czy to juz jest kask? czy jeszcze.... ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Do Buker:
Chłopie miałeś ten kask że tak gadasz, napisz cos więcej ( konkrety poprosze), bo coś mi sie zdaje że ty nawet nie wiesz co piszesz
Takie jest moje odczucie i chyba dobrze myśle !!! Ty nie wiesz co piszesz a jak nie masz pojęcia o kaskach to nie pisz nic
Bo jeszcze kogos w błąd wprowadzisz.
Chłopie miałeś ten kask że tak gadasz, napisz cos więcej ( konkrety poprosze), bo coś mi sie zdaje że ty nawet nie wiesz co piszesz

Takie jest moje odczucie i chyba dobrze myśle !!! Ty nie wiesz co piszesz a jak nie masz pojęcia o kaskach to nie pisz nic

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Skoro jestesmy w temacie kaskow... jaka jest oficjalna polska strona firmy lazer bo sie nie umiem doszukac (albo kiepsko szperam :/ )
Chodzi mi o wykaz kaskow w ofercie wraz z cenami, taki oficjany wykaz zebym mogl porownac z cenami na allegro, potem jeszcze zostanie wybor rozmiaru dla mojej "dyni"
ale to juz bede musial w jakims sklepie zrobic bo na oko nie mam zamiaru kupowac 
Chodzi mi o wykaz kaskow w ofercie wraz z cenami, taki oficjany wykaz zebym mogl porownac z cenami na allegro, potem jeszcze zostanie wybor rozmiaru dla mojej "dyni"

-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):Skoro jestesmy w temacie kaskow... jaka jest oficjalna polska strona firmy lazer bo sie nie umiem doszukac (albo kiepsko szperam :/ )
Chodzi mi o wykaz kaskow w ofercie wraz z cenami, taki oficjany wykaz zebym mogl porownac z cenami na allegro, potem jeszcze zostanie wybor rozmiaru dla mojej "dyni"ale to juz bede musial w jakims sklepie zrobic bo na oko nie mam zamiaru kupowac
Jakoś przymiotniki "polska" i "oficjalna" nie brzmi zbyt obiecująco. Może to tylko moje odczucie...
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości