Suzuki Hayabusa 1300
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Odpowiedzcie na pytanie czy jezdziles hajabusa ? to czy koles ma 15 20 czy 25 lat nie ma znaczenia . Jezdziles ? napisz, nie, wykaz sie w innym temacie!
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Akon, niby stanąłeś w obronie zadającego pytanie - przyznam, dość dziecinnie - i niby wszystko jest cacy... ale nie do końca. Spójrz na cały temat i zauważ kto tu narobił fermentu i obrzucił błotem "ogół"??!!
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i to, że np. polsky "doradził" start początkującemu od słabszego sprzętu nie oznaczało buraczenia i offtopu bo uważam to za trafną radę dla 16-latka! Może i Twój kolega ma poukładane w głowie - ale czy zaczynał od Buzy w wieku 16 lat??! Z pewnością NIE!
To jest forum na które zagląda masa napalonych na motocykle nastolatków, nastolatków dla których autorytetem może się okazać anonimowy AKON, który przecież powiedział - śmiało, nie patrz na gadanie reszty i kupuj BUZĘ!
Nie tędy droga. Zresztą nie było w tym temacie żadnego offtopu - cały czas mówimy o BUZIE - mam rację?... a zresztą..
Acha! Mam prośbę: Pisz pełnymi zdaniami tak jak uczyli w szkole bo czyta się jak cyrylicę. Dzięx!
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i to, że np. polsky "doradził" start początkującemu od słabszego sprzętu nie oznaczało buraczenia i offtopu bo uważam to za trafną radę dla 16-latka! Może i Twój kolega ma poukładane w głowie - ale czy zaczynał od Buzy w wieku 16 lat??! Z pewnością NIE!
To jest forum na które zagląda masa napalonych na motocykle nastolatków, nastolatków dla których autorytetem może się okazać anonimowy AKON, który przecież powiedział - śmiało, nie patrz na gadanie reszty i kupuj BUZĘ!
Nie tędy droga. Zresztą nie było w tym temacie żadnego offtopu - cały czas mówimy o BUZIE - mam rację?... a zresztą..
Acha! Mam prośbę: Pisz pełnymi zdaniami tak jak uczyli w szkole bo czyta się jak cyrylicę. Dzięx!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
sprawa
1 temat kretynski -sami to przyznaliscie,az sie prosi zeby zjechać tego nastolatka...
2 własnie przez takie tematy powstaja spamy.offtopy i kłutnie
3 Akon nie liz juz tak modom, bo tak jak i ja predziej czy puzniej ztad odlecisz...niepierwszy raz zreszta...
1 temat kretynski -sami to przyznaliscie,az sie prosi zeby zjechać tego nastolatka...
2 własnie przez takie tematy powstaja spamy.offtopy i kłutnie
3 Akon nie liz juz tak modom, bo tak jak i ja predziej czy puzniej ztad odlecisz...niepierwszy raz zreszta...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
1. O ile chłopak nie jeździ od 10 roku życia czego po jego wypowiedzi wykluczyć się nie da. Napisał, że jeździł już na dość mocnym sprzęcie (ZX6R).
2. Chłopak w temacie zadał konkretne pytanie odnośnie tego motocykla - odpowiedź powinna zawierać informacje na jego temat + ewentualnie oczywiste przestrogi odnośnie doświadczenia kierowcy, mocy motocykla. Tamten + oznacza zależność "I", nie "LUB". W przeciwnym wypadku odpowiedź traktowana powinna być jak OFF-TOP.
3. W pewnym sensie popieram Akon'a, ale zgadzam się także iż część odpowiedzi była rzeczowa. Problem tkwi w tym, że tylko część.
Wiele osób od razu zasugerowało się wiekiem pytającego nawet nie starając się pierwej go poznać. Pomijając fakt, iż za umiejętnościami teoretycznie idzie wiedza w tej materii, nie można z góry zakładać, że nie potrafi jeszcze jeździć. Jest wielu niepełnoletnich, którzy naprawdę dobrze jeżdżą i bez większego trudu objechaliby większość tego forum.
A teraz wyjaśnijcie mu bez kpiny i docinków czym jest ten motocykl...
Wybaczcie kolejny OFF-TOP.
2. Chłopak w temacie zadał konkretne pytanie odnośnie tego motocykla - odpowiedź powinna zawierać informacje na jego temat + ewentualnie oczywiste przestrogi odnośnie doświadczenia kierowcy, mocy motocykla. Tamten + oznacza zależność "I", nie "LUB". W przeciwnym wypadku odpowiedź traktowana powinna być jak OFF-TOP.
3. W pewnym sensie popieram Akon'a, ale zgadzam się także iż część odpowiedzi była rzeczowa. Problem tkwi w tym, że tylko część.
Wiele osób od razu zasugerowało się wiekiem pytającego nawet nie starając się pierwej go poznać. Pomijając fakt, iż za umiejętnościami teoretycznie idzie wiedza w tej materii, nie można z góry zakładać, że nie potrafi jeszcze jeździć. Jest wielu niepełnoletnich, którzy naprawdę dobrze jeżdżą i bez większego trudu objechaliby większość tego forum.
A teraz wyjaśnijcie mu bez kpiny i docinków czym jest ten motocykl...
Wybaczcie kolejny OFF-TOP.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Z mojej nudy,znow dodam trzy grosze...
Silver na jego pytanie...?
Co mam wykresy z hamowni przedstawic, test porownawczy z XX i ZX12R na trasie Londyn-Berlin?
A na koncu podac czasy z toru?
Ach zapomnialem o sloganach reklamowych...
A jednak najszybsza...
Niech sobie chlopak przetlumaczy nazwe ''Hajabusa'' to i tak wiele mu wyjasni...
Bez urazy...
Obiecuje,ze juz wiecej nie bede zadzieral nosa...
Silver na jego pytanie...?
Co mam wykresy z hamowni przedstawic, test porownawczy z XX i ZX12R na trasie Londyn-Berlin?
A na koncu podac czasy z toru?
Ach zapomnialem o sloganach reklamowych...
A jednak najszybsza...
Niech sobie chlopak przetlumaczy nazwe ''Hajabusa'' to i tak wiele mu wyjasni...
Bez urazy...
Obiecuje,ze juz wiecej nie bede zadzieral nosa...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości