Zobacz wÄ…tek - Zamiana RS 125 na ZX6R 97'
NAS Analytics TAG

Zamiana RS 125 na ZX6R 97'

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez SkoQ » 9/5/2013, 21:11

To jak lata RS wiedzą Ci którzy latają RS'ką albo z RS'ką, i mówienie, że to gimbazjalne moto jest jakimś totalnym nieporozumieniem, i trzeba nie mieć pojęcia o tym moto żeby pieprzyć takie głupoty, daruj, ale chłopaku na RS 125 widocznie nigdy nawet nie siedziałeś nie mówiąc o jeździe tym czy ostrzejszych winklach z którymi radzi sobie o niebo lepiej niż większość klasy 500...

Inną sprawą jest to, że na A2 nie możesz jeździć na ZX6R, i tutaj temat chyba powinien się skończyć.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 10/5/2013, 12:57

A ja powiem tyle. Jeśli nie przestaniecie używać notorycznie "Caps Lock" Zacznę malować w postach na czerwono. I bez zbędnej napinki :evil: Autorze tematu nie możesz jeździć w świetle prawa na ZX-6R posiadając kat. prawa jazdy A1/A2 ;) Więc albo poszukaj innego sprzętu na którym możesz jeździć albo nie pytaj tutaj o takie moto. Przejrzyj na oczy albo temat zamykam!

BG- wrócił :evil: :lol:
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Sewko3 » 10/5/2013, 14:22

To znaczy idea zamiany dla mnie to tylko i wyłącznie sprzedaż jej po zamianie. Nie jestem głupi, żeby robić sobie problemy jazdą bez prawka. Ale cóż, jednak temat chyba już stracił sens, ponieważ sprzedawca urwał kontakt.. Widzę, że B-G z Oświęcimia, być może Pana kiedyś widziałem :D.
Sewko3
Świeżak

Postprzez Black-Ghost » 10/5/2013, 14:29

No to poszukaj jakiejś zamiany tak co by było legalnie :) Jazda bez prawka to głupi pomysł wiem to z własnej autopsji.

PS; Kto wie.. Być może się już gdzieś widzieliśmy :)
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości

na górê