Pomocy! problem ze wzrostem =\
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To zależy od MZ'ty. Moja jest zdecydowanie wyższa od GS'a
. Ale GS jest niskim motocyklem więc nie powinieneś mieć żadnych z nim kłopotów.
Zgodnie z danymi z portalu :
Wysokość siedzenia 760 mm
Od tego jeszcze odejmij kilka cm jak na nim usiÄ…dziesz.
Najlepiej by było jakbyś przejechał się do jakiegoś najbliższego salonu motocyklowego i sobie na nim posiedział. Ewentualnie na innym motocyklu o porównywalnej wysokości. Wtedy będziesz miał jasność w tej sprawie
Pozdrawiam.

Zgodnie z danymi z portalu :
Wysokość siedzenia 760 mm
Od tego jeszcze odejmij kilka cm jak na nim usiÄ…dziesz.
Najlepiej by było jakbyś przejechał się do jakiegoś najbliższego salonu motocyklowego i sobie na nim posiedział. Ewentualnie na innym motocyklu o porównywalnej wysokości. Wtedy będziesz miał jasność w tej sprawie

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
kup zxr 400 idealny dla niższych osob
Opinie jakie krążą o nim są strasznie naciągniete.
Moto jak każde potrzebuje dużej troski i opieki.
Opinie jakie krążą o nim są strasznie naciągniete.
Moto jak każde potrzebuje dużej troski i opieki.
-
ryś - Świeżak
Najlepszy bedzie KTM Adventure LC4
Joke of korse
Nie tak do konca to nie bedzie problem...
Najedziesz przednim kolem na kraweznik,moto Ci zgasnie a nogi w powietrzu i gleba...
Jak juz sie przechylisz,mozesz nie utrzymac sprzeta...
Kazdy dobrze wie jak sie lepiej,menewruje motocyklem... Siedzac na nim czy stojac z boku... Ile razy was moto przewazylo?
Ale nie wydaje mi sie,zeby to byl problem przy tym wzroscie.
Zawsze mozesz sciac lekko kanape (z pianki) i ponownie obic, zawsze cos pomoze.

Joke of korse

Nie tak do konca to nie bedzie problem...
Najedziesz przednim kolem na kraweznik,moto Ci zgasnie a nogi w powietrzu i gleba...
Jak juz sie przechylisz,mozesz nie utrzymac sprzeta...
Kazdy dobrze wie jak sie lepiej,menewruje motocyklem... Siedzac na nim czy stojac z boku... Ile razy was moto przewazylo?
Ale nie wydaje mi sie,zeby to byl problem przy tym wzroscie.
Zawsze mozesz sciac lekko kanape (z pianki) i ponownie obic, zawsze cos pomoze.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Z tego co mi wiadomo to tylko z Ghost Busters, ale mogę sie mylić.
A żeby Spazz nie przestał mnie lubić to się odniosę do tematu
Wzrost nie ma dużego znaczenia, po jakimś czasie. Więc na początek kup coś mniejszego a potem co tam sobie chcesz.
Zawsze możesz wysokie buty zakładać
A żeby Spazz nie przestał mnie lubić to się odniosę do tematu

Wzrost nie ma dużego znaczenia, po jakimś czasie. Więc na początek kup coś mniejszego a potem co tam sobie chcesz.
Zawsze możesz wysokie buty zakładać
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Motocykli, które będą pasowały do twojego wzrostu jest naprawdę dużo, większy problem ma koleś mierzący ponad dwa metry i jak jedzie na średnim wielkości moto to klanami sobie uszy zasłania
.
p.s. ciekawi mie ,ktoś wie czemu ten temat trafił do działu akcesoria
.

p.s. ciekawi mie ,ktoś wie czemu ten temat trafił do działu akcesoria

I Decide who lives or die
-
robertsz - Świeżak
ja tez mam 168 i jakos sobie radze.te supersporty wcale nie sa takie wysokie znowu.kup sobie buty na grubszej podeszwie i po sprawie, ale jak ci juz radzili wczesniej to pojdz sobie do salonu i sobie posiedz na jakis przykladach.ja kiedys mialem faze na suzuki intruder M800 i jak go zobaczylem na zywo to stwierdzilem ze nie dosiegne do kierownicy jak bede siedzial wyprostowany na kanapie.usiadlem i okazalo sie ze nie taki diabel straszny.bez problemow dosiegalem wszedzie i bylem wyprostowany.a buciory na motor zawsze dodadza ci kilka cm dla poprawy humoru
. pozdrawiam

GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
spokojnie nie martw się. Motocykle robione są dla ludzi przecież i ktoś wyżej juzpomyslał o wzroście przyszłych posiadaczy motorów. 168 cm wzrostu to nie przeszkadza w jeździe na prawie żadnym motorze
głowa do góry. ;]

-
XL125 - Świeżak
Hey. Ja też mam coś ok. 168-170cm. Pod koniec marca bylem na targach motocyklowych w expo w wawie i pierwszy raz usiadlem na zx10... istny potwor! prawie sie przewrocilem:) ale myslę ze to przez zlamana reke i promile;). osobiscie raczej nie wybiore motocykla z tej polki zatrzymam sie raczej na gs500 itp. pozdrawiam
- johny69
- Świeżak
krisk2k i inni posiadacze gsow/szacuneczek/ 182cm to nie zaduzo jak na to moto(gs500F)
Ja bym chcial byc nizszy zeby sie na moto lepiej poskaldac a oni wyzsi. O Ironio...

Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości