:)
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
BadBoy napisał(a):hehe kupuje motocykl i szkoda mu kasy na prawko:D zaczynasz od **** strony
Dla mnie to jest dobra strona, a poza tym to jeszcze go nie kupilem.
A tak na marginesie dodam ze podobno policja ma zakaz scigania motocyklistow wiec nawet nie beda mnie gonic jak sie nie zatrzymam:P
- Mike_PL_007
- Świeżak
To jesteś w błędzie tu masz linka viewtopic.php?t=2169
Też pewnie myślał ze nie będą go gonić
Tam znajdziesz też linka z filmem jak go gonili
Też pewnie myślał ze nie będą go gonić
Tam znajdziesz też linka z filmem jak go gonili
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
- Mike_PL_007
- Świeżak
tak sie sklada ze przepis o niegonieniu to przepis wewnetrzny - policja moze sie do niego stosowac a moze nie, alezy od policjanta i okolicznosci. bardzo czesto gonia - przyklad - gosc ktorego zlapali w lubelskim ostatnio.jak trafisz na patrol motocyklowyto napewno beda gonili i wierz mi nie masz zadnych szns im uciec. nawet cienia szansy. policja to nie jest jeden patrol pamietaj. jeden komunikat i sciga cie caly aparat - dziesiatki patroli, blokady itd. a na motocyklach to oni sa dobrzy. wielu z nich jezdzi na takim poziomie na jakim my chcielibysmy. jeden ktorego znam w mlodosci scigal sie zawodniczo w motocrossie i cale zycie z motocyklem jest za pan brat. wierz mi ze potrafi jezdzic...
2. bez prawka to sie ciagle ogladasz czy nie stoi gdzies patrol. mnie wali taka jazda dziekuje.
3. jak sie cos stanie to co by nie bylo to bedzie twoja wina - nawet jak gosc bedzie pijany - on mial prawko a ty nie. wiec odpowiesz za spowodowanie wypadku. on tylko za jazde po pijaku.
4. za duzo ludzi jezdzi bez prawka i sie tym chwali. niedlugo beda wszystkich motocyklistow zatrzymywac na kazdym kroku i trzepac przez takich jak wy. przeciez policjanci to tez internauci i czytaja posty. skad taka naiwnosc w tych co jezdza bez prawka. szkoda paru stow? jak sie moto kupuje za 20 kawalkow? dziadostwo. i tyle. sory za ton ale irytuja mnie tacy kolesie po 16-13 lat ktorzy robia obore dla wsystkich jezdzacych 2 kolami. albo tacy po 20 - ktorzy sie zachowuja jakby mieli mozgi takich po 13 lat...
pozdro
2. bez prawka to sie ciagle ogladasz czy nie stoi gdzies patrol. mnie wali taka jazda dziekuje.
3. jak sie cos stanie to co by nie bylo to bedzie twoja wina - nawet jak gosc bedzie pijany - on mial prawko a ty nie. wiec odpowiesz za spowodowanie wypadku. on tylko za jazde po pijaku.
4. za duzo ludzi jezdzi bez prawka i sie tym chwali. niedlugo beda wszystkich motocyklistow zatrzymywac na kazdym kroku i trzepac przez takich jak wy. przeciez policjanci to tez internauci i czytaja posty. skad taka naiwnosc w tych co jezdza bez prawka. szkoda paru stow? jak sie moto kupuje za 20 kawalkow? dziadostwo. i tyle. sory za ton ale irytuja mnie tacy kolesie po 16-13 lat ktorzy robia obore dla wsystkich jezdzacych 2 kolami. albo tacy po 20 - ktorzy sie zachowuja jakby mieli mozgi takich po 13 lat...
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Wombat napisał(a):tak sie sklada ze przepis o niegonieniu to przepis wewnetrzny - policja moze sie do niego stosowac a moze nie, alezy od policjanta i okolicznosci. bardzo czesto gonia - przyklad - gosc ktorego zlapali w lubelskim ostatnio.jak trafisz na patrol motocyklowyto napewno beda gonili i wierz mi nie masz zadnych szns im uciec. nawet cienia szansy. policja to nie jest jeden patrol pamietaj. jeden komunikat i sciga cie caly aparat - dziesiatki patroli, blokady itd. a na motocyklach to oni sa dobrzy. wielu z nich jezdzi na takim poziomie na jakim my chcielibysmy. jeden ktorego znam w mlodosci scigal sie zawodniczo w motocrossie i cale zycie z motocyklem jest za pan brat. wierz mi ze potrafi jezdzic...
pozdro
Bardzo ciekawa wypowiedz. Ja nie mam 13 lat i nie mam zamiaru jezdzic bez prawka zeby sie tym chwialic tylko po to zeby jezdzic i napewno nie bede nikogo wozil a przynjamniej na samym poczatku nie ma mowy nawet jakbym zrobil prawko. Co do uciekania przed policja to byl zart bo i tak bym tego nie robil. Co do prawka to pisalem wczesniej, ze mnie przekonali zebym zorbil, chociaz moj kumpel (tez nie ma 13 lat ale za to oleju w glowie sporo) Jezdzil ponad 2 lata bez prawka i nic mu sie nie stalo, nikt go nie zlapal i wszystko jest cacy, teraz prawko juz ma i wszysto jest nadal cacy
- Mike_PL_007
- Świeżak
troche zle mnie odebrales. chodzi o to ze jak ktos jedzi bez prawka to niech sobie jezdi. po co zaraz o tym pisac? przeczyta pozniej takie posty jakis powalony pismak, redaktorzyna fAKTU - i zrobi sie nastepna nagonka na motocyklistow w yniku czego zaczna nas trzepac na kazdym kroku i tyle. sorry jak za ostro nie mialem intencji pojechac ci indywidualnie ale raczej napietnowac pewien typ postawy jaki widze od pewnego czasu na necie...
a cacy tak swoja droga to moze byc. tylko to zawsze jest do czasu. przeciez kazdy o tym wie. ilu mowi kierowcow nigdy nie mialem wypadku no nie? ja jezdze z prawkiem i juz 2 razy mnie policja zatrzymywala. raz za przekroczenie predkosci na ogr do 70. a raz za zajmowanie pole position. i niby tez moglem probowac uciekac. tylko po co? w obu przypadkach skonczylo sie na pogadance. za drugim razem to jak sie okazalo bardziej niz pole position interesowal ich moj motocykl. a ze musza sprawdzic papiery to jakbym nie mial to byla by kapa czyt: placilbym. no i po co?
a cacy tak swoja droga to moze byc. tylko to zawsze jest do czasu. przeciez kazdy o tym wie. ilu mowi kierowcow nigdy nie mialem wypadku no nie? ja jezdze z prawkiem i juz 2 razy mnie policja zatrzymywala. raz za przekroczenie predkosci na ogr do 70. a raz za zajmowanie pole position. i niby tez moglem probowac uciekac. tylko po co? w obu przypadkach skonczylo sie na pogadance. za drugim razem to jak sie okazalo bardziej niz pole position interesowal ich moj motocykl. a ze musza sprawdzic papiery to jakbym nie mial to byla by kapa czyt: placilbym. no i po co?
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Spoko nie gniewam sie, rozumiem o co Ci chodzi, ale wiesz jak teraz wyglada prawko, u mnie nie bylo tak zle z B ale to sa kolejne miesiace z zycia, oczywiscie nie na marne ale jedna tracisz na to i czas i pieniadze.
Czas to jedno bo moge jezdzic normalnie a jednoczesnie robic prawko ale kasa to jest od razu mniej do przeznaczenia na moto:/ Zrobie i tak bo to mi tylko pomoze, ale kwestia jest kiedy.
Ps: A propo pisania tutaj o tym, to i tak ludzie wiedza o tym ze jezdza i bez A i bez B a ja chcialem poznac Wasza opinie o tym, czy to duzy problem czy nie
Czas to jedno bo moge jezdzic normalnie a jednoczesnie robic prawko ale kasa to jest od razu mniej do przeznaczenia na moto:/ Zrobie i tak bo to mi tylko pomoze, ale kwestia jest kiedy.
Ps: A propo pisania tutaj o tym, to i tak ludzie wiedza o tym ze jezdza i bez A i bez B a ja chcialem poznac Wasza opinie o tym, czy to duzy problem czy nie
- Mike_PL_007
- Świeżak
ze za drogie jest to fakt. sk... urzadzili sobie interes z tego. jak ja zdawalem to kosztowalo grosze. B mialem w wzkole w ramach zajec. teraz to mafia rzadzi. na zach to inaczej wyglada. tam sie nie bardzo da. kary sa znaczne. u nas dziki wschod. ale nie moglo by byc inaczej. u nas motocykle to maly procent bedz co badz tego co jedzi - w takiej angli z pod kazdych swiatel starruje od kilku do kilkunastu motocykli. jakby kazdy jezdzil na wariata to mieli by niezly bigos. szkoda tylko ze taka sytuacja wymsza u nas takie zachowania. to psuje uklady wszystkim, nam i im. choc lubie nasz kraj to zycie w nim jest coraz ciezsze... naprawde
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
ja nie wierze ze nie nbedziesz odkrecal, po tygodniu jazdy pomyslisz " a moze by sprawdzic ile to pojdzie?" no i wtedy moze byc juz nie wesolo a nawet jesli sie nic nie stanie to i tak bedziesz juz odkrecal. Powinno sie przesiadac stopniowo moim zdaniem

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
PTB_PL napisał(a):ja nie wierze ze nie nbedziesz odkrecal, po tygodniu jazdy pomyslisz " a moze by sprawdzic ile to pojdzie?" no i wtedy moze byc juz nie wesolo a nawet jesli sie nic nie stanie to i tak bedziesz juz odkrecal. Powinno sie przesiadac stopniowo moim zdaniem![]()
![]()
Mysle ze moze masz racje ale bede go odkrecal dopieor wtedy kiedy bede sie czul na nim na tyle pewnie zeby to zrobic, nie mowie ze bede jezdzil nim jak rowerem ale na poczatku bede zajebiscie spokojny
- Mike_PL_007
- Świeżak
ja tez nie wierze. ja wytrzymalem pierwszy tydzien. pozniej jak ruszalem na rondzie to nie wytrzymalem aby ruszyc rowno z katamaraniarzami i dalem przedstawienie bo mimo ze to mialo tylko siedemdziesiat pare koni to powerslide przestawil mnie o 2 pasy posrod kupy dymu zanim opanowalem sprzeta. oni mysleli ze to specjalni a ja bylem bialy i zrobilem prawie w pory. heh.
siedze teraz w anglii i jezdze by big, red, double decker bus
ze tak odpowiem ogolnie na pytania. badboy wie co i jak ;P
heh
siedze teraz w anglii i jezdze by big, red, double decker bus

heh
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości