Jaki motor polecacie? do 7-8 tys
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- sokola
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Stara dobra szkoła robienia silników, jak zadbasz i nie będziesz jeździł z przeświadczeniem że to ,,ścigacz'' to trudno zajechać olejaka
Gratulacje.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
[quote="sokola"]No wiem ze narazie trudno mowic ze jest wszystko ok ;p
(otwórz link)[/quotena zdjeciu sprzęt ładny jeśli technicznie jest tak jak wygląda to powinno być OK ktoś mądre słowa napisał już nie pamiętam kto jesli będziesz jeździł z myśla że to nie jest motocykl sportowy to ci posłuży bardzo mądre słowa potwierdzam.

-
YZF R1 - Moderator
No ja raczej spokojnie sobie mykam to o katowaniu nie ma mowy. Maxymalnie sobie 100 jechałem i tak zostanie. No moze kiedys tam troche szybciej sie pojedzie
Narazie jestem bardzo zadowolony, jedyne co musze wymienic za jakis czas to widze ze klocki w tylnym kole bo juz sa slabiutkie.

- sokola
- Świeżak
ze max 100 to raczej nie bylbym tego pewnien daje ci tydzien i juz bedziesz smigal o wiele wiecej
ja swojego jak juz mi troche szmocy brakowalo i naklejki juz nic nie dawaly tez troche przykatowalem i nic sie z silnikiem nie dzialo....
i z perspektywy przesiadki na zx to gsxf jest zajebiaszczo wygodna 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):ze max 100 to raczej nie bylbym tego pewnien daje ci tydzien i juz bedziesz smigal o wiele wiecejja swojego jak juz mi troche szmocy brakowalo i naklejki juz nic nie dawaly tez troche przykatowalem i nic sie z silnikiem nie dzialo....
![]()
i z perspektywy przesiadki na zx to gsxf jest zajebiaszczo wygodna
Hehe zgadzam się napewno będziesz odkręcał więcej a tak do polatanie w 2 osoby na większe dystanse to moto masz idealne...
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości