Proszę o poradę i wypowiedź właścicieli motorów !
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Hmm, a ja uważam, że bandit na pierwsze moto się nadaje jak najbardziej, znam mnóstwo ludzi którzy zaczynali od banditów, poza tym suzuki gs 500 to taki nijaki osiołek, owszem fajnie się tym jeździ i mocy wcale nie jest mało. Ale ja sam w życiu bym nie kupił tego moto (właściciele gs'ów soryy bez urazy), no chyba że wersje z full owiewką od 2004 to już jest inna sprawa  Jeśli masz prawo jazdy A, to ja ci polecam bandziora.
 Jeśli masz prawo jazdy A, to ja ci polecam bandziora.
				 Jeśli masz prawo jazdy A, to ja ci polecam bandziora.
 Jeśli masz prawo jazdy A, to ja ci polecam bandziora.>>>Perłowy Dukat 848<<<

- 

Lone
- Świeżak
ewzen napisał(a):TheMisza, skoro podoba Ci się Fazer a jego moc mogłaby stać się dla Ciebie zagrożeniem to rozejrzyj się za wersją stłumioną, było by to dobre rozwiązanie, miałbyś świetny uniwersalny motocykl i za jakiś czas jak się poczujesz na siłach to zamiast kupować nowe moto wystarczyłoby go odblokować.
Co z tego, że ma mniej mocy skoro to dalej są 4 cylindry.
Zdławienie takiego moto do 50KM to będzie męczarnia.
Ciężkie moto z małą mocą.
Motocykl też się zdławi do 180kg i będzie można łatwiej go opanować? NIE.
Wszystko zostanie po staremu.
Ongoing Success
			- 

falconiforme
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

już wiem z czego mam wybierać itp, a o wyborze motoru zadecyduje na jaką okazję trafię...pozdrawiam !
 już wiem z czego mam wybierać itp, a o wyborze motoru zadecyduje na jaką okazję trafię...pozdrawiam !