Najlepszy motocykl... zobaczcie !!!
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
napisałem 3 razy, żebyś mógł siędoszukać sęsu mojej wypowiedzi.
Szerszeń 600... 2002rok | | www.w-f-m.hosted.pl
-
Tamburini_2006 - Świeżak
Czupryna napisał(a):Ludzie, zawsze jestescie tacy nerwowi? Chill out... Chłopak się zapytał jak zapytał, a Wy zamiast odpowiadać na jego pytanie to od 2 stron wałkujecie czy aby to pytanie jest napewno poprawne...
looknij na jakikolwiek temat to zobaczysz ze 99% tak konczy.
Tu oczekuje sie od ludzi konkretow i precyzyjnych pytan na ktore dopiero wtedy otrzymuje sie konkretne odpowiedzi.
nieprecyzyjne pytanie/stwierdzenie = to co widac
AMEN
- Ziolo
- Świeżak
OUTLAW napisał(a):Trilko dobierze sie tobie do dupska !!! i da ci bana wtedy bedziesz jak talala
Taaa...a kto to Trilko? No dobra widze mała poprawe. A teraz...dajcie mi jakiś kamień, albo jakiś inny bejsbol to jak mu zaraz...hehehe
Nie no...pytanie jak pytanie...moze lepiej by było- Kocham MV Aguste a Wy??? I dalczego???
POczatkującemu wybaczamy ale...podpis zmień bo nie uwerze, że ktoś kto pisze "bez sęsu" mógłby być posiadaczem Agusty...no chyba że Pershing, Carington albo podobny..ale oni pewnie zlecali by pisanie postów zonie lub którejś z mądrzejszych kochanek

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):nie uwerze, że ktoś kto pisze "bez sęsu" mógłby być posiadaczem Agusty...no chyba że Pershing, Carington
eeee tam. Jak ktos ma 17 lat i kupuje sportowa 600 po roku 2000 to na pewno rodzice i Aguste moga kupic

-
siekson - VIP Ścigacz.pl
ale wy ludzie macie pojechany w głowie... ja się pytam a co niektórzy z was poprostu nie rozumią zadanego przeze mnie pytania... ale wybacze wam to... a odnośnie Aguste planuje sobie kupić na 20 urodzinki
i co mi jeszcze napiszecie... co teraz mi wymyślicie.. żeby po mnie troche pojeżdzić
??

-
Tamburini_2006 - Świeżak
macie fajną zabawe.. wyszukiwać moje błędy ort. ciekawe ile wy ich do tej pory na tym forum zrobiliście...
a odnośnie tego : ,,popieram japonskie sprzety,, to jaki sprzęt Ci dokładniej chodzi ?
a odnośnie tego : ,,popieram japonskie sprzety,, to jaki sprzęt Ci dokładniej chodzi ?
-
Tamburini_2006 - Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4