VTR czy TL dylemat....
• Strona 2 z 2 • 1, 2
nawet do 12... hmmm. pasja wymaga poświęceń:) dziś jade po VTR z 00r. jest to kolegi kolegi, miałem ją dzień na okres próbny i uważam ze jak dla mnie motor jest w prowadzeniu idealny
ciągnie od dołu. ktoś napisał że jest ciężki... po przeżyciach z moją RF która miała stalową ramę moge powiedzieć że VTR zdaje mi się dużo lżejsza.

Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
Dzieki LukasBST
tak to byla moja VTR sprzedalem go we wtorek,VTR to swietny moto idealny do turystyki i jak na miasto,bardzo lekko prowadzi nawet lepiej niz CBR i nigdy na trasie nie meczy jak przy R6.
Co do spalania to w miescie potrafi łyknac nawet do 10l przy pałowaniu a na trasie od 6-do 8 litrow,
VTR-y kochaja zakręty swietnie trzymaja drogi oczywiscie opony to podstawa,bierze od dołu i na koło samo podnosi doslownie chciec i chciec;)
POLECAM NAPRAWDE VTR-y da sie polubic
tak to byla moja VTR sprzedalem go we wtorek,VTR to swietny moto idealny do turystyki i jak na miasto,bardzo lekko prowadzi nawet lepiej niz CBR i nigdy na trasie nie meczy jak przy R6.
Co do spalania to w miescie potrafi łyknac nawet do 10l przy pałowaniu a na trasie od 6-do 8 litrow,
VTR-y kochaja zakręty swietnie trzymaja drogi oczywiscie opony to podstawa,bierze od dołu i na koło samo podnosi doslownie chciec i chciec;)
POLECAM NAPRAWDE VTR-y da sie polubic
- sony77
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości