Kupilem ! :D - Yamaha R1 RN22 206 HP.
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
To na wykresie powinno pisać co to za hamownia
Chyba że sobie w domu wydrukował...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ludzie no prosze was.
Tyle to prototypy w MotoGP majÄ….

-
Zool wprowadzil nutke ironi...
Ogolnie zasada taka kupiles moto zrob przy nim foto z dzisiejsza gazeta w reku z napisem Scigacz.pl bo za duzo tu mistrzow google images
.
Ogolnie zasada taka kupiles moto zrob przy nim foto z dzisiejsza gazeta w reku z napisem Scigacz.pl bo za duzo tu mistrzow google images

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Tak zazdrosc nas sciska, wcale nie to, ze mamy troszke rozumu w glowach, o nie , to nie to napewno. Smierdzi mi tu trolem od pierwszego postu wiec .... zadzwonilem do sympatycznego pana z tego oto ogloszenia http://otomoto.pl/yamaha-r1-rn22-M3284894.html i powiedzialem, ze jestem zainteresowany. Pomimo iz nasz d drogi trol dal juz zaliczke motocykl nadal jest na sprzedaz. Jest to ex demo 2009 z paroma swiecacymi elementami poprzykrecanymi, w silniku nic nie bylo kompletnie robione, nic nie bylo zakuwane etc. Na pytanie o moc, pan sie tylko usmiechnol i odparl, ze to pomylka nformatyka ktory zamieszczal ogloszenie, Yamaha zanim dostarczyla im ten motocykl napinala sie ,ze nowe r1 bedzie mialo 195 koni mocy, jak wiemy troszke im nie wyszlo, wiec motocykl ma moc taka jak standardowy plus te 10-15 KM max za wydech i pc. W zwiazku z tym nie posiada on mistycznych wykresow z moca 206KM ktore moglby mi dac jesli sie zdecyduje na zakup tej yamahy.
Przykro, ze robia niepotrzebnie taki "smrod" na forum, pozniej przyjdzie ktos normalny i przez takie trole jak ten zostanie potraktowany. Temat nadaje sie do zamkniecie i jako nauczka dla potomnych a sam trol do zbanowania.
Swoja droga wyszlo kto ma jakie pojecie o motocyklach
Przykro, ze robia niepotrzebnie taki "smrod" na forum, pozniej przyjdzie ktos normalny i przez takie trole jak ten zostanie potraktowany. Temat nadaje sie do zamkniecie i jako nauczka dla potomnych a sam trol do zbanowania.
Swoja droga wyszlo kto ma jakie pojecie o motocyklach

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Ja napisałem wczoraj wiadomość to owego Pana, czekam na odpowiedź na meila, ale byłeś bardziej upierdliwy niż ja i mnie uprzedziłeś
PS: Swoją drogą, nie wiem jakiego barana zakładanie tego typu tematów bawi... Nie da się także ukryć tego co napisałeś. Przyjdzie ktoś normalny pochwalić się swoim motocyklem i zostanie zjechany przez takich ludzi. Z tego co pamiętam to takie niedowierzania pojawiały się na początku w stosunku do Ciebie jak i Maniaka, no ale jak jakieś barany co drugi dzień zakładają tematy o swoim nowym Panigale itp. to trudno się dziwić, że potem prosimy normalnego człowieka o fotkę z aktualnym numerem faktu

PS: Swoją drogą, nie wiem jakiego barana zakładanie tego typu tematów bawi... Nie da się także ukryć tego co napisałeś. Przyjdzie ktoś normalny pochwalić się swoim motocyklem i zostanie zjechany przez takich ludzi. Z tego co pamiętam to takie niedowierzania pojawiały się na początku w stosunku do Ciebie jak i Maniaka, no ale jak jakieś barany co drugi dzień zakładają tematy o swoim nowym Panigale itp. to trudno się dziwić, że potem prosimy normalnego człowieka o fotkę z aktualnym numerem faktu

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Nie no skąd, pisałem że takie wątpliwości parę osób miało oraz, że właśnie przez takich ludzi jak autor takie wątpliwości w stosunku do wiarygodnych osób (Ty i kolega Rosiboj) niepotrzebnie kiedyś powstawały
Zawile się wypowiedziałem i mnie inaczej zrozumiałeś niż chciałem 

-
-
Też chciałem do gościa dzwonić, ale nie będę mu gitary w święta zawracać
Nie banujcie trola na razie, jestem ciekaw czy będzie miał coś do powiedzenia na ten temat czy skuli ogon i więcej go nie zobaczymy pod tym nickiem.

Nie banujcie trola na razie, jestem ciekaw czy będzie miał coś do powiedzenia na ten temat czy skuli ogon i więcej go nie zobaczymy pod tym nickiem.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):motoluka napisał(a):Postuluję aby sprawdzić czy on, ten od Panigale i B-Kinga to nie jedna i ta sama osoba...
Oj zdziwiłbyś się jak dużo jest userów z tego IP
dokładnie.. sprawdziłem to od razu kiedy założył poprzedni temat. Nawet jedna z osób tutaj odpowiadających się wyświetla:D Pozostałe to kilkupostowcy
-
kravec - Administrator
W takim razie zamykam temat a administracji pozostawiam kwestie ukarania tego pana za trolowanie na forum!
-
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości