Mój własny pierwszy motor
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
No właśnie OUTLAW, był szlif i naklejki się poobdzierały, to je odkleił. Gość chce 6700zł , Wy ile dalibyśie maksymalnie za niego, wg foto ???
- PoczÄ…tkujÄ…cy motocyklista
- Świeżak
do Początkujący motocyklista - ziomek chcesz kupić 400cc jako moto na początek - wcześniej wyczytałem ze masz za sobą juz troche przejechane 15tys km *** coś mi się wydaje, że chyba coś ściemniasz - bo po takim dystansie i co za tym idze doswiadczeniu (no chyba ze wkolo domu ciagle jezdzieles) pakować się w 400setke hmmm... no chyba ze masz 140 wzrostu i 12 lat
pozdro i powodzenia w zakupie sprzetu!

- xxsliwaxx
- Świeżak
Trojano mądrze mówisz/piszesz! Prawie każdy na allego pisze, że wymienił olej, wyregulował gaźnik, rozrząd, a to ch*** prawda !!! Co za naród

- Świeżak
Do xxsliwaxx!!! Nic nie ściemniam, ala poprostu wolę po przejchaniu 15000km na frecci wskoczyć na 400ccm niż na 600ccm lub więcej, tak żeby nie popełnić błedu i się nie rozje*** ! Nie jestem kozakiem, który powie przejechałem 15000km na 125-iątce, to mogę wsiąść na 1000ccm. Więc proszę nie neguj mnie, bo i ja tego nie robię !!! Pis
- Świeżak
OUTLAW z załym szacunkiem, ale czy CBR 2 to dla moich umiejętnosci nie za niebezpieczny sprzęt ??? Kiedyś wyczytałem, że CBR oznacza Całkowity Brak Rozumu
A ja jeszcze trochę myślę, wiec chciałbym doczekać chwilikiedy dosiądę YZR - R6 1000ccm - to moje pragnienie, ale nie na moje aktualne umiejętnośći

A ja jeszcze trochę myślę, wiec chciałbym doczekać chwilikiedy dosiądę YZR - R6 1000ccm - to moje pragnienie, ale nie na moje aktualne umiejętnośći

- Świeżak
- Świeżak
trojano ja mam 22 lata i dopiero zaczynam, ale wiem, że motocykle to to czego szukałem do tej pory! Jeszcze nie dawno był downhill, a przed nim inne chobby/ zainteresowania, ale motocykl, to już chyba moja ostateczna pasja.[/b]
Ostatnio edytowano 31/12/2006, 16:43 przez Początkujący motocyklista, łącznie edytowano 1 raz
- Świeżak
do PoczÄ…tkujÄ…cy motocyklista - ziomek nie neguje cie tylko fakty wyciagnÄ…lem. pis bro
outlaw - dalem na luzzz
do trojano - ja nie mowie ze dobrze jezdze w zasadzie to leszcz jestem w porownaniu co do niektorych.
a jak sobie tak tu czytam te forum to wszyscy sÄ… tacy rozwazni i odpowiedzialni ze az mdli mnie czasami - ludzie wy na moto jezdziecie czy co bo nie kumam - nie ma ryzyka nie ma przyejmnosci - widze ze tu sie nie karnicie adernalinÄ… tylko rozwagÄ…

outlaw - dalem na luzzz

do trojano - ja nie mowie ze dobrze jezdze w zasadzie to leszcz jestem w porownaniu co do niektorych.
a jak sobie tak tu czytam te forum to wszyscy sÄ… tacy rozwazni i odpowiedzialni ze az mdli mnie czasami - ludzie wy na moto jezdziecie czy co bo nie kumam - nie ma ryzyka nie ma przyejmnosci - widze ze tu sie nie karnicie adernalinÄ… tylko rozwagÄ…

- xxsliwaxx
- Świeżak
do xxsliwaxx : Rozwaga wcale nie przeszkadza adrenalinie !!! Nie sztuka jest mieć super wrażenia i ryzykować, a potem okazuje się że ostatni raz w życiu. "Odkręcić manetkę zawsze mogę - wychamować nie zawsze" - ktoś tak kiedyś mądrze napisał.
- Świeżak
o proszę f2 - to spoko sprzecik i znacznie lepiej bedzie ci sie na nim jezdzilo - zapewnieam (i sprzedaz pozniej tez łatwiej)! dodatkowo jak chcesz sobie polatac na dluzsze trasy to tak szybko sie nie zmyeczy jak 400 ktorej trzeba dac oddech zrobic bo nie pociagnie dlugo !
- xxsliwaxx
- Świeżak
właśnie, właśnie...xxsliwaxx napisał coś co mnie tycz się, a dokłądnie to, że ja będę używał moje moto do długich tras i co 400ccm będę musiał częściej postój robić ???
- Świeżak
Początkujący motocyklista napisał(a): do xxsliwaxx : Nie sztuka jest mieć super wrażenia i ryzykować.
no spoko - skok ze spadochronem to nie ryzyko, rajdy, wyscigi itd itp mozna wymieniać w nieskonczoność - chłopaku motor kupujesz samo to stwierdzenie 'kupuje moto" to juz jest ryzyko !!! to jest zajebiscie niebiespiszcze - myslisz ze dlaczego zawsze powinno sie jezdzic w skorze, rekwaicach, ochraniaczach kasku itd nawet po bułki do sklepu i powie ci to kazdy !!! jak masz takie podejscie to proponuje ... zreszta nie wiem co proponować nie mam takiego charakteru i nigdy tego nie pojme!!!
zginąć też nie chce a adrenalina nie polega na odkręcaniu manetki - przy 10km/h mozna mieć zajebostego strzała zależy co robisz!!!
- xxsliwaxx
- Świeżak
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości