się piwo! ;)
maua
Świeżak

Postprzez gumis » 1/9/2009, 13:23

Ircia a ty mialas foty zapodac i co? czekam i czekam i doczekac sie nie moge...
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 238 gości

na górê