Naked
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jezdze SVka drugi sezon i motorek jest po prostu rewelacyjny. Mimo mocy o ok 20 KM mniejszej od konkurencji nadrabia momentem i wcale nie odstaje konkurencji. Osiagi sa bardzo porownywalne. Silnik pozwala na dynamiczna jazde juz na niewysokich obrotach. Dzieki temu nie musisz jezdzic po miescie z odglosem szlifierki zeby latac dynamiczne. Jak masz cos wiecej pytan to pisz na privie albo na gg
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):Shivty...pokaz mi w SV w wersji naked plastik...poza zadupkiem, który zawsze jest plastykowy:D
Nie chodzi o to z czego jest zrobiony tylko o to że w porównaniu z Banditem sprawia takie plastikowe wrazenie

Bandit coś w sobie ma a Sv porostu dośc fajne moto .
- Shivty
- Świeżak
PTB_PL napisał(a):motoman napisał(a):naked to jest MEGA lipa...
motomano gustach sie nie dyskutuje
![]()
Ale nie chodzi o wygląd... tylko jazde... 140 i koniec zabawy bo robisz za żagiel... ile mozna jezdzic z takimi predkosciami? to nie wygodne... a po jakims czasie i tak kazdy stwierdza ze brak mu szyby...
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Hornet
Mam Hornet 900 od 2 mieszecy, myszle ze trafny wybor jak na naked. Owiewke zdemontowalem, fakt przy 140 wieje, ale to praktyczna wskazowka ze trzeba zwolnic, i rzadko ktosz mnie wyprzedzy na krotkych distansach w miesce.
Co do pojemnosci silnika, na mocnejszym mozna jezdzyc wolniej, niestety odwrotnie to niedzala, i nad moca zapanujesz po paru tyg.
Co do pojemnosci silnika, na mocnejszym mozna jezdzyc wolniej, niestety odwrotnie to niedzala, i nad moca zapanujesz po paru tyg.
- kubo
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 199 gości