Zobacz wÄ…tek - NarÄ…bany gosc....
NAS Analytics TAG

NarÄ…bany gosc....

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Thrillco » 9/6/2006, 11:00

Tak jak Terror mówi-nawalenie "czymkolwiek" nie zwalnia od odpowiedzialności-w wielu przypadkach pogarsza sprawe. Z policji danych gościa to chyba tak łatwo nie uzyskasz, chyba, ze na 100% bedziesz zakładał sprawę.
Policja w tym przypadku pewnie chce mieć święty spokuj i tyle, dlatego próbują Cię spławić, bo jak to dalej pociągniesz to i oni beda mieli trochę roboty pt. zastana sytuacja i wersje zdarzeń wg. stron...a pewnie nie hce im się nawet o tym mysleć:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Kaja » 9/6/2006, 11:19

popieram chłopaków w 100%
walcz chłopie! jak będzie takie społeczne przyzwolenie to dalej
będą demolować wszystko
moja koleżanka założyła właśnie sprawę o przebite opony
sąsiadom emerytom nie podoba się, że staje pod klatką :evil:
policja też ją próbowała spławić ale ona się uparła
i nie mieli wyjścia na komisariacie :twisted:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 9/6/2006, 11:27

To kolezanka wygra...u mnie sasiedzi sasiadom dowalili za wykarczowanie krzaczków...tym na parterze się nie podobały ale z wzgl. na ochrone srodowiska, nie wolno sobie tak po prostu iść i wyrwać chwasta:) Ale zasadzić wolno:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Kaja » 9/6/2006, 11:53

sÄ…siedzi majÄ… fantazjÄ™ :)
u mnie w klatce jest taki jeden co całe dnie i noce czatuje w oknie
jak ktoÅ› stanie pod zsypem to rzuca w auto jajkami, zostawia kartki,
kiedyś miałam olej na szybie czy jakieś inne świństwo
raz znajomemu przerysował drzwi :evil:

i co z takim zrobić?!
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MAREKSP1 » 9/6/2006, 11:59

Dzieki ze az tak poruszyliscie ten temat.Dane tego kolesia dostałem od policjanta tylko mowił ze jak cos to nie od niego bo jest ustawa o ochronie danych osobowych.Ja troche dałem dupy bo powiedziałem ze mógł to zrobic niespecjalnie.Gdybynm powiedział ze podszedł i specjalnie motocykl wypierdzielił to z urzedu normalnie idzie sprawa.A teraz gdybym zmienił zeznania to groza 3 lata pozbawinia wolnosci.
Dzis zadzwonie do sprawcy tego zamieszania i spytam sie co on mysli i powiem mu ze jezeli nie bedzie płacił za szkody to zakładam sprawe.Sciemnie mu ze bedzie musiał ze sprawe zapłacic za rzeczoznawce i za szkody itd.jezeli nie pomoze to zgłosze sie do prawnika.
PRAWO W POLSCE JEST POJE....I ZAWSZE CHRONI KUR....WINNYCH.
pozdrowionka.
MAREKSP1
Świeżak

Postprzez _Dioda_ » 9/6/2006, 12:06

MAREKSP1, ale skąd Ty możesz wiedzieć czy on to zrobił specjalnie, przecież Cię przy tym nie było. Liczy się to, czy było to specjalnie czy nie? Przecież zniszczył Ci moto i był pijany, więc czyja to wina? Twoja? o_O Jeśli się wywinie, to będzie kolejny dowód, że sprawy trzeba załatwiać samemu, no chyba, że ma się brata prokuratora, sędziego albo nie wiem jakie plecy jeszcze... Ech, ta Polska... :?
_Dioda_
Świeżak

Postprzez Bunny » 9/6/2006, 13:07

Stary nie daj sie! Ostatnio dostrzegłem, że w naszym kraju ni ch*** nie ma sprawiedliwości. Jednych się faworyzuje drugich zdecydowanie dyskryminyje! Jeśli sami nie zaczniemy tego zmieniać to gówno będzie.
Ja np. spisałem już nr samochodu pacjentki od geografi :twisted:
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MAREKSP1 » 9/6/2006, 13:21

Macie racje ze tego nie mozna tak zostawic bo bedzie coraz wiekszy burdel.Władzom sie w dupach poprzewracało a ludzie czuja sie jak na wolnej amerykance.Kto mocniejszy ten wygrywa.
MAREKSP1
Świeżak

Postprzez Biker_BoyZ » 9/6/2006, 18:01

bardzo dobrze zrobiłeś że nie zostawiłeś tego bez niczego,tak przynajmniej w pewnym sensie narobisz kolesiowi koło dupy i na drugi raz sie zastanowi czy warto
www.sportes.forumer.pl | | forum dla sportowców
Biker_BoyZ
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê