Potrzebuje fachowej rady...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
świetny plan
Ale moi rodzice sa zajebiscie do tego sceptycznie nastawieni no ale jakos to bedzie
moze sobie jakas prace wychacze na weekendy
ale ja ten motocykl potrzebuje tylko do jazdy szkoła ... siłownia... laska... dom... no i w wakacje ale to za duzo czasu mam zamiar gdzies na nim jechac
wiec opłaca siekupywac takie oprzyzadowanie ?

-
Szaitan - Świeżak
Mortifer napisał(a):Najpierw kask i cos na grzbiet a potem poszukaj czegos-max 500cm.
Na zabezpieczeniach oszczedzac nie warto-zbieralem juz wielu kolesi (czesto dyzuruje na pogotowiu). ktorzy byli pewni ze zolw naciagniety na podkoszulek to swietna ochrona. Mylili sie
Jezeli chcesz oraniczyc wydatki to poszukaj w ciucholandach-mozna dostac kombinezon za 300zl. Kask i buty proponuje nowe-uloza sie pod ciebie. do tego rekawice i masz minimum. A jak rodzice/dziadkowie/wujkowie-niepotrzebne skreslic-zobacza, ze podchodzisz do temaru powaznie to moze cie dosponsoruja.
jak ich zbierałeś to nie wiem czy kurtka by coś dała

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Szaitan napisał(a):szkoła ... siłownia... laska... dom...
O kolumnie Zygmuta zapomniałeś. Nie taniej cię wyjdzie stare BMW kupić...?
A poza tym pamiętaj, że na motocyklu nie bardzo da się zamontować spojlery i nie ma gdzie nakleić paska Pioneer Car Audio Systems

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Szaitan napisał(a):wiec opłaca siekupywac takie oprzyzadowanie ?
no wiesz... pozostawie to bez komentarza...
ps. Wiewiór, zapomniałeś o tym że można dostać naklejki mocy na motor u Hoffmana ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):Mortifer napisał(a):Najpierw kask i cos na grzbiet a potem poszukaj czegos-max 500cm.
Na zabezpieczeniach oszczedzac nie warto-zbieralem juz wielu kolesi (czesto dyzuruje na pogotowiu). ktorzy byli pewni ze zolw naciagniety na podkoszulek to swietna ochrona. Mylili sie
Jezeli chcesz oraniczyc wydatki to poszukaj w ciucholandach-mozna dostac kombinezon za 300zl. Kask i buty proponuje nowe-uloza sie pod ciebie. do tego rekawice i masz minimum. A jak rodzice/dziadkowie/wujkowie-niepotrzebne skreslic-zobacza, ze podchodzisz do temaru powaznie to moze cie dosponsoruja.
jak ich zbierałeś to nie wiem czy kurtka by coś dała
Przynajmniej niektorzy mieliby troche skory na tulowiu i rekach...
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości