Spełniłem marzenie - kupiłem F4 :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
GregorMoto - Bywalec
cezare napisał(a):to co teraz ? wędkarstwo muchowe ?
może drifting ?
ps. bo na muchę łowię - ale motonga nie sprzedam. wiosną do stajni dojdzie Jeep Grand 5,2 220KM - do kompletu do muchówki.
e ja to takim do sklepu po bułki jeżdże, ale łowie na ciasto

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Topic czyli tak jak pisałeś w innym wątku moto sprzedałeś
i co teraz coś do nauki stuntu i podszkolenia umiejętności jakiś street ??

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
sprzedalem bo tak jak mowilem chce kupic cos do stuntu. cos czego nie bedzie zal katowac bo nie mam nadzianych rodzicow
za reszte kasy musze kupic jakiegos blaszaka bo nie mam juz sily latac do kumpla 2km z buta za kazdym razem kiedy chce polatac na moto. jak cos zostanie kasiorki to kupie jakas spaware i gientare zeby se podrasowac f2 (bo takie cos planuje kupic) poza tym tak pomyslalem f4 fajna byla ale nie na tyle zeby ja trzymac przez jakis dluzszy okres. ani wtrysku nie miala, ani licznika cyfrowego, poza tym 42 tys, przebiegu. wiem ze to glupie i przewaznie nikt sie nie przesiada z lepszego motorka na gorszy ale kto powiedzial ze f2 bedzie ostatnie ?:) jak podszlifuje umiejetnosci i dorobie cos na wakacje to na jesien na 100% bedzie jakies 600RR albo 954 

ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
harry89 napisał(a):mowisz ze za bardzo nadziany nie jestes, wiec nie wiem jak dasz rade bawic sie w stunt, ktory jednak jest kosztownym zajeciem (paliwo, czesci, przerobki itp.). niemniej zycze szczescia
"nienadziany" - chodzilo mi o to ze nie jestem w stanie kupic np. 600rr, przerobic jej i w razie niepowodzenia (wiekszego zniszczenia sprzetu) machnac reka i kupic kolejna. moja baza bedzie f2/f3 za okolo 6tys.
- jesli chodzi o paliwo to czy do stuntu czy do jazdy na 2 kolkach i tak trza tankowac.
- przerobki wykonam sobie sam (klata, stelaz) musze tylko zebrac jeszcze kilka info (np. na temat mocowan klatki do ramy)
- a z czesciami sie licze. az taki golas to nie jestem. wiadomo ze trza na bierzaco (klocki, plyny, gumy, naped) zmieniac. mam to na uwadze.
- tak czy siak taki mam plan i sie z niego nie wycofam

ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości