Zobacz wątek - masa na sucho motóra!!!!
NAS Analytics TAG

masa na sucho motóra!!!!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez johnmichael » 29/4/2007, 20:07

na przeciez przyznalem ci racje:D.i teraz tez przyznam, ze czlwiek w miare ogarnie moto i czuje sie juz panem szos.ja wczesniej jezdzilem na 125cc i nic nie moglem.ani wyprzedzic samochodu z przyczepa kepingowa ani starej baby.a strach mi towarzyszy przy kazdym wyjezdzie.to chyba mnie mobilizuje do zdwojonej uwagi i jak do tej pory nic wiekiego mi sie nie stalo.
to tak jak z samochodem sie mowi, ze moldy czlwiek po pierwszych 5 latach czuje sie ze juz wszystko widzial na drodze i wtedy najwiecej jest wypadkow takich piecioletnich kierowcow

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez olahehe » 29/4/2007, 20:10

Do fv ----------------> no jak to po co???? - powód jest prosty podoba mi sie Suzi. Kurcze wiem ze dam rade cosik mi mówi w środku ale pewnie ją porysuje bahhahahahahah!!!!!
olahehe
Świeżak

Postprzez Zed'sDeadBaby » 30/4/2007, 09:19

W UK zdawałeś? Ech, żeby w Lublinie mieli gdzieś GS500 albo CB500 w ośrodkach szkolenia.
Zed'sDeadBaby
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê