Zamiana RS 125 na ZX6R 97'
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To jak lata RS wiedzą Ci którzy latają RS'ką albo z RS'ką, i mówienie, że to gimbazjalne moto jest jakimś totalnym nieporozumieniem, i trzeba nie mieć pojęcia o tym moto żeby pieprzyć takie głupoty, daruj, ale chłopaku na RS 125 widocznie nigdy nawet nie siedziałeś nie mówiąc o jeździe tym czy ostrzejszych winklach z którymi radzi sobie o niebo lepiej niż większość klasy 500...
Inną sprawą jest to, że na A2 nie możesz jeździć na ZX6R, i tutaj temat chyba powinien się skończyć.
Inną sprawą jest to, że na A2 nie możesz jeździć na ZX6R, i tutaj temat chyba powinien się skończyć.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
A ja powiem tyle. Jeśli nie przestaniecie używać notorycznie "Caps Lock" Zacznę malować w postach na czerwono. I bez zbędnej napinki
Autorze tematu nie możesz jeździć w świetle prawa na ZX-6R posiadając kat. prawa jazdy A1/A2
Więc albo poszukaj innego sprzętu na którym możesz jeździć albo nie pytaj tutaj o takie moto. Przejrzyj na oczy albo temat zamykam!
BG- wrócił

BG- wrócił

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
To znaczy idea zamiany dla mnie to tylko i wyłącznie sprzedaż jej po zamianie. Nie jestem głupi, żeby robić sobie problemy jazdą bez prawka. Ale cóż, jednak temat chyba już stracił sens, ponieważ sprzedawca urwał kontakt.. Widzę, że B-G z Oświęcimia, być może Pana kiedyś widziałem
.

-
Sewko3 - Świeżak
No to poszukaj jakiejś zamiany tak co by było legalnie
Jazda bez prawka to głupi pomysł wiem to z własnej autopsji.
PS; Kto wie.. Być może się już gdzieś widzieliśmy

PS; Kto wie.. Być może się już gdzieś widzieliśmy

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości