r1200r vs speed triple vs monster 1100evo
• Strona 2 z 2 • 1, 2
fz6 napisał(a):a ja mam teraz zagwozdke na przyszly sezon bo ducati pusci streetfigtera 848,no i moze bedzie nowy fz1.
tyle,ze triumph ma taka cene,ze zal nie kupic.a za zaoszczedzone na innych markach pieniazki mozna ubrac go w akrapa albo two brothers i rizome.
no i wtedy szal jaj.
Też mi wpadło w oko 848 w wersji naked. Tylko Ducati to droga przyjemność. Coś dla konesera, fanatyka marki.. Speed'em interesuję się od ubiegłego roku. Znajomy ma i bardzo sobie go chwali po przesiadce z FZ1 i B1250.
W oryginale mnie nie urzeka, ale wystarczy kilka drobnych zabiegów (otwórz link) aby zupełnie zmienić jego oblicze. Mówią, że Speed to wariat. Mnie pociąga w nim oryginalność. Tak się zastanawiałem jak to będzie po przesiadce na nakeda. Wszyscy tylko straszą tym wiatrem.. Ale wiart wiatrem, a komfort jazdy już zupełnie inny. Są plusy i minusy. Każdy powinien podejść do tego subiektywnie.
Do Bawarii to ja chyba jeszcze nie dorosłem..
-
bryk77 - Stały bywalec
temat wyczyściłem
dyskusję przeniosłem do innego tematu
viewtopic.php?t=67921
jak ktoś jeszcze raz zaśmieci ten temat, to dostanie po łapkach
dyskusję przeniosłem do innego tematu
viewtopic.php?t=67921
jak ktoś jeszcze raz zaśmieci ten temat, to dostanie po łapkach
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości