CoÅ› w zadupku gsx-r 1000 k7
• Strona 2 z 2 • 1, 2
można się holować na lince, ale jak zobaczyłem rękę po takim holowaniu mojego kuzyna to stwierdziłem, że to jednak nie jest dobry pomysł
Ale kodeks to przewiduje
(ktoś chyba nie próbował tego sposobu przed wprowadzeniem tego ciekawego przepisu)

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Jakbyście jeździli Simsonem to wiedzielibyście że klucze zawsze trzeba mieć (a to świeca zarzuci, albo cuś)
Ja na poboczu mogę dętkę nawet wymienić
Jak tobie nie potrzebne to zawsze możesz komuś pożyczyć. I dlatego wożę bo kiedyś zawsze komuś mogą się przydać. Raz to nawet panu w Dafie pożyczyłem klucze bo jako że jestem człowiekiem dobrej woli zatrzymałem się i pomogłem
(Jeśli to czytasz to oddaj moją 17)

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Jak się jeździło WSKą, to poza tym jeszcze zapasowy klin do koła zamachowego, tarcze sprzęgłowe, bieg od jedynki i kawałek drzewa do wciskania koszyka, litr oleju, spinkę do łańcucha, zestaw do naprawy dętki, zestaw do naprawy linki (z rowerowego), cewkę zapłonową i kondensator, ściągacz do magneta i... Butelkę wody jakby się jednak okazało, że trzeba to pchać...
To nie był motocykl... To była jedna wielka przygoda... Zawsze!!!
To nie był motocykl... To była jedna wielka przygoda... Zawsze!!!

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
miki1406 ja to teraz przeżywam. Ale przyznaj, miłe wspomnienia i setki przygód które będziesz opowiadał wnukom i jak Bozia da to nawet prawnukom
Jak to się wtedy przeżywało to źle było ale jakiś czas potem okazało się że to miłe wspomnienia 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
To tak jak ze szkołą, nikt nie lubił do niej chodzić, ale powspominać jest fajnie. We wspomnieniach nie widzi się złych rzeczy, dlatego z perspektywy czasu to przygoda
Tak jak z przyjemnością wspominam mój pierwszy motocykl patrząc na teraz już małą bliznę na prawej łydce, pamiętam o przygodach o podróżach w nieznane z kumplami, ale nie oszukujmy się, rozgrzane kolanko smażące mi skórę która zeszła razem z nim jest czymś co mogło skończyć się nie do końca fajnie
EDIT:
Cholera, sorka za offtop...

Tak jak z przyjemnością wspominam mój pierwszy motocykl patrząc na teraz już małą bliznę na prawej łydce, pamiętam o przygodach o podróżach w nieznane z kumplami, ale nie oszukujmy się, rozgrzane kolanko smażące mi skórę która zeszła razem z nim jest czymś co mogło skończyć się nie do końca fajnie

EDIT:
Cholera, sorka za offtop...
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
No to wracając do tematu twój alarm warto powspominać jak stare historie na moto, i abyś nie był holowany i nie starł sobie ręki warto go zdemontować lub wymienić u zaufanego speca, bo taki wynalazek bez sprawnego pilota może spowodować unieruchomienie moto dalllleeeekooo od domu i wymusić kombinacje w trasie, które wielu z nas wspomina ja WSKe czy Simka...
EDIT:
Ufff jakoś wybrnąłem z naszego offtopa i może nas nie odstrzelą "ban"anami
EDIT:
Ufff jakoś wybrnąłem z naszego offtopa i może nas nie odstrzelą "ban"anami

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości