Yamaha Fazer 600 vs. Honda Hornet
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
fazer
Witam jestem początkujący w tej materii ale chciałem spełnić swoje marzenia z przed lat. I zastanawiam się nad kupnem pierwszego poważnego motocykla.(kiedyś była mz) Najbardziej przypasował mi właśnie fazer 600 s (z opinii wynalezionych w sieci) podobno dla początkującego ok.
Ze względu na okrojoną kasę kombinuję i znalazłem takiego w USA nowego z 2007roku z tym że jest to jakaś osłabiona wersja 78km.
Jak narazie boje się nawet tych 78km ale podchodząc rozważnie i powoli za jakiś czas pewnie chciałbym spróbować tych 98km, i w związku z tym mam pytanie czy odblokowanie takiego fazerka z USA to jakiś problem czy tom jest kosztowne i na czym polega???
Ze względu na okrojoną kasę kombinuję i znalazłem takiego w USA nowego z 2007roku z tym że jest to jakaś osłabiona wersja 78km.
Jak narazie boje się nawet tych 78km ale podchodząc rozważnie i powoli za jakiś czas pewnie chciałbym spróbować tych 98km, i w związku z tym mam pytanie czy odblokowanie takiego fazerka z USA to jakiś problem czy tom jest kosztowne i na czym polega???
- irtom
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości