NarÄ…bany gosc....
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tak jak Terror mówi-nawalenie "czymkolwiek" nie zwalnia od odpowiedzialności-w wielu przypadkach pogarsza sprawe. Z policji danych gościa to chyba tak łatwo nie uzyskasz, chyba, ze na 100% bedziesz zakładał sprawę.
Policja w tym przypadku pewnie chce mieć święty spokuj i tyle, dlatego próbują Cię spławić, bo jak to dalej pociągniesz to i oni beda mieli trochę roboty pt. zastana sytuacja i wersje zdarzeń wg. stron...a pewnie nie hce im się nawet o tym mysleć:)
Policja w tym przypadku pewnie chce mieć święty spokuj i tyle, dlatego próbują Cię spławić, bo jak to dalej pociągniesz to i oni beda mieli trochę roboty pt. zastana sytuacja i wersje zdarzeń wg. stron...a pewnie nie hce im się nawet o tym mysleć:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
popieram chłopaków w 100%
walcz chłopie! jak będzie takie społeczne przyzwolenie to dalej
będą demolować wszystko
moja koleżanka założyła właśnie sprawę o przebite opony
sąsiadom emerytom nie podoba się, że staje pod klatką
policja też ją próbowała spławić ale ona się uparła
i nie mieli wyjścia na komisariacie
walcz chłopie! jak będzie takie społeczne przyzwolenie to dalej
będą demolować wszystko
moja koleżanka założyła właśnie sprawę o przebite opony
sąsiadom emerytom nie podoba się, że staje pod klatką

policja też ją próbowała spławić ale ona się uparła
i nie mieli wyjścia na komisariacie

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
To kolezanka wygra...u mnie sasiedzi sasiadom dowalili za wykarczowanie krzaczków...tym na parterze się nie podobały ale z wzgl. na ochrone srodowiska, nie wolno sobie tak po prostu iść i wyrwać chwasta:) Ale zasadzić wolno:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
sÄ…siedzi majÄ… fantazjÄ™
u mnie w klatce jest taki jeden co całe dnie i noce czatuje w oknie
jak ktoÅ› stanie pod zsypem to rzuca w auto jajkami, zostawia kartki,
kiedyś miałam olej na szybie czy jakieś inne świństwo
raz znajomemu przerysował drzwi
i co z takim zrobić?!

u mnie w klatce jest taki jeden co całe dnie i noce czatuje w oknie
jak ktoÅ› stanie pod zsypem to rzuca w auto jajkami, zostawia kartki,
kiedyś miałam olej na szybie czy jakieś inne świństwo
raz znajomemu przerysował drzwi

i co z takim zrobić?!
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki ze az tak poruszyliscie ten temat.Dane tego kolesia dostałem od policjanta tylko mowił ze jak cos to nie od niego bo jest ustawa o ochronie danych osobowych.Ja troche dałem dupy bo powiedziałem ze mógł to zrobic niespecjalnie.Gdybynm powiedział ze podszedł i specjalnie motocykl wypierdzielił to z urzedu normalnie idzie sprawa.A teraz gdybym zmienił zeznania to groza 3 lata pozbawinia wolnosci.
Dzis zadzwonie do sprawcy tego zamieszania i spytam sie co on mysli i powiem mu ze jezeli nie bedzie płacił za szkody to zakładam sprawe.Sciemnie mu ze bedzie musiał ze sprawe zapłacic za rzeczoznawce i za szkody itd.jezeli nie pomoze to zgłosze sie do prawnika.
PRAWO W POLSCE JEST POJE....I ZAWSZE CHRONI KUR....WINNYCH.
pozdrowionka.
Dzis zadzwonie do sprawcy tego zamieszania i spytam sie co on mysli i powiem mu ze jezeli nie bedzie płacił za szkody to zakładam sprawe.Sciemnie mu ze bedzie musiał ze sprawe zapłacic za rzeczoznawce i za szkody itd.jezeli nie pomoze to zgłosze sie do prawnika.
PRAWO W POLSCE JEST POJE....I ZAWSZE CHRONI KUR....WINNYCH.
pozdrowionka.
- MAREKSP1
- Świeżak
MAREKSP1, ale skąd Ty możesz wiedzieć czy on to zrobił specjalnie, przecież Cię przy tym nie było. Liczy się to, czy było to specjalnie czy nie? Przecież zniszczył Ci moto i był pijany, więc czyja to wina? Twoja? o_O Jeśli się wywinie, to będzie kolejny dowód, że sprawy trzeba załatwiać samemu, no chyba, że ma się brata prokuratora, sędziego albo nie wiem jakie plecy jeszcze... Ech, ta Polska... 

-
_Dioda_ - Świeżak
Stary nie daj sie! Ostatnio dostrzegłem, że w naszym kraju ni ch*** nie ma sprawiedliwości. Jednych się faworyzuje drugich zdecydowanie dyskryminyje! Jeśli sami nie zaczniemy tego zmieniać to gówno będzie.
Ja np. spisałem już nr samochodu pacjentki od geografi
Ja np. spisałem już nr samochodu pacjentki od geografi

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
bardzo dobrze zrobiłeś że nie zostawiłeś tego bez niczego,tak przynajmniej w pewnym sensie narobisz kolesiowi koło dupy i na drugi raz sie zastanowi czy warto
www.sportes.forumer.pl | | forum dla sportowców
- Biker_BoyZ
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości